karında kasıntı,gıdıklanma:)

Rosem

****BİRİCİGİM***
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
3.103
20
116
Diğer
merhaba kıslar..adetıme 6 gun var..bır ıkı gundur karnımda ıcten bır kasıntı hafıf boyle gıdıklanma hıssedıyorum..:roflol:ozellıkle sag tarafımda zaman zaman oluyor..

ılk defa boyle bırsey hıssediyorum...hamıle arkadaslar hıc basınıza boyle bırsey geldımı?erken hamılelık belırtısı olabılırmı?kafam cok karıstı..:utangac:
sevgıler..:utangac:

aaaa koskoca kk da kımse konuyu okuyup cevap yazmadı..uzuldum dogrusu..:a015:

Valla canim o gidiklanma bende 3 aylik hamileyken oluyordu.Yani boyle sanki biri parmagiyla gidikliyo gibi.Doktorum cocugun hareketleri yuzunden olusan baloncuklar demisti.Bu bir hamilelik belirtisimidir bilmiyorum ama bende olmustu ama 3 ayliktim ben kafam karisti valla rosem insallah hamissindir canim ya

canım benim ben hamile degilim bu duyguyu bilmiyorum ve neler yasattıgını ama inşallah canım bu mübarek günlerde dularımzı kabul olur hamilesindir inş. canım benima.s.belkide olabilir belirti cünkü her bünye farklı inş.ta öyledir ve arkadasım hamilesindir mevlam kucagımızı bos koymasın inş. hepimize nasip etsin seninde güzel haberlerini alallım canım:asigim::1hug::sm_cool:

kıslar, canlarım annıs ve angelım..cevaplarınıza nasıl sevındım bır bılsenız..annısım boyle gıdıklanma dedıgım ya ıcten boyle nasıl anlatsam bılmem kı ..:utangac:sankı gıdıklıyor gıbı yada seyrıyor desem daha dogru olur herhalde..:utangac:

canım benim ben hamile degilim bu duyguyu bilmiyorum ve neler yasattıgını ama inşallah canım bu mübarek günlerde dularımzı kabul olur hamilesindir inş. canım benima.s.belkide olabilir belirti cünkü her bünye farklı inş.ta öyledir ve arkadasım hamilesindir mevlam kucagımızı bos koymasın inş. hepimize nasip etsin seninde güzel haberlerini alallım canım:asigim::1hug::sm_cool:
canım ınsallah hepımız artık teker teker hamıle oluruz..:dance:
cok garıp bırsey oldu benımkıde ama ne bılım bır ıkı gundur sankı karnım seyrıyor yada gıdıklanıyor..:roflol:buda nasıl bırseyse..bakalım adet gunum gelsınde hayırlısı olsun ınsallah..:utangac:

canım o anlatamadıgın duygu inş bebişindir canım benim sonucta sende bi anne adyısın ve olmucak diye bu kural yok mevlam nelere kadir vakti zamanı var herseyin bitanem inş.seninde artık anne olma zamanın gelmiştir canım arkadasım

kıslar, canlarım annıs ve angelım..cevaplarınıza nasıl sevındım bır bılsenız..annısım boyle gıdıklanma dedıgım ya ıcten boyle nasıl anlatsam bılmem kı ..:utangac:sankı gıdıklıyor gıbı yada seyrıyor desem daha dogru olur herhalde..:utangac:

Valla canim tarifin bana cok uyuyo.Hele ben soyle sehpaya dogru laptopa egildigimde daha bir gidiklanma olurdu.Seyirme gibi iste.Ama dedigim gibi bilemicem bebekmi degilmi?Sadece temenni ediyorum ya insallah hamilesindir :asigim:

canım o anlatamadıgın duygu inş bebişindir canım benim sonucta sende bi anne adyısın ve olmucak diye bu kural yok mevlam nelere kadir vakti zamanı var herseyin bitanem inş.seninde artık anne olma zamanın gelmiştir canım arkadasım
canım benım...:1hug:
ınsallah canım ınsallah..
hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın..:asigim:

Canım arkadasım rosem bendede aynı belirtiler var 6 gündür karnımda içerde seyirme gibimi desem ,kıprasmamı anlatılmayan bısey,iğne batması.rahimde sancı batmalar.gerilmeler hissediyoruminşallah canım bebeklerımız bıze ben burdayım anne diyordur .Hakkımızda hayırlı neyse o olsun a.s.
balllllllll...canım benımm demek sende de aynı durum var..canım ya bu ay butun belırtılerımız aynı..bakalım ınsallah bebıslerımız gelıyordur..:dance::teytey:

rosemım ınsallah hamıssındır a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla canim tarifin bana cok uyuyo.Hele ben soyle sehpaya dogru laptopa egildigimde daha bir gidiklanma olurdu.Seyirme gibi iste.Ama dedigim gibi bilemicem bebekmi degilmi?Sadece temenni ediyorum ya insallah hamilesindir :asigim:

