- 25 Şubat 2008
- 770
- 296
-
- Konu Sahibi Minevra Lily
Doktor güya tecrübeli dedim muayenesi tıklım tıklım devamlı ameliyat yapıyor. Ama hata etmişim. Resmen vücudumla kumar oynadım ve kaybettimŞanslıklık olmuş sizinkisi, umarım en kısa zamanda sağlığınıza ve istediğiniz göeüntüye kavuşursunuz.Yapan doktorun tecrübesi kesinlikle önemli
Lütfen doktor adı verin. aynı hataya başkaları düşmesinDoktor güya tecrübeli dedim muayenesi tıklım tıklım devamlı ameliyat yapıyor. Ama hata etmişim. Resmen vücudumla kumar oynadım ve kaybettim
Özelden yazıyorum sizeLütfen doktor adı verin. aynı hataya başkaları düşmesin
Lütfen doktor adı verin. aynı hataya başkaları düşmesin
Özelden yazıyorum size
Bana da yaZar mısın lütfen ben de malum arifesindeyim bu işin AngelissÖzelden yazıyorum size
Normalde ben de yazarım ama daha 2 ay oldu şu an henüz tersleşmek istemiyorum doktorla, şu an bu kadar erkenden tersleşmek bana hiç bir şey kazandırmaz. Ameliyat öncesi bişeyler imzalattılar daha hastaneden gidip onu alacağım daha tam içeriğinden haberim yok bir nüsha vermediler. Size de yazayım özelden, soran herkese yazabilirim tabii ki.Arkadaşım herkes özelden yazıyor... kimse konulara hakim olamıyor her konu bir eksik gidiyor bu sitenin amacı doktor adı tecrübe vs bilgisi aktarmak herkes özelden yazıyorum diyor her konuşma uçup gidiyor lütfen açık açık yazın bilgileri paylaşalımki... kimsecikler hataya düşmesin sonuçta yasak değil
Tamam canım yazarsan sevinirim teşekkür ederim .Normalde ben de yazarım ama daha 2 ay oldu şu an henüz tersleşmek istemiyorum doktorla, şu an bu kadar erkenden tersleşmek bana hiç bir şey kazandırmaz. Ameliyat öncesi bişeyler imzalattılar daha hastaneden gidip onu alacağım daha tam içeriğinden haberim yok bir nüsha vermediler. Size de yazayım özelden, soran herkese yazabilirim tabii ki.
kime yaptırdınız bana da yazabilir misiniz?Merhaba, söylediğiniz yerlere lazer liposuction yaptırdım, hiç bir sarkma veya engebe gibi şeyler olmadı. Gayet fit duruyor.
Merhaba ben Vaser Lipo.olalı yedi ay oldu karnım çok şiş,özellikle bişeyler yiyip içince hamile gibi oluyorum..sizin de öyle miydi??şuan bi sene geçti sanırım şuan nasıl karnınızZaten hepsi eşit oranda inmiyor ödemlerin. Benim aradan 1 yıl geçti neredeyse, karnımın sağ tarafı, sol tarafa göre biraz daha ödemli. Ben de ilk günlerde sürekli uzülüyordum, boşuna oldum diye. Çünkü karnım davul gibi şişti ve asla inmeyecek sanıyordum. Zamanla ödemler yavaş, yavaş gitmeye başladıkça vücut şeklini alıyor. Kalçalara gelince, bana da biraz yağ enjekte eymişti ve yukarı da duruyordu. Şimdi indi ve eski haline döndü. Benim zamanında yaptığım hatayı yapmayın ve kendinize zaman tanıyın. Baktınız 1 yıl sonunda gerçekten başarısız bir ameliyat olmuş, o zaman karar verirsiniz ne yapmanız gerektiğine...Tabi ki bu arada yemenize, içmenize de çok dikkat etmeniz gerekiyor.
Merhaba, Benim neredeyse 1.5 yıl olacak ama hâlâ karnımın bazı yerlerinde şişlikler var. Ama her geçen gün yavaş yavaş indiğini hissediyorum. Belki bünyeden bünyeye değişir ama benikinin sanki tamamen toparlanması iki yılı alacak diye düşünüyorum.Merhaba ben Vaser Lipo.olalı yedi ay oldu karnım çok şiş,özellikle bişeyler yiyip içince hamile gibi oluyorum..sizin de öyle miydi??şuan bi sene geçti sanırım şuan nasıl karnınız
Merhaba,benim eskiden göbeğim çok çok azdı yanlara yapmışken göbeğe de yaptı doktor.eskiye nazaran çok çok fazla ...sadece yemekle şişmiyor malesef sabah uyandığımda da şiş yemekle kat be kat artıyor..doktora sordum iç yağlanma olabilir,mide sarkmış olabilir vs dedi mesajla...netleştirmek için yüzyüze muayene edecek ..gerekirse filmi çekilecek o bölgenin...sizde ameliyatın altıncı yedinci aylarında göbek var mıydı?nasıl toparladınız sporla vs mi bana sürekli orayı çalıştırmamı söyledi doktor...bu seferde sert şişlik oluştu.Merhaba, Benim neredeyse 1.5 yıl olacak ama hâlâ karnımın bazı yerlerinde şişlikler var. Ama her geçen gün yavaş yavaş indiğini hissediyorum. Belki bünyeden bünyeye değişir ama benikinin sanki tamamen toparlanması iki yılı alacak diye düşünüyorum.
