Karısına doğum yaptıran erkek doktoru vurdu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Suudi Arabistan'da eşine doğum yaptıran erkek doktoru vuran adam gözaltına alındı. Çalıştığı hastanede tedavi altına alınan doktor ağır yaralanmasına rağmen hayati tehlikeyi atlattı
fft2mm7817362.jpg

Suudi Arabistan eşine doğum yaptıran erkek doktoru vuran kocayı konuşuyor.

Doğumun bir kadın tarafından yapılmasını isteyen ancak bu isteği kabul edilmeyen koca, başkentRiyad'daki 'King Fahad Medical City' isimli hastanede dehşet saçtı.

Doğumdan sonra doktora teşekkür etmek istediğini belirterek, Muhannad Al Zabn'i ile hastanenin bahçesinde buluşan adam, yanında getirdiği silahı ile doktora ateş etti.

Çalıştığı hastanede tedavi altına alınan doktor ağır yaralanmasına rağmen hayati tehlikeyi atlattı.

Saldırıdan sonra olay yerinden kaçan koca ise güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Posta

At gözlüğü takmış hayata o gözlükten bakan ,dinimizin gereklerini anlayamamış , bünyenin düşüncesidir. konu sağlık olduktan sonra normal düşünen bir insan için doktorun kadın yada erkek olmasının ne önemi varki.

Yuh yani tüp bebek doktoru olsa demekki işkence ile öldürecekti adamı:bicak:
Geçen eşime diyorum tüp bebek tedavisindeyiz ve doktorum erkek,,beni hamile bıraksında diyorum...nebiçim konuşuyosun sen dedi e ne ya dedim adam yerleştiriyor embriyoyu ne diim:eğlence:

şeriat kanununa göre tabikide uymuyo bu.doktora haram değilsin.o adamın geri kafalılığı

Şeriat değil onu uygulayanın kanununa göre uymuyor demelisin. Çünkü Şeriat'ın kaynak alması gereken kitapta bu soruna ya da bu adamın yaptığına çözüm üretebilecek bir bilgi, açıklama yok.

Şeriat değil onu uygulayanın kanununa göre uymuyor demelisin. Çünkü Şeriat'ın kaynak alması gereken kitapta bu soruna ya da bu adamın yaptığına çözüm üretebilecek bir bilgi, açıklama yok.
Var merak etmeyin. Herşeyin cevabı bahsettiğiniz kitapta. Orda örnek almamız kişi belirtiliyor o kişi de bu durum hakkında ne yapmamız gerektiğini söylüyor. Bu kadar basit.

Şeriata göre adam öldüren öldürülür.
Hırsızlık yapanın eli kesilir.
Şeriata göre mecburiyet halinde erkek doktora da izin verilir domuz yemeye de.
Siz şeriatı ne sanmıştınız????
Dalga mı geçiyorsunuz sayıyla mı gönderiyorlar size mi yazdım ben mübarek atlayan atlayana

Back