• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca yumurtasını bebeklere sürüyorlarmış,bilen var mı?

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
KIZLAR KARINCA YUMURTASINI BEBEKLERİN VÜCUDUNA SÜRDÜĞÜNDE İLERDE TÜYLER CIKMIYORMUŞ BENİM BİR TANIDIGIM KIZININ KOLTUK ALTINA VE GENİTAL BÖLGEYE SÜRMÜŞ KIZ ŞİMDİ 20 YAŞINDA FALAN AMA HİÇ TÜY CIKMAMIŞ.BENİMDE KIZIM BİRBUÇUK AYLIK SÜRMEK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM ACABA BUNU BİLEN VARMI BİR ZARARI OLURMU. :uhm:

canım bizim bi komşunun kızınada sürdüler gerçekten şuan çok az, kız sarışın olsa sarı olduğundan dicem ama kız kumral hiç tüy yok...
Ama o yağdan dolayımı çıkmıyor onu bilmiyorum, bu arada kız 14 yaşında

KIZLAR KARINCA YUMURTASINI BEBEKLERİN VÜCUDUNA SÜRDÜĞÜNDE İLERDE TÜYLER CIKMIYORMUŞ BENİM BİR TANIDIGIM KIZININ KOLTUK ALTINA VE GENİTAL BÖLGEYE SÜRMÜŞ KIZ ŞİMDİ 20 YAŞINDA FALAN AMA HİÇ TÜY CIKMAMIŞ.BENİMDE KIZIM BİRBUÇUK AYLIK SÜRMEK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM ACABA BUNU BİLEN VARMI BİR ZARARI OLURMU. :uhm:

karınca yumurtası 20 yıl önce var mymış?
kafamçokkarıştı

:jeyyar: heheh 20 yıl önce varmıydı bilemicem ama gerçektende etkili birşey olduğunu duydum kullanmak nasip olmadı kuaförlerde artık epilasyon sonrası kullanıyolarmış ve cidden azaltıyormuş..bende deneyeceğim

bununla ilgili örnekleri ben de çok duydum hatta sadece bebeklere değil, bebekken yapılmayanlar da ilerleyen zamanlarda tüylerin olduğu bölgeyi temizledikten sonra (kökünden olan yöntemlerle) sürdüklerinde de azalma oluyor diyorlar, ne zamandır araştırıyorum bu konuyu ben de yapacağım inşallah en kısa zamanda

karınca yumurtası 20 yıl önce var mymış?
kafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: ömürsin arkadaşım karıncalar yaratıldıkları ilk günden beri yumurtluyorlardır orası kesin de o zamanlar belki şimdiki gibi şişelenmiş satılmıyordur, ama bi kaç köyde yaşamış kişilerden duymuştum karınca yuvalarından bulup yaptıklarını

annem bana da sürmüş ben bebekken ama faydası olmadı....yanı kendısı öle dıyor sana sürmüştüm dedı.....bence ınsandan ınsana degısıyor etkısı:D

Evet eskiler anlatıyor ama onların bahsettiği gerçek karınca yumurtası, şu an piyasada satılan içine kimyasal ürünler vs karışmış olanlar değil..
Bunu Suna Dumankaya'nın ağzından da duydum, televizyonlarda bunu kullanın diyen O'ymuş, ondan sonra bir akımdır başladı ama kadın da diyor ki, ben gerçek karınca yumurtası yağını kastettim, kesinlikle şu an piyasada olanları değil..

babaannem bizzat bana uygulamş hem böle yağlarla falan değil..karıncannın yumurtalrını sürmüş,koltuk latlarıma ..Gerçekten çok işe yaramış,Tek tük kıll var şimdi..

karıncalar var olduğundan beri karınca yumurtası var sonuçta.....

bende küçükken komşumuz kızına sürmüştü. niye diye sormuştum. tüy çıkmasın diye demişti. anlam verememiştim.. şimdi kızı görsem soracam ama taşındılar:((((

cok etkli babaaneeme annesi sürmüş tabi yaını ayıramamıslar o zaman ... karınca yumurtalarını toplayıp koltukaltına bacaklarına genitaline sürmüş ve bi tane bile tüy olmamıs hiç .. suan tbi yaslı olduundan yok ama.. anlatıo gencken de hiç yokmuss pamuk gbi... :D kızım olsun yapıcam ona bende anası gibi cekmesin :sm_cool:

ne iyi bişeymiş ya hiç duymamıştım
ben kökten aldıktan sonra uyguluyorum bunu ama çok etkisi olmadı
tabi çok düzenli kullanmadım itiraf etmeliyim
ama ilerde çocuğum olunca sürerim belki
gerçi şimdikilerin içinde kimyasallar varmış ama..

büyükler gerçektn biliyor .. bizler içinde gerçekten olup olmadıgını bilmedigimiz şeyi parayla alıyoruz .. onlar direk dogadan alıp sürüyolar..

cnmmmmmm bu dedigin karınca yumurtası yagı önceden direk karınca yumurtalarıyla oluyomuşş..düşünsenize bi karınca yumurtası nekdr küçükkk eczanelerden aktarlardan en pahalı olanı 40 tl falannnn 5 tlye bile varrr o küçük şişeyi dolldurmak için milyonlarca karınca yumurtasına ihtiyac var ve gercektennn karınca yumurtasından olsa okdr ucuz satılmas..ben kullandım cnm eczanedende aldım aktardanda hiç bi işe yaramadıı....bideee küçük bebege böle şeyleri sürmeye korkarım şahsenn lazer günümüzdeee acaip ilerdedii bebegin büyünce gör nekdr ilerlemiş olcakk ona gider kuurtulur:)

Tee eskiden bizim oralarda da yeni doğan kız çocuklarına karınca yuvasından toprak alıp sürerlermiş kıl çıkmasın diye. Duyduğumda amma garipsemiş ve işte yine bir saçmalardan seçmeler demiştim. Meğer ne hikmetler gizliymiş bu davranışta. Koca karılar tıbbın yeni yeni bulduğu şeyleri çok önceden çözmüşler dimek.

Bence sürmeyin. Bir şey falan olur. Hem ne gerek var? Daha şimdiden çocuğun güzelliğini düşüneceğinize insanlığını düşünün.

Çocuğun bedeninde onun rızası alınmadan -iyi sonuçları olsa dahi- bu tarz uygulamalar yapılmasına karşıyım.

Bence sürmeyin. Bir şey falan olur. Hem ne gerek var? Daha şimdiden çocuğun güzelliğini düşüneceğinize insanlığını düşünün.

Çocuğun bedeninde onun rızası alınmadan -iyi sonuçları olsa dahi- bu tarz uygulamalar yapılmasına karşıyım.

Back