- Konu Sahibi Yesilintonu
Adamın hayali Adnan Oktar olmak değilse başka bişey bilmiyorum ![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalplerde olanı bilen Allah, sizin kısık sesle amin demenizi duymayacak öyle mi? Bu adamlar da güya dindar. Sinir oluyorum. Yerinizde olsam bir daha onunla okumazdım. Benim babam da çok dindar güya, bağıra bağıra evde geze geze dua okur, biz yatıyorsak da vay saygısızlar diye azarlar, kalkmamızı beklerdi. Dolaşma git oturup oku. Ben sürekli senin sesini duymak zorunda mıyım. Ben kendi duamı yaparken oturuyorum. Niye geze gese bağıra bağıra okursun. Sinirlendim yine çok fena. Eşiniz çok saygısız kusura bakmayınHanimlar selam. Artik biliyorsunuz zaten sizleri dostum olarak gorup, icimi dokuyorum. Dertlesiyorum, fikir aliyorum. Yine tabii yasadigim bir iki seyden bahsetmek istyorum. Esim bazi aksamlar yasin okur yatmadan. Daha once bahsetmistm dinine bayagg bagli. Gun gectikce de bagi artiyor vs. Beni de cagirir (cagirmasa nerdeyse hic okumam allah biliyo icimden gelmez)
Okurjen de en son dua eder. Ben bi ara icimden amin diyodum. Hani mevlutlerde de okunur e siz de icinzden amin dersiniz. Ya buu bile dert oldu sesli soylemeliymisim amin diye yaahu ne alaka diyorum ben zaten duyman gerekmiyo ki demistm bundan te ne zaman once. Neyse gecen haftalarda yine dua okudu amin diyorum birkackere falan ama ole sesli deil. Kisik sesle ama diyorum yani. Bitirdi duayi sesi yukseltti soyleniyo. Ne bu inadin?? Bilmiyosun ogretiyorum inatlasiyosun benimle! Ya soyluyorum sonucta haykiriyim mi diyorum. Agzinin icinde aoyluyosun resmen! Duyulmuyo. Insan hicbisy olmasa karsisnndaki 10 kere solemis onu kaale alir. Saygisizsin vs diyo. Neyse ogun kuran elde bagiristik. Sorsaniz ibadet ediyoruz.. birkac gun sonra yine cagirdi okuycagi icin. O okuyo yasin ben de pesisira takip ediyorum. Bazen hizli okuyo kaciriyorum. Bi ara yanlis okudu duraksadi ben de yine istemsiz bi sekilde ama, kisik sesle duzelttm. Neyse bitirdi yasini kapadi. Duzeltmedin yanlis okudugmda dedi. He yok duzelttm ama ay hakkaten kisik sesle dedim guldum. Ben yanlis okumadim bilerek yaptim seni denedim duzelticekmisin diye dedi. Benim salterler atti tabi şoka ugradim. Beni mi denedin?? Bunu niye yapiyosun ki. Hayir yani beni denemek icin bilerek mi yanlis okudun ?? Dedim. Ust uste soleynce sinirlendi! Biseyi ust uste sorup soleynce sinirleniyo kendileri.... ya yaptign mantkli bisey mi? Denemek ne. Ne diye surekli bole seyler yapiyosun diye soylendim. Bagrmaya basladi nevar bunda baktim duzeltecekmisin diye bak dogru niyetle denemisim yine hakli ciktim duzeltmedin dedi. Yaaaaahu duzelttm devam ettin hemen sonra zaten diyorum ama cildiriylrim. Bana hala diyo ki duzeltmwdin agzinin icinde bisey geveledin duymadim bile falan diyo. Sonra bagirark sacma sapan aptalca triplere giriyosun nevar misal hoocalar da ogrencilerini dener bole nevar bunda aaaa cokkk garip dimi falan diye soyleniyo. Ya su kavga ettigimiz sebeplere bakar misiniz?? Tamm ama tamm aglanacak durumdayiz. Diyorum ya sorsaaniz ibadet ediyoruz. Beni kendince dine yaklastrmaya calisiyo. Ama bilmiyo ki ben onla tanismadan once daha cok Allah derdim. Daha da sogutuyo daha da. Ya su sacma sebeplerden midem bulandi. He bide bana diyo ki. Ogretilmemis ogrenmemissin. Bisey ogretmeye calisiyorim bana bide salak salak tripler yapio tepki veriyosun diyo. Hayir bu adam benim mi gozume batiyo yoksa bunlar normal mi? Cocugumuyum ben surekli biseyler ya
ben olsam süslenir püslenir karşısına otururAdamın hayali Adnan Oktar olmak değilse başka bişey bilmiyorum![]()
Ne sogru dediniz. Tam yeter artk diyecegim zaman daha ilimli yaklsiyor ve basa sariyiruz. Ah keske kinci biri olabilseydim. Vallahi isterdim. Kendisine tek zerre soz soyletmeyenlerden de olmak isterdim. Ama tabii ki herseyin ustesnden geleblirizGençsin daha yolun başındasın,fikirlerinin uyuşmadığı,psikolojik ve fiziksel şiddete uğradığın biriyle daha ne kadar devam edebileceksin.