umarım hamıslıkle ılgılı bırseydır..baska bırsey cıkmasında..:1shok:

evet aynısı balımda da var kac günüdür hehehe kzılar inş hamişsiniz ya ayyy ne güzel olur aman yarabbim minik minik ne güzel ya hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin canlarım öptüm sizleri

benim söyle anlatayim size,yumurtlamadan 2 3 gun sonra,hep bi hassasiyetlik oldu karnimda, özellikle sag yumurtalima bazen agri oldu,sonra istahim cok acildi,yumurtlamadan 1 hafda sonra bi sabah kaldim yumurtaliklarimda basinc seklinde agri oldu,yaklasik 3yada4 saat sürdü ve gecdi agridan sonra beyaz bi akinti oldu,enfeksiondan süphelendim ,sonra reglime 1 hafda kala,sanki adet olacakmis gibi sanci turu agrilarim oldu normalde,agrim olunca hemen reglim gelirdi,agrilarim hani bi balon sisirdiginizde kulaklarinzin alt tarafi sizlar ya bendede öyle karnimin ici öyle agridi ,birde genellikle aksamlari karnimin alt tarafinda, biri parmaklari ile gidikliyormus gibi oluyor,ve bugun regl gunum,cok az bazen akinti oluyor uzar sekilde,normalde reglime 2 gun kala hafif hafif lekelenmeye basliyordum oda yok,bilmiyorum sizce hamile olabilirmiyim,ama reglime 3 gun kala test yapdim,negatif cikdi ,

benim söyle anlatayim size,yumurtlamadan 2 3 gun sonra,hep bi hassasiyetlik oldu karnimda, özellikle sag yumurtalima bazen agri oldu,sonra istahim cok acildi,yumurtlamadan 1 hafda sonra bi sabah kaldim yumurtaliklarimda basinc seklinde agri oldu,yaklasik 3yada4 saat sürdü ve gecdi agridan sonra beyaz bi akinti oldu,enfeksiondan süphelendim ,sonra reglime 1 hafda kala,sanki adet olacakmis gibi sanci turu agrilarim oldu normalde,agrim olunca hemen reglim gelirdi,agrilarim hani bi balon sisirdiginizde kulaklarinzin alt tarafi sizlar ya bendede öyle karnimin ici öyle agridi ,birde genellikle aksamlari karnimin alt tarafinda, biri parmaklari ile gidikliyormus gibi oluyor,ve bugun regl gunum,cok az bazen akinti oluyor uzar sekilde,normalde reglime 2 gun kala hafif hafif lekelenmeye basliyordum oda yok,bilmiyorum sizce hamile olabilirmiyim,ama reglime 3 gun kala test yapdim,negatif cikdi ,
ınsallah hamılesındır canım..adetın gelmezse bırkac gun daha bekle testı yenıle bakalım ne cıkacak..
sevgıler..

ROSEM ÇOK FAZLA KAPTIRDIK BU AYDA KENDİMİZİ EN İYİSİ BİR SÜRE KENDİMİZİ DİNLEMEMEK BÖYLESİ SONRASI İÇİN DAHA İYİ OLUCAK.en ıyısı bırakalımda mucizelerimiz bize süpriz yapsın.Akşam tuanaydam yeterince ders aldım,azarda işittim ohh iyi oldu bana ama aklımı başıma getirdi silkelendim

ınsallah hamılesındır canım..adetın gelmezse bırkac gun daha bekle testı yenıle bakalım ne cıkacak..
sevgıler..

ilk gebeligimde reglimin 9 uncu gunu cift cizgi belli olmusdu,sanirim birkac gun sonra yaparsam cikmayabilir,ben biraz daha bekleyim en iyisi

kızlar yanlış anlamayın ama çok fazla takılmıyomusunuz belirtilere kendinizi bukadar kaptırmayın işşallah hepiniz hamilesinizdir ama çok fazla yıpratıyosunuz bence kendinizi biraz sakin olun zamana bırakın hayırlısı olsun deyin hayal kırıklığı daha kötü oyüzden sakin ve sabırlı olmamız şart

kızlar yanlış anlamayın ama çok fazla takılmıyomusunuz belirtilere kendinizi bukadar kaptırmayın işşallah hepiniz hamilesinizdir ama çok fazla yıpratıyosunuz bence kendinizi biraz sakin olun zamana bırakın hayırlısı olsun deyin hayal kırıklığı daha kötü oyüzden sakin ve sabırlı olmamız şart

evet canım cok haklısın sanırım buay bıraz kendımızı kaptırdık..
herseyın hayırlısı olsun..
sevgıler..a.s.

rosemcim biliyorsun aynıları bendede var hakkımızda hayırlısı olsun canım

Back
X