- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Çok mu aradınız bu adamı? Çok sevdiğim bir laf vardır. "ayrılar ayrı yerde, aynılar aynı yerde." Herkes kendisine uygun birliktelikler kurmalı.Hanimlar selam. Artik biliyorsunuz zaten sizleri dostum olarak gorup, icimi dokuyorum. Dertlesiyorum, fikir aliyorum. Yine tabii yasadigim bir iki seyden bahsetmek istyorum. Esim bazi aksamlar yasin okur yatmadan. Daha once bahsetmistm dinine bayagg bagli. Gun gectikce de bagi artiyor vs. Beni de cagirir (cagirmasa nerdeyse hic okumam allah biliyo icimden gelmez)
Okurjen de en son dua eder. Ben bi ara icimden amin diyodum. Hani mevlutlerde de okunur e siz de icinzden amin dersiniz. Ya buu bile dert oldu sesli soylemeliymisim amin diye yaahu ne alaka diyorum ben zaten duyman gerekmiyo ki demistm bundan te ne zaman once. Neyse gecen haftalarda yine dua okudu amin diyorum birkackere falan ama ole sesli deil. Kisik sesle ama diyorum yani. Bitirdi duayi sesi yukseltti soyleniyo. Ne bu inadin?? Bilmiyosun ogretiyorum inatlasiyosun benimle! Ya soyluyorum sonucta haykiriyim mi diyorum. Agzinin icinde aoyluyosun resmen! Duyulmuyo. Insan hicbisy olmasa karsisnndaki 10 kere solemis onu kaale alir. Saygisizsin vs diyo. Neyse ogun kuran elde bagiristik. Sorsaniz ibadet ediyoruz.. birkac gun sonra yine cagirdi okuycagi icin. O okuyo yasin ben de pesisira takip ediyorum. Bazen hizli okuyo kaciriyorum. Bi ara yanlis okudu duraksadi ben de yine istemsiz bi sekilde ama, kisik sesle duzelttm. Neyse bitirdi yasini kapadi. Duzeltmedin yanlis okudugmda dedi. He yok duzelttm ama ay hakkaten kisik sesle dedim guldum. Ben yanlis okumadim bilerek yaptim seni denedim duzelticekmisin diye dedi. Benim salterler atti tabi şoka ugradim. Beni mi denedin?? Bunu niye yapiyosun ki. Hayir yani beni denemek icin bilerek mi yanlis okudun ?? Dedim. Ust uste soleynce sinirlendi! Biseyi ust uste sorup soleynce sinirleniyo kendileri.... ya yaptign mantkli bisey mi? Denemek ne. Ne diye surekli bole seyler yapiyosun diye soylendim. Bagrmaya basladi nevar bunda baktim duzeltecekmisin diye bak dogru niyetle denemisim yine hakli ciktim duzeltmedin dedi. Yaaaaahu duzelttm devam ettin hemen sonra zaten diyorum ama cildiriylrim. Bana hala diyo ki duzeltmwdin agzinin icinde bisey geveledin duymadim bile falan diyo. Sonra bagirark sacma sapan aptalca triplere giriyosun nevar misal hoocalar da ogrencilerini dener bole nevar bunda aaaa cokkk garip dimi falan diye soyleniyo. Ya su kavga ettigimiz sebeplere bakar misiniz?? Tamm ama tamm aglanacak durumdayiz. Diyorum ya sorsaaniz ibadet ediyoruz. Beni kendince dine yaklastrmaya calisiyo. Ama bilmiyo ki ben onla tanismadan once daha cok Allah derdim. Daha da sogutuyo daha da. Ya su sacma sebeplerden midem bulandi. He bide bana diyo ki. Ogretilmemis ogrenmemissin. Bisey ogretmeye calisiyorim bana bide salak salak tripler yapio tepki veriyosun diyo. Hayir bu adam benim mi gozume batiyo yoksa bunlar normal mi? Cocugumuyum ben surekli biseyler ya
Çok mu aradınız bu adamı? Çok sevdiğim bir laf vardır. "ayrılar ayrı yerde, aynılar aynı yerde." Herkes kendisine uygun birliktelikler kurmalı.
Yok tabiii ki. Heer sebepten:)Normal değil. Sadece bu sebepten mi kavga ediyorsunuz ?
Bunu ben de dusunuyorum yaniiiii anlatmaya falistigim hep bu. Yok cevap verdin yok cok ustume geldin yok tahrik ettin!!!!!! Hepppsi bahane. Insanin kisiligi bu!!!!! Kisiligin bu ki sebep neeee olursa olsun vurabiliyosun. Bunu kendinde hak goruyosun
Bakın. Hz. Zeyd'in karısı Zeyd'i neden boşadı biliyor musunuz?Yok tabiii ki. Heer sebepten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?