Fiziken ve ruhen ne kadar katlanabileceksin.Bir kapat gözlerini düşün şu an nerde olmak isterdin?peki niye olmuyorsun?
Annen baban üzülmesin diye mi?
Duygularını manipüle ediyor tam yeter artık diyeceğin zaman biraz ılımlı yaklaşarak tekrar en başa sarıyor.ömür boyu seni sömürmesine izin verme.Aklı başında bir insansın, herşeyin üstesinden gelebiliriz değil mi?
Gooya sinirlendigi konu; en basindan beri belki de 20 Kere uyarmasiymis. Olmasi gereken net ve yuksek sesle amin demekmis. Ben inatlastigm icin sinirleniyormus. Ya bana sacma geliyo yuuksek sesle niye amin diyim. Onu gec icimden de diyebilirim. Ne bu ben anlamiyorumSimdi bu adam inancli oyle mi?
boyle dindarlik olmaz,boyle inanan olmaz,boyle olacaksa inanmasin,daha makbul. İnsan olsun once,kibarlik nezaket ogrensin. Davar gibi davranmanin anlami yok herkesin dini kendine isterseniz hic okumazsiniz kime ne? Ne munasebet sizi zorluyor? Kabul etmeyin bu muameleyi
Eveet yediremedigm hep bu zaten. Bisey dedigmde de saygi gosteriyomusun ki saygi goresin diyo kavgafayken iste. Ya benim agzimdan bir kotu asaglayici laf cikmamistir bugune kadar ama o. Issstedigini der. Sonunda da bana sunu dedirttin yaa. Diye tekrar beni suclar. Ne guzel is dimi???:) issstedigini de ve yap. Bana sonunda bunu da yaptirdin ya, dedirttin ya de. Ama ben bisey desem ya da yapsam demediiiigini bitakmazpeki bu adam sizinle hep böyle saygısızca konuşuyor, onun farkında mısınız?
eski konunuza baktım
ne o yeni yetmeler gibi çocuk istememek demiş size.
bana bu cümleyi kuracak adamın ağzına terlikle vururdum valla.
Gooya sinirlendigi konu; en basindan beri belki de 20 Kere uyarmasiymis. Olmasi gereken net ve yuksek sesle amin demekmis. Ben inatlastigm icin sinirleniyormus. Ya bana sacma geliyo yuuksek sesle niye amin diyimSimdi bu adam inancli oyle mi?
boyle dindarlik olmaz,boyle inanan olmaz,boyle olacaksa inanmasin,daha makbul. İnsan olsun once,kibarlik nezaket ogrensin. Davar gibi davranmanin anlami yok herkesin dini kendine isterseniz hic okumazsiniz kime ne? Ne munasebet sizi zorluyor? Kabul etmeyin bu muameleyi
çok zor ben işin içinden çıkamadım valla.Eveet yediremedigm hep bu zaten. Bisey dedigmde de saygi gosteriyomusun ki saygi goresin diyo kavgafayken iste. Ya benim agzimdan bir kotu asaglayici laf cikmamistir bugune kadar ama o. Issstedigini der. Sonunda da bana sunu dedirttin yaa. Diye tekrar beni suclar. Ne guzel is dimi???:) issstedigini de ve yap. Bana sonunda bunu da yaptirdin ya, dedirttin ya de. Ama ben bisey desem ya da yapsam demediiiigini bitakmaz
Cok sinirlendim adama. Siz yine sabirlisiniz,ben olsam coktan paralamistim al sana amin diyeGooya sinirlendigi konu; en basindan beri belki de 20 Kere uyarmasiymis. Olmasi gereken net ve yuksek sesle amin demekmis. Ben inatlastigm icin sinirleniyormus. Ya bana sacma geliyo yuuksek sesle niye amin diyim
Adam olgunlaşmamış aşırı hamHanimlar selam. Artik biliyorsunuz zaten sizleri dostum olarak gorup, icimi dokuyorum. Dertlesiyorum, fikir aliyorum. Yine tabii yasadigim bir iki seyden bahsetmek istyorum. Esim bazi aksamlar yasin okur yatmadan. Daha once bahsetmistm dinine bayagg bagli. Gun gectikce de bagi artiyor vs. Beni de cagirir (cagirmasa nerdeyse hic okumam allah biliyo icimden gelmez)
Okurjen de en son dua eder. Ben bi ara icimden amin diyodum. Hani mevlutlerde de okunur e siz de icinzden amin dersiniz. Ya buu bile dert oldu sesli soylemeliymisim amin diye yaahu ne alaka diyorum ben zaten duyman gerekmiyo ki demistm bundan te ne zaman once. Neyse gecen haftalarda yine dua okudu amin diyorum birkackere falan ama ole sesli deil. Kisik sesle ama diyorum yani. Bitirdi duayi sesi yukseltti soyleniyo. Ne bu inadin?? Bilmiyosun ogretiyorum inatlasiyosun benimle! Ya soyluyorum sonucta haykiriyim mi diyorum. Agzinin icinde aoyluyosun resmen! Duyulmuyo. Insan hicbisy olmasa karsisnndaki 10 kere