- 23 Eylül 2018
- 10
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi Minevra Lily
Merhabalar, cevapladığınız için teşekkür ederim. Bu konuda kimse bilgi vermemişti; eski liposuctionlarda, yağ alınan yerler engebeli oluyordu. Sonradan yağ alınan yerlerde yağ birikimi oluyor mu ? Doktorunuzun adı-soyadı ve iletişim bilgilerini verebilir misiniz ?Merhaba, söylediğiniz yerlere lazer liposuction yaptırdım, hiç bir sarkma veya engebe gibi şeyler olmadı. Gayet fit duruyor.
Kime yaptırdınızMerhaba, söylediğiniz yerlere lazer liposuction yaptırdım, hiç bir sarkma veya engebe gibi şeyler olmadı. Gayet fit duruyor.
Merhaba 2 hafta önce bel ve karına vaser liposuction yaptırdım. Şuan doktorumun ödemden kaynaklı olduğunu söylediği ciltte dalgalanmalar ve engebeler mevcut... bunların ödem attıkça geçeceğini söylüyor. Ve mutlaka ameliyattan 1 ay sonra son şekillenme için yaklaşık 10 seans lpg masaj yaptirmam gerekiyormuş. Bu masaj bu ameliyatın son aşamasıymış.Vaser liposuction yaptıran arkadaşlar hepinize merhaba. Hepinize geçmiş olsun. Karın ve uyluk bölgesindeki yağlar Vaser liposuction ile alındıktan sonra, yağ alınan bölgede dalgalanma veya engebe oluyor mu yoksa doktorların iddia ettikleri gibi sıkı ve düzgün bir karın ve bacaklar mı oluyor ? Bu konudan kimse bahsetmemiş, ne olur bu konuda lütfen kesin bilgi verin.
Doktorunuz LPGyi ücretsiz mi yapıyor? Benim 1 buçuk ay oldu, karnımın ortası çöktü ve dalgalanma var, alt kısmı hayvan gibi şiş, eski halini mumla arıyorum..Merhaba 2 hafta önce bel ve karına vaser liposuction yaptırdım. Şuan doktorumun ödemden kaynaklı olduğunu söylediği ciltte dalgalanmalar ve engebeler mevcut... bunların ödem attıkça geçeceğini söylüyor. Ve mutlaka ameliyattan 1 ay sonra son şekillenme için yaklaşık 10 seans lpg masaj yaptirmam gerekiyormuş. Bu masaj bu ameliyatın son aşamasıymış.
Merhaba, doktorum LPG yapan bir merkeze yönlendirdi, kendisi yapmıyor. Ameliyat öncesi ilave LPG masrafımın olacağını söylemişti. İzmir’deki LPG 10‘lu paket seans ücretleri ortalama iki bin ₺Doktorunuz LPGyi ücretsiz mi yapıyor? Benim 1 buçuk ay oldu, karnımın ortası çöktü ve dalgalanma var, alt kısmı hayvan gibi şiş, eski halini mumla arıyorum..
Peki hiç gittin mi acılı bir işlem mi? Benim doktorun kliniğinde 3 bin tl fiyat verdiler, bana kesin başla falan demedi. Ama benim 2 aya yaklaşıyor sonuçlarım çok kötü. Dalgalanma ve engebeyi geçiyorum aşırı şişlik var. Katman katman göbek var şu an vücudumda. Israrla 3 ayı bekle diyorlar, çok endişeliyimMerhaba, doktorum LPG yapan bir merkeze yönlendirdi, kendisi yapmıyor. Ameliyat öncesi ilave LPG masrafımın olacağını söylemişti. İzmir’deki LPG 10‘lu paket seans ücretleri ortalama iki bin ₺
Bugün 3.hafta kontrolüm vardı. Doktorum o çöküntülerin ve dalgalanmaların ameliyat sonrası normal olduğunu ve cildin pürüzsüz ve sıkı olması için hemen LPG’ye başlamam gerektiğini söyledi. Kimi doktor hemen başlatmıyormuş, ödemlerin kendi kendine inmesini bekliyormuş ama benim doktorum haftaya başla ve 5.seans sonrası tekrar kontrole gel dedi. Açıkçası bende eski karnımı arıyorum, şu dönem hemen geçsin bitsin istiyorum. İnşallah mutlu sona ulaşırız, hepsi birer anı kalır.
