• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca belası

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Herkese hayırlı bayramlar..

5 yıldır oturduğumuz evde 1 aydır karınca istilasıyla uğraşıyoruz özellikle mutfakta geziyorlar eşim de çözüm bulalım diyor onları öldürmeden bu evden nasıl göndeririz 2 küçük çocuğum var ilaclatmak istemiyorum :( sizin uyguladığınız kesin çözüm dediğiniz bir yöntem var mı lütfen yardım edin.

Evim 4. Katta benim evdede var nerden nasil geldiler haberim yok annem birinci katta oturuyor ondada cok var napcagımızı şaşırdık bizde konuyu takipteyim

Karınca tebeşiri alın. Geldikleri yeri çizin tebeşirle. Kesin çözüm

ilaçlamak geçici bir çözüm bence. bir sonraki yıl yine geliyorlar. karıncaların eve geldiği noktayi bulup önlem alınabilir sanki.

Burda okuduğum her yöntemi denedim malesef öldürmeden başka yol yok geldikleri deliģi kapatsan başka açıyorlar

Herkese hayırlı bayramlar..

5 yıldır oturduğumuz evde 1 aydır karınca istilasıyla uğraşıyoruz özellikle mutfakta geziyorlar eşim de çözüm bulalım diyor onları öldürmeden bu evden nasıl göndeririz 2 küçük çocuğum var ilaclatmak istemiyorum :KK43: sizin uyguladığınız kesin çözüm dediğiniz bir yöntem var mı lütfen yardım edin.
Ben karınca tozu aldım ancak öyle kurtuldum maalesef

Burda okuduğum her yöntemi denedim malesef öldürmeden başka yol yok geldikleri deliģi kapatsan başka açıyorlar
Günah diyorlar ama artık asabım bozuldu 2 gündür de beni ısırdılar 2 defa bacağımdan küçük kızım emekliyor onu da ısırırlar diye korkuyorum

Bu sene kimden duyduysam karınca var. Kayinvalidemin evinde de var heryerden çıkıyor ya mutfak masasında çekmeceler de çöl kötü

Back
X