Karıncalar ile başım dertte 🤦🏻‍♀️

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.775
861
Kızlar ramazan bayramında tatile gitmiştik eve döndüğümde banyoyu karıncalar basmıştı 🤦🏻‍♀️ nerden geldiklerini çözemedim bir yerden çıkıp geliyorlar..genelde duşa kabinin içinde oluyor sanırım giderden geliyor🤦🏻‍♀️ ne yapmalıyım bu karıncalar nasıl biter öldürmek istemiyorum

Bence havalandırma boşlukları açıksa binada falan oraya şeker vs atılmıştır ordan çıkmıştır , daha önce bizim öyle olmuştu baya minik sinekler de basmıştı apartman boşluğunu temizlettirdik apartmanın

Bence havalandırma boşlukları açıksa binada falan oraya şeker vs atılmıştır ordan çıkmıştır , daha önce bizim öyle olmuştu baya minik sinekler de basmıştı apartman boşluğunu temizlettirdik apartmanın
Benim tuveletimde de ilk oturduğum günden beri minik sinekler var 2-3 gün girmesen yığınla ölü sinek oluyor 🤦🏻‍♀️ ama bir tek bende oluyor diğer komşularımda yokmuş bende anlayamadim🤦🏻‍♀️ ama karıncalar geçen senede çoktu ilaç kullanınca bitmişti o zamanlar banyomda değil mutfakta vardi şimdi de banyoda var mutfakta yok😂

Kızlar ramazan bayramında tatile gitmiştik eve döndüğümde banyoyu karıncalar basmıştı 🤦🏻‍♀️ nerden geldiklerini çözemedim bir yerden çıkıp geliyorlar..genelde duşa kabinin içinde oluyor sanırım giderden geliyor🤦🏻‍♀️ ne yapmalıyım bu karıncalar nasıl biter öldürmek istemiyorum
geldiklerini dusundugunuz yerlere girdiklerini dusundugunuz deliklere tarcin dökün nefret ediyorlar
en zararsizi bu

Entosav'ın fısfıslı böcek ilacı var.
Asla kötü de kokmuyor, ve karınca dahil her böcek için denediğim en iyisi.

Karınca ilacı kullan yada geldikleri yeri biliyorsan biraz tarçın dök

Gezdiği yerlere bolca tuz serpin hmn gidiyorlar,,, banyoya çamaşırsuyu da olablr,,, domestos,,, hmn orayı terk ediyorlar.

tumblr_o9hqjjFkVZ1sqwlqgo1_500.jpg

20210611_104912.jpg

20200907_190839.jpg

Ben kabuk tarçın koyarım geldiği yere gelmez bi daha. Aşırı çoksa ziraat ilaçları satan bi yerden toz aldık ilaç kokusuna asla gelmiyor

X