solemis onu kaale alir. Saygisizsin vs diyo. Neyse ogun kuran elde bagiristik. Sorsaniz ibadet ediyoruz.. birkac gun sonra yine cagirdi okuycagi icin. O okuyo yasin ben de pesisira takip ediyorum. Bazen hizli okuyo kaciriyorum. Bi ara yanlis okudu duraksadi ben de yine istemsiz bi sekilde ama, kisik sesle duzelttm. Neyse bitirdi yasini kapadi. Duzeltmedin yanlis okudugmda dedi. He yok duzelttm ama ay hakkaten kisik sesle dedim guldum. Ben yanlis okumadim bilerek yaptim seni denedim duzelticekmisin diye dedi. Benim salterler atti tabi şoka ugradim. Beni mi denedin?? Bunu niye yapiyosun ki. Hayir yani beni denemek icin bilerek mi yanlis okudun ?? Dedim. Ust uste soleynce sinirlendi! Biseyi ust uste sorup soleynce sinirleniyo kendileri.... ya yaptign mantkli bisey mi? Denemek ne. Ne diye surekli bole seyler yapiyosun diye soylendim. Bagrmaya basladi nevar bunda baktim duzeltecekmisin diye bak dogru niyetle denemisim yine hakli ciktim duzeltmedin dedi. Yaaaaahu duzelttm devam ettin hemen sonra zaten diyorum ama cildiriylrim. Bana hala diyo ki duzeltmwdin agzinin icinde bisey geveledin duymadim bile falan diyo. Sonra bagirark sacma sapan aptalca triplere giriyosun nevar misal hoocalar da ogrencilerini dener bole nevar bunda aaaa cokkk garip dimi falan diye soyleniyo. Ya su kavga ettigimiz sebeplere bakar misiniz?? Tamm ama tamm aglanacak durumdayiz. Diyorum ya sorsaaniz ibadet ediyoruz. Beni kendince dine yaklastrmaya calisiyo. Ama bilmiyo ki ben onla tanismadan once daha cok Allah derdim. Daha da sogutuyo daha da. Ya su sacma sebeplerden midem bulandi. He bide bana diyo ki. Ogretilmemis ogrenmemissin. Bisey ogretmeye calisiyorim bana bide salak salak tripler yapio tepki veriyosun diyo. Hayir bu adam benim mi gozume batiyo yoksa bunlar normal mi? Cocugumuyum ben surekli biseyler ya
Olay onun ogrettigi, yani bole bi durumda iste sesli duzgun amin denirmis. Bunu defalarca solememe ragmen yapmammammis. Ya kime ses duyurmaya calisiyoruz ki? Hicbisey olmasa yannda dua eden biri varmis saygidan dedigi yapilirmis. Anlamiyorum. Ben mi hakkaten tuhafim bilemiyorum..Kalplerde olanı bilen Allah, sizin kısık sesle amin demenizi duymayacak öyle mi? Bu adamlar da güya dindar. Sinir oluyorum. Yerinizde olsam bir daha onunla okumazdım. Benim babam da çok dindar güya, bağıra bağıra evde geze geze dua okur, biz yatıyorsak da vay saygısızlar diye azarlar, kalkmamızı beklerdi. Dolaşma git oturup oku. Ben sürekli senin sesini duymak zorunda mıyım. Ben kendi duamı yaparken oturuyorum. Niye geze gese bağıra bağıra okursun. Sinirlendim yine çok fena. Eşiniz çok saygısız kusura bakmayın
Dun yine okuycakti beni bekliyo. Benle mi okuycaksin dedim. Cunku gecenkinde sinirlenip hep gunaha griyorum bidaha senle okumycam demisti. Soruma cevap, evett senle okuycam! Ayri okuyalim daha makbul dedim. Ya sen naisl biseysin daha.once konustuk bunu evde beraber okunur.. bilmiyosun ogretiyorum almiyosun.. nelerrİicinden gelmiyorsa yapma okuma. Niye zorlamasina izin veriyorsun?
Soyle bi gercek var ki, bana evlenmeden dedi ki ben degisyim, yani swvgililik suresince ufaktan dine yonelmeye baslamisti. Bi anda. Neyse dedi ki degstim kaoanmani isterim ben de olur evlndikten sonra deism. Ama o ara beni nasil asiladiysa bayag namaz falan kiliyorum vs. Ama is ciddiye binince yaoamycagimi anladim. Basima kakiyor. Dun mesela kapanmazsan baosanirim bole devam edemem. Allah kitap bilmeyen biriyle dedi. Ilerde cocuklarim beni bole tanimamilymisçok zor ben işin içinden çıkamadım valla.
sürekli bir kendini ispatlama çabası içinde olmalısınız sanki.
çok gereksiz. sizin farklı bir birey olduğunuzu, düşüncelerinizin isteklerinizin farklı olduğunu ve buna saygı duyması gerektiğini öğrenmeli. dinle alakası olmayan biri de olabilirdiniz veya düşünceleriniz değişebilir yaratanı inkar da edebilirsiniz mesela o zaman ne yapacak boşanacak mı sizden?