• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karıncaya benzeyen böcekler

solkolum

08-07-2012 ß ♥ ß
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
464
0
46
İstanbul
Arkadaslarr karıncaların ufak ve sarı olanını dusunun ben boyle bır karınca gormedım ama karıncanın tıpatıp aynısı bızım evın her yerınde var mesela komodının uzerınde goruyorum,mutfakta masanın uzerınde,ekmegın ıcını dolduruyorlar bazen ve ekmegı cope atmak zorunda kalıyoruz uzuluyorum...hanı bu eskı petekler var yaa bızım evde onlar mevcut onların uzerınde daha sık goruyorum acaba ıcınden falan cıkabılır mı nereden gelıyor bu ? Sız daha once gordunuz mu boyle bırsey ? Cunku yazın yoktu hatta gecen kıs da yoktuu bu yıl cıktı ne zaman kombıyı acmaya basladık o zaman bunlar cıktı ortayaa... :44:

Karıncaya benziyor demişsin Kalorifer böceği de olabilir çok minikse değildir.İlaçlasanız evinizi .:55:

Karıncaya benziyor demişsin Kalorifer böceği de olabilir çok minikse değildir.İlaçlasanız evinizi .:55:

Cevabın ıcın tesekkur ederım ama bocek degıl emınım bugune kadar evımızde bocek hıc gormedık temız evımız yanıı ama bu sey aynı karıncaların yenı dogmusları sankı rengı sarı anlamadık gıttı hanı daha onceden boyle bırsey goren var mı dıye merak ettım caresı de olsa keskee....

arkadaşım zengin liğe berekete kavuşacannn şaka bi yana karınca duası vardır heryerde satılır onu evinize asın ve giderler olmadı ilaçlayın

arkadaşım zengin liğe berekete kavuşacannn şaka bi yana karınca duası vardır heryerde satılır onu evinize asın ve giderler olmadı ilaçlayın

Evın her yerınde hemen hemen dua asılı zaten ılaclamayı en son dusunurumm artıkk ne oldugunu ve nereden geldıgını bır cozebılsekk

Cevabın ıcın tesekkur ederım ama bocek degıl emınım bugune kadar evımızde bocek hıc gormedık temız evımız yanıı ama bu sey aynı karıncaların yenı dogmusları sankı rengı sarı anlamadık gıttı hanı daha onceden boyle bırsey goren var mı dıye merak ettım caresı de olsa keskee....

pislikle alakalı bi durum değil.yanlış anladın arkadaşı sanırım.raid karınca yemi var onlar işe yarıyor

Son düzenleme:
pislikle alakalı bi durum değil.yanlış anladın arkadaşı sanırım.raid karınca yemi var onlar işe yarıyor

Yok canım ben oyle anlamadım zaten hıtabım oyle yansıtmıs olabılır temız derken yanı etrafta hıc bocek yok temız anlamında soyledım :) Karınca yemını bılıyorum hersey denedık onu da denedık hala cıkıyorlar bır yerden sarı karınca olur mu ? Buna rastlayan kımse var mı ? Asıl sorum bu ...

o zaman kalorifer böceğimi ki? o ilaçlarda 5 -6 çeşit böcek için ayrı.karınca olmama ihtimali varsa diğer türleri dene istersen

haa bide bu ilaçların üstünde resimleri var böceklerin ordanda çıkarabilirsin.

o zaman kalorifer böceğimi ki? o ilaçlarda 5 -6 çeşit böcek için ayrı.karınca olmama ihtimali varsa diğer türleri dene istersen

Valla canım bılmıyorum kı galıba kımse gormemıs boyle bırseyı yazmadıklarına goree...Bu sabah ekmegın ıcındeymıss kahvaltı yaptık aılecek o ekmegı yedık gormedık sımdı hepımız ekmekten tıksınıyoruz o yuzden burada care arıyorumm ama kımsenın basına gelmemıs anlasılan...

hımm madem bu kadar huzursuzsun arkadaşın deiği gibi ilaçlama şirketinden başka çare yok

Aynı şey eski evimizdede olmuştu onlar büyük ihtimalle kalorifer böceği ve en kesin çözümü evi ilaçlatmak:) artık ilaçlama yöntemleri çok etkili eve adımını attıkları anda ters dönüyolar en güzeli bence umarım tez zamanda kurtulursunuz :)

Sevgiler

Aynı şey eski evimizdede olmuştu onlar büyük ihtimalle kalorifer böceği ve en kesin çözümü evi ilaçlatmak:) artık ilaçlama yöntemleri çok etkili eve adımını attıkları anda ters dönüyolar en güzeli bence umarım tez zamanda kurtulursunuz :)

Sevgiler

Pekı canım tesekkurler son care o gıbı gorunuyorr...

Back