Iyi geceler konuyu nereye açsam bilemedim.
Şuanda bi cevap almam gerektigi icin buraya actim.
Bu ikinci gebeliğim ilk gebeligimde erken dogum yapmistim 33 haftalik (suyum patlamisti)
Ikincidede boyle bi riskin oldugunu söylemisti doktorum.
Suanda 30 haftadayim bu ara pek siginamaz olmustum bugün kendmi pek iyi hiseetmiyorum karnimda sürekli sertlesme oluyo öglenden beri karnim sürekli sertlesiyordu aksam iyice artti tuvalete gtme istegi surekli devam.ediyor zaten.
yemekten sonra oturuyorduk kasigm agridi ve oturamaz oldum sertlik olmaya basladi tas gibi sertlesiyor karnimin bi tarafi 3 5 dk sonra geciyor baska bi tarafim sertlesiyor egilip kalkarken zorlanir oldum bukadar sertlesme normalmi birde surekli bi baski hissi vardi.
kontrole yeni gttim 1 hafta once ama bukadar sertlesme olmuyodu hic belki 10 20 defa oldu bugun acaba neyden oluyor doktora görunmelimiyim ?
Iyi geceler konuyu nereye açsam bilemedim.
Şuanda bi cevap almam gerektigi icin buraya actim.
Bu ikinci gebeliğim ilk gebeligimde erken dogum yapmistim 33 haftalik (suyum patlamisti)
Ikincidede boyle bi riskin oldugunu söylemisti doktorum.
Suanda 30 haftadayim bu ara pek siginamaz olmustum bugün kendmi pek iyi hiseetmiyorum karnimda sürekli sertlesme oluyo öglenden beri karnim sürekli sertlesiyordu aksam iyice artti tuvalete gtme istegi surekli devam.ediyor zaten.
yemekten sonra oturuyorduk kasigm agridi ve oturamaz oldum sertlik olmaya basladi tas gibi sertlesiyor karnimin bi tarafi 3 5 dk sonra geciyor baska bi tarafim sertlesiyor egilip kalkarken zorlanir oldum bukadar sertlesme normalmi birde surekli bi baski hissi vardi.
kontrole yeni gttim 1 hafta once ama bukadar sertlesme olmuyodu hic belki 10 20 defa oldu bugun acaba neyden oluyor doktora görunmelimiyim ?
Kasılmaların mı var acaba?
Kesinlikle doktora gitmelisin benimde ilk gebeligimde boyle oluyordu ama 35. Haftamdaydim. Doktorum nst ye bagladi bebek strese girmis dogum baslayabilirdi. Dogum geciktirici bir hap kullandim ve surekli istiraat ettim 1 hafta icinde gecti. 38. Haftada da dogum yaptim. İhmal etme muhakkak git.
Kesinlikle doktora git canim nst falan guvenme hatta baska doktorlarada muayene ol. Yalancı sanci kasilma diye tutturmuslar bizleride oyaliyorlar icerde bebek demek rahat degil cok asiri hareket etmeside normal degil bu da aklinda olsun. Insallah Allah kucagina sagsalim almayi nasip eder canim
Magnezyumun varsa iç bi tane.Bugun ara ara oldu biraz ama duzenli bi sekilde yok normalde biseym yokdu nolduysa bugun oldu gogus kafesim skısıyor sertlik oluyo cok nefes alamaz oldum artikk .
Ay sorma nst isi hikayeKesinlikle doktora git canim nst falan guvenme hatta baska doktorlarada muayene ol. Yalancı sanci kasilma diye tutturmuslar bizleride oyaliyorlar icerde bebek demek rahat degil cok asiri hareket etmeside normal degil bu da aklinda olsun. Insallah Allah kucagina sagsalim almayi nasip eder canim
O haftalarda toplanmalarkasilmalar basliyor ufaktan ama rahatsiz edici boyuttaysa, bebegin hareketleri azaldiysa bi acile git derim
O zmn oyle yap,Aksama gre biraz azaldi sertlesmeler acile gitmek istemiyorum canim bi devletin acilinde dogumhane var ondada ilgilenmio ayakkta bekletiyo milletin yattigi pis kanli yerlere yatmami bekliolar enniyisi devam ederse kendi doktoruma gtmek
Bence doktorunuzu degistirin. Nasil ilgilenmiyorlar aklim almiyor!!!!Yarin bi gidiyim ozman canim cok ilgilenmiyolar bende cok zorda kalmadikca gitmek istemiyorum o yuzden konu actim
Ay sorma nst isi hikaye
Ben sancidan kivraniyordtm nstde bisi yok diye eve yolladilar
Sabah gittim dogurdum
Bosuna sanci cektim saatlerce
Pek ilgilenmedikleri icin cok zorda kalmadikca gidesim.gelmiyor canim baslarindan saviyorlar.
Ilk gebelim boyle degildi zaten cok hareket ediyordu yururken yatarken artik cok olmaya baslamisti bugunde bu sertlesmeler cok olmaya basldi zaten gecen kontrle gttigimde doktor basi asagida dogum pozisyonnda demisti
Yarin bi gidiyim ozman canim cok ilgilenmiyolar bende cok zorda kalmadikca gitmek istemiyorum o yuzden konu actim
O saatte bakacak tel yer doğum evi ya da devlet ki zaten derdi orayla konu sahibinin..ozellerde kadın doğumcuları getirmiyolar bir telefon duşuk onleyici iğne hadi yallah.ki zaten bebek 7 aylık.Ne yarin'i!!! Bügün git ve baska hastanenin aciline git. Ne demek cok zorda kalmadikca? Burda bir can söz konusu, doktorun isi zaten hastalara bakmaktir. Simdi derhal git!