- 17 Mart 2012
- 5.606
- 1.591
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
evet gerçekten ya dökülüyorlar tararken öyle üzülüyorum kiO eziyeti bende bugün çektim
Kollarım kopuyo saçımı taramaktan anneme tarattırıyorum artık usandım gerçekten
gliss saç spreyi kullanıyorum ben üstüne bir tane sık anında açılıyor
İyi aksamlar , benim sorunum da saclarımla banyodan sonra saçlarım o kadar karışıyor ki anlatamam onları açayım derken bir yığın saçım kopuyor dökülüyor vs. artık saçımı taramaktan soğudum yıkamaya korkuyorum yine karışıcak diye ama her gün saç yıkama gibi bi alışkanlığım da var vazgeçemiyorum. Saç açıcı spreyleri de kullandım fayda etmedi, bu durumu yaşayanlar ve farklı ürünler kullananlar varsa bilgi verebilirler mi? Eczanelerden falan saç için bir ürün bulabilir miyim bilgi verirseniz çok sevinirim
kutusu ne renk peki pembe olanının çok iyi olduğunu duymuştum da
Duşta Gliss'in çok yıpranan ve kuru saçlar için olan (siyah ambalajlı) saç kremini kullanın. Krem saçınızdayken saçınızı duşta tarayın. Bu krem saçı öyle güzel açıyor ki bir sorun kalmıyor. Duşta taramayı hiç denemiş miydiniz?
benimde ince telli ve çok karışıyor dediğiniz rüne bakıcam çok sağolunsarı
ben memnunum saçlarım ince telli ve çok karışıyor
her gün yıkamayın biraz kendi haline bırakın. saç bakım yağlarını kullansanız? ben buğday yağı, badem yağı ve bemiks ampülü karıştırıp haftada bir kez maske yapıyorum
kuru saçlar için olan saç kremlerini de kullanın
duşta taramayı hiç denememiştim bir yerde saçların ıslakken daha çabuk kırılıp koptuğunu duymuştum sonra ıslak taramaktan vazgeçmiştim ama tavsiyeniz için teşekkür ederim dediğiniz ürünü kullanıcam sonucu yazarım
kuaförlerden mavi suyu temin edebilirsin canım
Ben kullandım bebek saçı gibi yapıyor
Birde saçlarını yıkamaya biraz ara versen
Hergün yıkamasan bir süre sonra kendine gelir diye düşünüyorum.
Saclarina bakim haftada 1 belki 2
2 si 1 arada sampuanlar kullanmak yerine sampuan kremin ayri olmasi önemli saclarini sampuanlarken sadece sac diplerine masaj yaparak yedir cok ovalama kremi uyguladiktan sonra tara ve durula ben baynodan ciktigimda taramam sac uclari yiprandigi zamanda taranmaz birbirine yapisir kiriklardan kurtulmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?