Evet, bunların hepsi çok normal, doktorunuz doğru söylemiş.En az, 3 aave 1 yıl arası sonuçlar tam oturuyor
LPG uygulayan merkezlerin çoğu ücretsiz deneme seansı yapıyorlar. Nasıl bir his olduğunu anlayabilmen için 15 dakika istediğin bölgeye masaj uyguluyorlar. Buna göre karar verebiliyorsun. Ben haftaya yaptıracağım, deneyimlediğimde sizinle paylaşırım. Aslında bende endişeliyim, oysa karnım belim çok şekillendi, görsel anlamda mutluyum, daraldığımı hissediyorum ama engebeler, dalgalanmalar ve sertlikler beni de huzursuz ediyor.Peki hiç gittin mi acılı bir işlem mi? Benim doktorun kliniğinde 3 bin tl fiyat verdiler, bana kesin başla falan demedi. Ama benim 2 aya yaklaşıyor sonuçlarım çok kötü. Dalgalanma ve engebeyi geçiyorum aşırı şişlik var. Katman katman göbek var şu an vücudumda. Israrla 3 ayı bekle diyorlar, çok endişeliyim
İçime şu serptiniz inşallah düzelir bir süredir kafayı yiyorum çünküEvet, bunların hepsi çok normal, doktorunuz doğru söylemiş.En az, 3 aave 1 yıl arası sonuçlar tam oturuyor
Ama tabi şöyle bir durum var, asla düzelmeyecek bazı yerler var ondan eminim; bel çizgisi, çünkü orayı öyle bir oymuş ki bel çizgisi bozulmuş belim eskisi gibi kıvrımlı değil düz iniyor. Diğer yerleri ne kadar aldı almadı bilemiyorum patates gibi şiş her tarafım. Bir de kalça, o da yağları yukarı yukarı koymuş bana inecek dedi, bunu da ilk defa duyuyorum olur da inmezse kalçam da berbat oldu demektir. Zaten kalçalar eşit değil kot giydiğimde sola çekiyor. Nasıl düzelir bilemem. Bir ihtimal karnım ve yan yağlarımdaki aşırı şişliklerin inmesini umuyorum. Zaten düzelmezse direk tekrar ameliyat. Karnımda eşitsiz bölgeler var, sağ tarafı daha çok almış kas çizgimi bozmuş ve orta çizgi yanda gibi, düzeleceklerini sanmam. Ve sonuç olarak asıl ameliyat olma amacım olan bacaklarıma gelirsek, çok büyük oranda daha şimdiden erimiş gibi görünüyor, eskiyle hemen hemen aynı. Bu da şu anlama geliyor boşuna ameliyat oldum, vücuduma korkunç bir travma yaşattım ve güzelim vücudu bozdum.Evet, bunların hepsi çok normal, doktorunuz doğru söylemiş.En az, 3 aave 1 yıl arası sonuçlar tam oturuyor
1 ay sonrası bir taraf hala inmediyse eğer ödem olmadığı düşünüyorum muhtemelen orayı daha fazla almıştır. Benim de karnımda aynı sorun var. Bir tarafı çok almış oradaki kas çizgisini yok etmiş. Size kalçanıza ne kadar yağ enjekte etmişti?Zaten hepsi eşit oranda inmiyor ödemlerin. Benim aradan 1 yıl geçti neredeyse, karnımın sağ tarafı, sol tarafa göre biraz daha ödemli. Ben de ilk günlerde sürekli uzülüyordum, boşuna oldum diye. Çünkü karnım davul gibi şişti ve asla inmeyecek sanıyordum. Zamanla ödemler yavaş, yavaş gitmeye başladıkça vücut şeklini alıyor. Kalçalara gelince, bana da biraz yağ enjekte eymişti ve yukarı da duruyordu. Şimdi indi ve eski haline döndü. Benim zamanında yaptığım hatayı yapmayın ve kendinize zaman tanıyın. Baktınız 1 yıl sonunda gerçekten başarısız bir ameliyat olmuş, o zaman karar verirsiniz ne yapmanız gerektiğine...Tabi ki bu arada yemenize, içmenize de çok dikkat etmeniz gerekiyor.
Seninki o yüzden indi düzeldi demek ki, bana 1 kilo yağ enjekte etmişKalçalarımın altına çok az etmişti ama tam ne kadar bilmiyorum