• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karisik isler

dermanara

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
25
0
16
İsveç
Herkese merhaba, benim icinde bulundugum durum karman corman... En son adetimi 28 ocakta gordum.. ocak sonundan beri adet gormedim. Hamile olabilme ihtimalini dusunmuyorum. Mart ortalarinda test yaptim negatif cikti... adetim 35 gunde bir oluyor... sadece 24-25 martta azicik kanamam oldu. bunun gibi bir olay yasayan var mi? oldum olasi jinekoloja gitmek beni urkutur. hala gitmemekte direniyorum.. ne gibi onerilerde bulunabilirsiniz?

Son düzenleme:
canım eğer hamilelikten şüpheleniyorsan test yap önce bir eğer negatif çıkarsa doktora git neden ürkütüyor seni kan tahlili yaptır sonuç negatif çıkarsa neden bu kadar adetinin geçtiğini araştırsınlar bu mühim canım senin için hele bebek sahibi olmak istiyorsan doktora görünmen lazım

Son düzenleme:
Arkadaslar idrar testi yaptim yine negatif cikti... Kan testi icin bu ayki adetimi beklesem mi yoksa ptesi ilk is yaptirsam mi? Bir de yakin zamanda seyahatim var bir muddet olmayacagim.. Gebelik harici bir tedavi baslanirsa surdurmem zor olur mu? Bilgisi olan var mi?

Back