- 15 Temmuz 2016
- 8.044
- 13.444
-
- Konu Sahibi Chickennova
Umarım platforma benim gibi sorun yaşayan olmuştur. İnşallah cevap gelir.
Geçen cuma günü felaket bir ağrılı karın ağrısı, mide bulantısı ile acile gittim.
Karnıma enfeksiyonlu sıvı dolmuş.
Kadın doguma yönlendirildim. Kist patladı dendi.
Su rektumla rahim arasına dolmuştu ile çok zorluklar yaşadım. Crp biraz yükselmişti.
Desefin igne azitro verildi.
Kontrol’e çağrıldım.
Tekrar desefin azitro.
Bugun gittim. (Fakat suyun azaldığını bende anladım. Daha rahatım)
Rahim ve yumurtalıkların alıcam dedi doktor, bende neden alıyorsunuz. Sorunu tüp yapıyorsa tüpü alırsınız dedim.
Ben açar bakarım gerek görürsem alırım görmezsem almam dedi. ( benim ameliyat maceralarımı bilen üyeler vardır, zor geçer kadın hastalıkları ile ilgili bi çok ameliyat oldum.)
Koştur koştur kendi doktoruma gittim.
Rahim ve yumurtalıklar da sorun olmadığı neden alacak ki, rahim ve yumurtalığını almam 1 saatimi alır ama sorun yok ki dedi. Crp düştü.
Bağırsaklarda yapar bu sorunu kolonoskopi çektir ca’larına baktır, gastroentoloji doktoruna dedi. Pazartesi gidip baktırıcam.
Karnımda biraz hala su var, midem bulanıyor.
Rahimde yumurtalık ve tek tüpümde sorun yok (tek tüpüm var daha önce biri alındı).2.doktor daha mantıklı konuşmuş,bir iki doktora görünmede fayda var
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Eğitim araştırmadaki doktor alacağını söyledi.İkinci doktora gitmekte Cok akıllıca davranmıssınız
İmkanınız varsa iki doktora daha gidin
Özel olmasın para ıcın herseyı yaparlar
Devlet doktoru olsun
Kist patlaması eğitim araştırmadaki doktorun bence tahminiydi.kistiniz neredeydi?
ne zamandır takipliydi kaç cm iken patladı?
o her zaman öyle olmuyor yahuİkinci doktora gitmekte Cok akıllıca davranmıssınız
İmkanınız varsa iki doktora daha gidin
Özel olmasın para ıcın herseyı yaparlar
Devlet doktoru olsun
yani bilinen takipli bir kistiniz yoktu?Kist patlaması eğitim araştırmadaki doktorun bence tahminiydi.
O da kesin değil.
Evet cok su vardı karnımda bi Allah bi ben bilirim o elektrik çarpar gibi ağrıları sancıları…
Kendi doktorum bugün 2 cm lik kistin var dedi gösterdi. Bu da önemsiz adetinle gider dedi.
Sımdı özel doktorunuzun da dıger doktorunda tetkikleri ıle beraber bı ucuncu doktora gorunmelısınız.Eğitim araştırmadaki doktor alacağını söyledi.
Devlet hastanesi.
Şaşkınlık içindeyim o kadar ağrılarım vardı ki bende kadın hastalıkları sandım.
Alınmasına okeydim.
Cok ilgilendiler. İlaçlı tamografisinden tut, serumların biri gidip biri geldi.
Tamografi de ic oganlarda hiç bir sorun olmadığı yazıyor.
İçime kurt düşünce kendi özel kadın dogum doktoruma gittim. Dakikalarca alttan üstten uzun uzun muayene etti.
Hiçbirsey yok dedi.
Bana da gösterdi.
Sağlam organını neden alacakmış dedi.
Çok sinirlendi.
Simdi iste ca lara baktırıcam. Kolonoskopi endoskopi vs çekilecegim.
Cok ağrılarım var. Kaburgalarımın altına bile ağrılar girip çıkıyor.
Acaba dedim benim gibi sorun yaşamış biri var mı platforma. Yazardı bilgi verirdi.
Canım sıkıldı. 2 küçük çocuğum var, çocuklarıma bakamıyorum.
Ay bana da gebelıgımde foster sprey verdiler alerjik astımsın dıye. Aylarca kullandım belki 6-7 ayo her zaman öyle olmuyor yahu
ben 2 ayrı eğitim arşatırmaya gidiyorum
gerçi şöyle biri yaşadığım şehir, burada bir ağrı, bişey olursa kalkıp 650 km yol gidemeyeceğim için mecbur buradaki doktorlara da arada gidiyorum, ama normalde kronik hastalılarım kistim vs var, takibimi aslında ankara yapıyor.
daha 1 kere de ankaradaki hastaneyle buradakinin dediği birbirini tutmadıilaç için 1 kere de aynı şeyi söylerler mi acaba bakalım diye bekliyorum 5 sene oldu.
Sorma canım sorma; cok korkuyorum.Kankacım geçmiş olsun nerden çıktı başına bela oldu ... valla bence su akıp gidecek iltihap da gider zaten ilaç alıyormuşsun bence bir süre iltihabın geçmesini bekle organını da aldırma. Doktora da helali hoş olsun.
Kendi kadim dogum doktorum hic bir sorun olmadığını.yani bilinen takipli bir kistiniz yoktu?
daha önceden ameliyatlar da olmuşsunuz, muhtemelen sık sık ultrason yaptırdınız?
pki kendi doktorunuz yaşadığınız olayı neye bağladı? o dedi mi kisttir diye? kist değilse ne olabilirmiş?
Benim de sizin anlattığınızın daha degisik versiyon maceralarım var.Sımdı özel doktorunuzun da dıger doktorunda tetkikleri ıle beraber bı ucuncu doktora gorunmelısınız.
Ben bir iki doktora guvenmıyorum sizin yasadıgınız gıbı pek Cok tecrubemiz oldu bizimde.
Ablam gebeyken ( gebe oldugunu bilmiyorken doktora gebe kalmak ıstıyorum olmuyor dıye gittiginde) doktor infertılıtesın senın cocuk olmaz ne gebelıgı
Baska bı doktor kistin var almalıyız demişti
Ki gebeymıs meger
Ve aynı ablama doktor astımsın dıye tedaviler uygulayıp ablam ıyılesemeyıp Baska bı doktora gıdınce zaturre cıkmıstı
astıma dairde hıc bıseyı yokmus
Hıc ıkı doktorun dedıgıyle hayati kararı bırak Surup kararı bıle vermem
Acil sifalar diliyorumBenim de sizin anlattığınızın daha degisik versiyon maceralarım var.
Doktor hatasından ölümden döndüm. Ameliyatım başka ekibe devredildi.
Cocugun olmaz diyen doktorlar.
Bos bos 2 kere tup bebek denettirdiler.
Esimin sperm sonucu baska bi hastanın ile karıstılmış.
Yazsam macera dolu amerika..
Doktoruma güveniyorum.
Kadin hastalıklarından inanın sorunum da yok.
Hiçbir sorun olmayan organı almam bisey cikmazsa yanima genel cerrahi alip tani amacli laparoscopi yaparım dedi.
Yarin ya da pazartesi gidicem doktora endoskopi kolonoskopi yapsın.
Belki ufak belki büyük sorun var ne olacak bilmiyorum.