Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi karma aşı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar dün 2. ay kontrolüne gittik bizim fıstık 6 kilo olmuş karma aşısını ve rota virüsünü dün yaptırdık sadece dün gece pek uyumadı ve çok sık kaka yaptı bugünde verem aşısını yaptırdık rotavirüsünü ve pnömokoku devlet ödemiyor rotavirüsü ağızdan veriliyor 140 ytl civarında verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyormuş bir de üniversitelerde
Rotavrüsü 2.ay sonunda yapılıyor ishale karşı daha yeni bir arkadaşımızın çocuğu bu hastalığa yakalandı aşıda olmamıştı o zaman Türkiyeye gelmemişti bu aşı bence yaptırmakta fayda var bebeklerinize ateş düşürücü vermeye gerek yok önceden olursa verin kızlar biz her ihtimale karşı ca..pol almıştık ama çok şükür gerek kalmadı

ŞÜKRANCIM MAŞALLAH CANIM KIZINA BENİM KIZIM 5 KİLO ÇIKTI DOKTOR NORMAL DEDİ AMA GEÇEN AY 4BUÇUKTU 1 AYDA 500GR ALMIŞŞ BENCE AZZ...:1no2:

Gamzecim doktorun normal demişse sorun yoktur takma kafana canım illa her ay aynı kilo alacaklar diye birşey yok

ya kızlar bıdahakı ay kntrolumuz var ve ıkıncı ay asısı olarak verem ve karma asısını soledı
ama pnömokok ve rotovirüsü asısı yapıcaz demedı
her hastana yepmıyormu vede ben ozel hastaneye ozel hasta gıdıyorum yanı sgortalı degıl b ılgılendırırsenız sevınırım

onlar özel aşı canım istiyorsan getirtiyorsun saglık ocagına vurduruyorsun bildiğim kadarıyla

şimdiki aşıların hepsi ithal ve özel aynı anda 5 hastalıga karşı bagışıklık saglayabiliyorlar vede ateş yapmıyorlar

X