7 ay daha çok erken, şişliklerin olması çok normal. Ben genel anlamda çok memnunum, eskiye göre. Yemekten sonra karın şişliğine gelince, maalesef bende gastrit olduğu için, sabahları dümdüz olan karnım, yemeklerden sonra şişiyor ama dediğim gibi asla eskisi gibi değil en azından.
Sabırlı olmanızı tavsiye eder, sağlıklı günler dilerim❤
Merhaba,benim eskiden göbeğim çok çok azdı yanlara yapmışken göbeğe de yaptı doktor.eskiye nazaran çok çok fazla ...sadece yemekle şişmiyor malesef sabah uyandığımda da şiş yemekle kat be kat artıyor..doktora sordum iç yağlanma olabilir,mide sarkmış olabilir vs dedi mesajla...netleştirmek için yüzyüze muayene edecek ..gerekirse filmi çekilecek o bölgenin...sizde ameliyatın altıncı yedinci aylarında göbek var mıydı?nasıl toparladınız sporla vs mi bana sürekli orayı çalıştırmamı söyledi doktor...bu seferde sert şişlik oluştu.
Iyi akşamlar, Benim bahsettiğim gibi 7. ayda falan karnım da yer yer ödemler vardı ama asla belirgin bir göbeğim yoktu. Spor falan da çok istememe rağmen, zaman bulamamaktan hiç yapamadım. Sizin doktorunuzun ne demek istediğini hiç anlayamadım. Önceden olmayan göbek, lipidan sonra mı yağlandı. Bence kesinlikle hatalı bir işlem var maalesef ve böyle yorumlari daha önce de okudum bu sitede. Lipodan önce karnım daha düzdü diye yazanlar var. Mümkünse yeniden bir revizyon yapsın doktorunuz, acil sifalar..Merhaba,benim eskiden göbeğim çok çok azdı yanlara yapmışken göbeğe de yaptı doktor.eskiye nazaran çok çok fazla ...sadece yemekle şişmiyor malesef sabah uyandığımda da şiş yemekle kat be kat artıyor..doktora sordum iç yağlanma olabilir,mide sarkmış olabilir vs dedi mesajla...netleştirmek için yüzyüze muayene edecek ..gerekirse filmi çekilecek o bölgenin...sizde ameliyatın altıncı yedinci aylarında göbek var mıydı?nasıl toparladınız sporla vs mi bana sürekli orayı çalıştırmamı söyledi doktor...bu seferde sert şişlik oluştu.
Iyi akşamlar, Benim bahsettiğim gibi 7. ayda falan karnım da yer yer ödemler vardı ama asla belirgin bir göbeğim yoktu. Spor falan da çok istememe rağmen, zaman bulamamaktan hiç yapamadım. Sizin doktorunuzun ne demek istediğini hiç anlayamadım. Önceden olmayan göbek, lipidan sonra mı yağlandı. Bence kesinlikle hatalı bir işlem var maalesef ve böyle yorumlari daha önce de okudum bu sitede. Lipodan önce karnım daha düzdü diye yazanlar var. Mümkünse yeniden bir revizyon yapsın doktorunuz, acil sifalar..
Sakıncası yoksa özelden foto gönderirseniz, merak ettim şişliğin durumunu...kanben kısa sürede gideceğim zaten yanına...işin garip tarafı yağ değil karnımdaki ödem de bu aya kadar kalır mı bilmem ben de anlamadım..ödemde değil...bi doktora danıştım telefonda bağırsaklarına baktır dedi
Özelden gönderdimSakıncası yoksa özelden foto gönderirseniz, merak ettim şişliğin durumunu...kanb
Merhaba doktorunuzu yazabilirmisiniz acabaMerhaba, söylediğiniz yerlere lazer liposuction yaptırdım, hiç bir sarkma veya engebe gibi şeyler olmadı. Gayet fit duruyor.
Yazarmısınız banada dr un adınıLütfen doktor adı verin. aynı hataya başkaları düşmesin