• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karıyer

system

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
167
1
96
39
Kocaeli
ılkokul mezunuyum arkadaslar yenı ehlıyet almak üzereyım neyse,,,,,,,,,,, güvenlık kursuna yazılayım dedım ama enaz ortaokul menzunu alıyorlarmış üzüldüm.. acaba baska ne kursuna yazılıp kendımı gelıştırebılırım arkadaslar yardım edın gecte olsa kendımı vasıflı bi ınsan olayım 26 yaşında anneyım buarada

halk eğitimin bilgisayar işletmenliği ve web tasarımı kursları var onlara gidebilirsiniz.

veya sitesine girin oradan hangi kurslar olduğuna bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence ilk iş olarak açık öğretimden liseyi bitirin yapacağınız en önemli şey bu zaten artık kredili sistemede geçti krrediyi tatmamlarsan erkenden alıyosun diplomayı

bence ilk iş olarak açık öğretimden liseyi bitirin yapacağınız en önemli şey bu zaten artık kredili sistemede geçti krrediyi tatmamlarsan erkenden alıyosun diplomayı

kredılı sıstem nasıl oluyor cnm acıklarmısın anlıyamadım yanı ortaokulu tek sınavda verıp lıse yemı baslamaktan soz edıyorsun?

yok canım öyle diil öyle ayrıntılı bilgim yok ama söyle bişi var atıyorum lise 3 yıl ya mesela 2 yılda bitirebiliyosun ortaokulu bilmiyorum ama benim arkadaşım lise okuyodu o anlatmıştı atıyorum 100 kredi alman lazım lise bitmesi için sınavların hepsini veriyosun hiç kalmadan eğer eksiksiz hiç kalmazsan 2 o krediyi toplayıp 2 yılda bitiriyosun

evet ıstıyorum tabı mezunıyetımı yükseltmeyı ama korkuyorum basaramazsam dıye yınede arastırmaktan zarar gelmez dımı sagolun teşekkür ederım yardımlarınıza

Back