• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Karışan saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Vallaha ben oldum olası duşta tararım ve bahsettiğim bu kremle tararım hiç zararını görmedim, kremi saçınıza sürdüğünüz anda farkını göreceksiniz. Ben saçıma bakım yaparım genelde zeytinyağı, badem yağı, susam yağı vs bunlar saçı kaskatı yapıyor yıkamadan önce ve çok karıştırıyor, ama gliss çok güzel açıyor bu saçları. Ben çok memnunum. Kullandım kullanalı vazgeçemiyorum, kullandığım en iyi krem bence. Vallaha bana para verip glissin reklamını yap deseler bu kadar yapamam herhalde :1:

vaay o kadar memnunsunuz demek bende denemeyi düşünüyorum inşallah memnun kalırım memnun kalırsam çok duamı alırsınız vallahi:))

Benımde saclarım cok karısıyor yaptgm sac vıtamınlerı sac bakım yagları sürdügüm kremler hıc ıse yaramadı saclarmda kırık yok ypranmadı da ama taranmıyor cocukkende böyleydı smdıde böyle sac tıpıyle alakalıyms doktorda kuaförde öyle söylüyor o yüzdende sacımı uzatamıyorum :(

ben de aynı dertten muzdaripim. üstelik kurutup şekillendirdikten sonra da gün içinde dolaşıyor düğümleniyor falan. saç kremi kullanıyorum ama o da bir yerden sonra fayda etmiyor. sinir oluyorum:25:

Back