• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karışık duygulardayımm... yardımmm

aysedere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
21
9
1
38
Slm kızlar yeni üye oldum hoş buldum3 ay dır 2ci çocuğu istiyoruz. Adetimde baya düzensizlikler oldu bu ayda 2 gün var adetime ama aşırı bulantım var kusmaktan sesim kısıldı belimde ağrı var çok şiddetli halsizlik uyku hali göğüslerimde ağrı karnım hep aç ama yemek yiyemiyorum kafamdada deli sorular oluyor bu nedenle bi akıl verin ne yapayım erken gebelik testimi yapayım 1 hafta falan bekleyimmi offff çokta sabırsız biriyimmm bacılarımmm saolunnn şimdiden

Ben burda bir iki gün varken silik çıktı diyen arkadaşlar gördüm canm.Biraz daha beklesen daha sağlıklı olmaz mı?erken gebelik testlerinin çoğu yanıltıcı diyorlar.İnşallah yakın zamanda hayırlı haberini alırsın :anne:

Ben burda bir iki gün varken silik çıktı diyen arkadaşlar gördüm canm.Biraz daha beklesen daha sağlıklı olmaz mı?erken gebelik testlerinin çoğu yanıltıcı diyorlar.İnşallah yakın zamanda hayırlı haberini alırsın :anne:
Amin canım çok sağol haklısın bende öyle diyorumda içim içimide yiyor

Back