• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kariyer sitelerinden bankalara başvurup işe başlayan arkadaşlar var mı ?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
kızlar merhaba

bir kariyer sitesinde bir bankanın ilanını gördüm yönetici asistanı arıyorlar. Bankalar genellikle sınav ile eleman almıyorlar mı? Başvuru yapsam çağrırlar mı?
kariyer sitelerinden bankalara başvurup işe başlayan arkadaşlar var mı ?

başvuru yapmalısın zaten yinede sıvava mülakata alacaklar eşim başvuruda bulunmuş sınava davet edilmişti

kızlar merhaba

bir kariyer sitesinde bir bankanın ilanını gördüm yönetici asistanı arıyorlar. Bankalar genellikle sınav ile eleman almıyorlar mı? Başvuru yapsam çağrırlar mı?
kariyer sitelerinden bankalara başvurup işe başlayan arkadaşlar var mı ?

Başvurabilirsin sonuçta ne kaybedersin ?
Bende kariyerden müşteri temsilciği için başvurup aranmıştım 2 yıl çalıştıktan sonra nefret ederek bankacılıktan ayrıldım şu an çalıştığım işi de kariyer sitesinden buldm bu sefer memnunum :nazar:
ben girdiğim bankaya (ybancı bir banka bu arada) 2 sınav + 3 asamalı mülakat sonrasında girmiştim bu arada. genelde bankalar çok uğraştırıyor ama sınavları genel yetenek falandı ve matematik hafıza soruları fln. nette örnekleri var diye biliyorum. basarılar

arkadaşlar cvplarınız için tşk ediyorum . Sizlerinde dediği gibi başvurumu yaptım fakat daha geri dönen olmadı ilan 21.03.2011 tarihinde verilmişti. aynı gün içerisinde cv yolladım o gunden snr ılanda güncellemede olmadı .. bankayı aradım ilanla geçerliliğini koruyor mu? alımların sonuçlanması ne kadar sürer dedim . en az 1 ay süreceğini söylediler ümitlenmeli miyim sizce?

Bence ne çok ümitlen nede hiç ümitsiz olma hayırlısı de bırak...hemen dönmeyebilirler ben 1 sene önce başvurduğum ilan için daha şimdilerde arandığımı biliyorum...yaptığım başvuruyu unutmuşum artık telefonda aaaa benmi başvurmuşum falan der oldum:9:

ilanı daha fazla basvuru olmasın diye kaldırmıs olabilirler
benimde takip ettgim ilan kalktktan 2 hafta sonra aramıslardı
bu sürec 1 ayıda bulabilir
sen ne cok ümitlen ne de ümitszlik yap takp etmeye dvm et
ayrıca, calsmak istedign firmalrın kendi web sitelerine girerek cv göndermeni öneririm
basarılarr

bankayı aradım .. alım oldu mu dedim evet o süreç bitti dediler . yanı alım oldu dedim evet dediler ...:(

umudunu yitirme ya
hayırlısı olsun
secretcv, globalcv gibi siteler üzerinden de basvuru yapabilirsin
tek siteye baglı kalma ve yine de ilgili banka ya da sirketlere cv iletmeyi dene.

illa ki bankacı olmak istiyorsan sana tavsiyem internetten ilanlarından ziyade bizzat bankaların müdürlerlerine cv bırakman tabi girişken ve sempatik olmalısın ki müdürün aklında kalsın.benim iki arkadaşım bu şekilde iş bulmuştu..

Arandımmmmmmmmmmm:52::52::52: aylar sonra arandımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl bir şaşkınlık içindeyim bilemezsiniz ....
Nasıl geçer ne sorarlar ne yaparlar bilmiyorum. inş. iyi geçer ve yerleşirim ... dualarınıza ihtiyacım var......

arkadaşlar bana yardım edinnnnnnn bir bankaya iş başvurusu yaptım yeni mezunum ve deneyimin yokkkk çok korkuyorum becerebilirmiyimmmm

gözün aydın walker :52: hayırlısı olsun.. girdin mi mülakata?

Girdim bizi sizi arayacağız dediler :) Yani olumsuzun başka türlüsünü söylediler hep böyle olmaz mı ? olumluysa telefon ile arayacaklarmış, olumsuz ise mail atacaklarmış :) HAyırlısı olsun Mülakata gitmek de tecrübe oldu :)

Back