• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Karışan saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
5.606
1.591
448
İyi aksamlar , benim sorunum da saclarımla banyodan sonra saçlarım o kadar karışıyor ki anlatamam onları açayım derken bir yığın saçım kopuyor dökülüyor vs. artık saçımı taramaktan soğudum yıkamaya korkuyorum yine karışıcak diye ama her gün saç yıkama gibi bi alışkanlığım da var vazgeçemiyorum. Saç açıcı spreyleri de kullandım fayda etmedi, bu durumu yaşayanlar ve farklı ürünler kullananlar varsa bilgi verebilirler mi? Eczanelerden falan saç için bir ürün bulabilir miyim bilgi verirseniz çok sevinirim

O eziyeti bende bugün çektim :52:
Kollarım kopuyo saçımı taramaktan anneme tarattırıyorum artık usandım gerçekten :50:

mavi su ? hiç denemedim nasıl bir şey acaba ? saç kremi kullandığım zamanlar çok yağlanıyor gibi hissediyordum ben de bıraktım kullanmayı ama bu gidişle krem kullanacağım evet

İyi aksamlar , benim sorunum da saclarımla banyodan sonra saçlarım o kadar karışıyor ki anlatamam onları açayım derken bir yığın saçım kopuyor dökülüyor vs. artık saçımı taramaktan soğudum yıkamaya korkuyorum yine karışıcak diye ama her gün saç yıkama gibi bi alışkanlığım da var vazgeçemiyorum. Saç açıcı spreyleri de kullandım fayda etmedi, bu durumu yaşayanlar ve farklı ürünler kullananlar varsa bilgi verebilirler mi? Eczanelerden falan saç için bir ürün bulabilir miyim bilgi verirseniz çok sevinirim

Duşta Gliss'in çok yıpranan ve kuru saçlar için olan (siyah ambalajlı) saç kremini kullanın. Krem saçınızdayken saçınızı duşta tarayın. Bu krem saçı öyle güzel açıyor ki bir sorun kalmıyor. Duşta taramayı hiç denemiş miydiniz?

her gün yıkamayın biraz kendi haline bırakın. saç bakım yağlarını kullansanız? ben buğday yağı, badem yağı ve bemiks ampülü karıştırıp haftada bir kez maske yapıyorum

kuru saçlar için olan saç kremlerini de kullanın

Duşta Gliss'in çok yıpranan ve kuru saçlar için olan (siyah ambalajlı) saç kremini kullanın. Krem saçınızdayken saçınızı duşta tarayın. Bu krem saçı öyle güzel açıyor ki bir sorun kalmıyor. Duşta taramayı hiç denemiş miydiniz?

duşta taramayı hiç denememiştim bir yerde saçların ıslakken daha çabuk kırılıp koptuğunu duymuştum sonra ıslak taramaktan vazgeçmiştim ama tavsiyeniz için teşekkür ederim dediğiniz ürünü kullanıcam sonucu yazarım

her gün yıkamayın biraz kendi haline bırakın. saç bakım yağlarını kullansanız? ben buğday yağı, badem yağı ve bemiks ampülü karıştırıp haftada bir kez maske yapıyorum

kuru saçlar için olan saç kremlerini de kullanın

işte annemde falanda hep söylüyo iki günde 1 yıka diye ama okula gidiyorum falan sanki yıkmayınca pismiş gibi hissediyorum halbuki değil, takıntım var sanırım. Bende bir aralar yumurtanın sarısı zeytinyağı sirke karışımı bir maske uyguluyordum haftada bir ama sınav stresi bu aylarda hiç vakit ayıramıyorum maalesef

kuaförlerden mavi suyu temin edebilirsin canım
Ben kullandım bebek saçı gibi yapıyor:34:
Birde saçlarını yıkamaya biraz ara versen
Hergün yıkamasan bir süre sonra kendine gelir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Saclarina bakim haftada 1 belki 2
2 si 1 arada sampuanlar kullanmak yerine sampuan kremin ayri olmasi önemli saclarini sampuanlarken sadece sac diplerine masaj yaparak yedir cok ovalama kremi uyguladiktan sonra tara ve durula ben baynodan ciktigimda taramam sac uclari yiprandigi zamanda taranmaz birbirine yapisir kiriklardan kurtulmak gerek

duşta taramayı hiç denememiştim bir yerde saçların ıslakken daha çabuk kırılıp koptuğunu duymuştum sonra ıslak taramaktan vazgeçmiştim ama tavsiyeniz için teşekkür ederim dediğiniz ürünü kullanıcam sonucu yazarım

Vallaha ben oldum olası duşta tararım ve bahsettiğim bu kremle tararım hiç zararını görmedim, kremi saçınıza sürdüğünüz anda farkını göreceksiniz. Ben saçıma bakım yaparım genelde zeytinyağı, badem yağı, susam yağı vs bunlar saçı kaskatı yapıyor yıkamadan önce ve çok karıştırıyor, ama gliss çok güzel açıyor bu saçları. Ben çok memnunum. Kullandım kullanalı vazgeçemiyorum, kullandığım en iyi krem bence. Vallaha bana para verip glissin reklamını yap deseler bu kadar yapamam herhalde :1:

kuaförlerden mavi suyu temin edebilirsin canım
Ben kullandım bebek saçı gibi yapıyor:34:
Birde saçlarını yıkamaya biraz ara versen
Hergün yıkamasan bir süre sonra kendine gelir diye düşünüyorum.

hadi yaa bunu kesinlikle denemeliyim , pazartesi kuafore sorucam çok sağol:))

Saclarina bakim haftada 1 belki 2
2 si 1 arada sampuanlar kullanmak yerine sampuan kremin ayri olmasi önemli saclarini sampuanlarken sadece sac diplerine masaj yaparak yedir cok ovalama kremi uyguladiktan sonra tara ve durula ben baynodan ciktigimda taramam sac uclari yiprandigi zamanda taranmaz birbirine yapisir kiriklardan kurtulmak gerek

haklısınız kaç aydır saçımı kestirmiyorum uzatıcam diye evet böyle sağlıklı değil ama cok fazla kuaför faciası yaşadım çok keserler diye korkuyorum gitmiyorum, elime para geçsin iyi bir kuaför var aklımda oraya gidicem kırık çok var cansızlaştı saçlarım

Back