- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O saatte bakacak tel yer doğum evi ya da devlet ki zaten derdi orayla konu sahibinin..ozellerde kadın doğumcuları getirmiyolar bir telefon duşuk onleyici iğne hadi yallah.ki zaten bebek 7 aylık.
vallahi ben büyük şehirdeyim geçen sene bebeğimi kaybettim ilk kanama anında çok çok özel bir hastaneye gitmemize rağmen doktorları gelmedi iğne vurdurttu telden yolladı..istisnalar dışında ülkemizde sağlık sektörü insan sağlığını önemser bir politika gütmüyor maalesef.Nasil yani? Acil'e gittiginde gerekli tahlil, ultrasonlar yapilmyor mu? Ya o bebege birsey olursa? Her hastanemi böyle??
vallahi ben büyük şehirdeyim geçen sene bebeğimi kaybettim ilk kanama anında çok çok özel bir hastaneye gitmemize rağmen doktorları gelmedi iğne vurdurttu telden yolladı..istisnalar dışında ülkemizde sağlık sektörü insan sağlığını önemser bir politika gütmüyor maalesef.
evet çoğu gebe sezeryan istiyor mesela yurt dışında evlere ebeler geliyormuş sanırım evde kan ve idrar tahlilini alıyorlarmış tek dezavantajı belki kötü bile değil daha iyidir ultrason sayısı toplamda 3 kez ..biz her hafta her ay gidiyoruz,çünkü korkuyoruz..Yani sen bir nevi hastanenin sorumsuzlugundan dolayi bir düsükmü yasadin?
Bu cok kötü, vahsi birsey Cok üzüldüm
Söz konusu bebek ya, bir can!!! Simdi Tr'dekiler niye sezeryani sectigini anlarim. Ilgilenen yokki!
Umarim bu sefer sag salim bebisinizi kucaginiza alirsiniz.
evet çoğu gebe sezeryan istiyor mesela yurt dışında evlere ebeler geliyormuş sanırım evde kan ve idrar tahlilini alıyorlarmış tek dezavantajı belki kötü bile değil daha iyidir ultrason sayısı toplamda 3 kez ..biz her hafta her ay gidiyoruz,çünkü korkuyoruz..
Ay allah kinseyi acillere dusurmesin.ozel acili bilmiyirum ama gecen kadin dogum aciline gittik.doktor hemsire surat bir karis.hemsire soru soruyor bide ustune azarliyor oyle durma hazirlanirken cevap ver diye.nerdeyse gece vakti geldim diye dayak yiyecem.cikarken zorla ben olcturdum artik tansiyonumu.iceri girmem muayne olmam 5 dakkayi gecmemistir.belki her hastane boyle degildir.bana denk gelmistir
Canim ilk gebeligimde 34. Haftamda benimde oyle sert kasilmalarim oluyordu...Iyi geceler konuyu nereye açsam bilemedim.
Şuanda bi cevap almam gerektigi icin buraya actim.
Bu ikinci gebeliğim ilk gebeligimde erken dogum yapmistim 33 haftalik (suyum patlamisti)
Ikincidede boyle bi riskin oldugunu söylemisti doktorum.
Suanda 30 haftadayim bu ara pek siginamaz olmustum bugün kendmi pek iyi hiseetmiyorum karnimda sürekli sertlesme oluyo öglenden beri karnim sürekli sertlesiyordu aksam iyice artti tuvalete gtme istegi surekli devam.ediyor zaten.
yemekten sonra oturuyorduk kasigm agridi ve oturamaz oldum sertlik olmaya basladi tas gibi sertlesiyor karnimin bi tarafi 3 5 dk sonra geciyor baska bi tarafim sertlesiyor egilip kalkarken zorlanir oldum bukadar sertlesme normalmi birde surekli bi baski hissi vardi.
kontrole yeni gttim 1 hafta once ama bukadar sertlesme olmuyodu hic belki 10 20 defa oldu bugun acaba neyden oluyor doktora görunmelimiyim ?
Canim ilk gebeligimde 34. Haftamda benimde oyle sert kasilmalarim oluyordu...
Doktorum yalanci dogum sancisidir deyip onemsememisti...
Sonra artarak devam etti bir iki gun sonra 35 haftalikken suyum geldi erkwn dogum yaptim...
Sebebi ise ileri duzey enfeksiyon kapmis olmamdi...
Riske atma bence derhal dokttoruna gorunn..
Ins. Bu seferkini zamaninda saglicakla kucagina alirsin ... AMIN
Eger 10 dan fazla olursa riske atma git canim...Hadi ya dun coktu canimda bugun iyi gibi o yüzden biraz daha takip edip gideyim dedim .