Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi karma aşı
- Konu Sahibi gonca2206
- Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar dün 2. ay kontrolüne gittik bizim fıstık 6 kilo olmuş karma aşısını ve rota virüsünü dün yaptırdık sadece dün gece pek uyumadı ve çok sık kaka yaptı bugünde verem aşısını yaptırdık rotavirüsünü ve pnömokoku devlet ödemiyor rotavirüsü ağızdan veriliyor 140 ytl civarında verem aşısı sadece sağlık ocaklarında yapılıyormuş bir de üniversitelerde
Rotavrüsü 2.ay sonunda yapılıyor ishale karşı daha yeni bir arkadaşımızın çocuğu bu hastalığa yakalandı aşıda olmamıştı o zaman Türkiyeye gelmemişti bu aşı bence yaptırmakta fayda var bebeklerinize ateş düşürücü vermeye gerek yok önceden olursa verin kızlar biz her ihtimale karşı ca..pol almıştık ama çok şükür gerek kalmadı
Rotavrüsü 2.ay sonunda yapılıyor ishale karşı daha yeni bir arkadaşımızın çocuğu bu hastalığa yakalandı aşıda olmamıştı o zaman Türkiyeye gelmemişti bu aşı bence yaptırmakta fayda var bebeklerinize ateş düşürücü vermeye gerek yok önceden olursa verin kızlar biz her ihtimale karşı ca..pol almıştık ama çok şükür gerek kalmadı
şükrancım geçmiş olsun canım..aşk olsun bi cevap vermedin bana..hangi astaneye gidiyorsun demiştim..
Canım Handecim cevap yazmazmıyım sana hiç yazdım ama sen farketmedin sanırım hennüz hastaneye gitmedik Esin Koç adında prof.bir doktora götürüyoruz kendisi gazinin doktoru
şüko o resimdeki bebeğin mi maşalla ya saçları nasıl gür benim kızım kel de biraz
Evet canım resimdeki kızım saçlı doğdu ve hala dökülmedi yakında benim saçlarımı da geçecek vallasırnaşık şey
H
handekilinc
Ziyaretçi
Canım Handecim cevap yazmazmıyım sana hiç yazdım ama sen farketmedin sanırım hennüz hastaneye gitmedik Esin Koç adında prof.bir doktora götürüyoruz kendisi gazinin doktoru
ayy canım çok özür dilerima.s...sana bu sitemli mesajı yazdıktan sonra okudum mesajını ve çok utandım..
ayy canım çok özür dilerima.s...sana bu sitemli mesajı yazdıktan sonra okudum mesajını ve çok utandım..
Canım olur mu öyle şey çok normal görmemiş olabilirsin öptüma.s.
Maşallah Şükran benim kızımında saçlı doğdu ama Yağmur daha saçlı
Edacım kızımız babasına çekmiş Allahtan çünkü benim saçlarım çok ince telli
Bizde de tam tersi babamızda saç yok benim saçlarım iyidir. Hep inşallah sana benzer diye dua ettiler
Edacım o sevimli kırmızı ayaklar kızına mı ait yoksa