• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca yumurtası yağı markaları ve kullanımı yardım...

yaglarindan cok saglik bakalnligindan onayli yaginin kremlerini kullanmanizi tavsiye ederim.

gutto var canım yeşil bir kutu, sahibi seda sayanın programına çıkmış orada anlatmıştı. benim bir kaç arkadamış kullanıyor çok memnun, ben de deneyeceğim..

canım bende gutto kullanıyorum çokta memnunum
bitirdi diyemem bitirecek de diyemem ama inan o :nazar:kadar azaldı ve kalanlar o kadar zayıfladıki arkadaşlarımın hepsi kullanmaya başladı...

bende gutto kullanıyorum 2.seansda koltuk altlarım bitti deneyin pişman olmayacaksınız.........

talanın karıca yumurta yağıda cok iyi geliyo tüylerinizi aldıktan sonra 3 gün boyunca hergün alınmış bölgeye sürüyosunuz.sonra bi dahaki alışınıza kadar sürülmüyo tekrar alındığında aynen bu şekil sürülüyor.guttoda cok ii karınca yumurtası yağından oda vede büyük bi kutuda olduğundan daha cok gidiyor.guttoda aynı şekil uygulanıyor.

ya kızlar ben bulamadım talayı ben de bosphorus aldım bakalım onu denıcem artık bu gece
kullanan varsa bu markayı acele cvp beklıorm:bbo:

Kızlar bu tala yağı varya aynı üstündeki resim olan bir yağ var üstünde talaci yazıyo ama diğer yazılar arapça gibi :bbo:
ben bugün başladım kullanmaya bundan kullanan oldumu aranızda :sm_confused:

Back
X