Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GELİR DİYE İNTERNETTEN GÖZKARARI ALDIM AMA KİLOLARDAN GİYEMEDİM..
İÇİKÜRKLÜ, SICACIK TUTAN BİR KABAN.. SİYAH..
HİÇ KULLANILMADI.. SIFIR.. XXXL... SANIRIM 46-48 BEDENE KADAR OLUR..
70 DOLARA ALMIŞTIM.. 130TL ye verebilirim..
T-shirtleri beğendim aslında ama maalesef ne bana gelir ne de yeğenime..:) İkimizde hafif tombişiz..:)
Bu arada; bu kabanı ben de çok beğeniyorum, almıştım geçen sene ama yurt dışından alınca en erken 1 ay sonra geliyor.
En büyük bedeni 4XL ve beden arttıkça fiyat da artıyor. Arkadaş 95 yazmış ama o muhtemelen L ya da XL fiyatıdır.!
Bir ara ben de acaba gittigidiyorda satsam mı dedim ama baktım orada da, XL bile 115-120 lira..!!
T-shirtleri beğendim aslında ama maalesef ne bana gelir ne de yeğenime..:) İkimizde hafif tombişiz..:)
Bu arada; bu kabanı ben de çok beğeniyorum, almıştım geçen sene ama yurt dışından alınca en erken 1 ay sonra geliyor.
En büyük bedeni 4XL ve beden arttıkça fiyat da artıyor. Arkadaş 95 yazmış ama o muhtemelen L ya da XL fiyatıdır.!
Bir ara ben de acaba gittigidiyorda satsam mı dedim ama baktım orada da, XL bile 115-120 lira..!!