Karındaki izler geçti mi?Benim geçmek bilmiyor nokta nokta pütür pütür hala?Ben iki seanslık karın yaptırdım.Bunlar geçmedi diye devam edes gelmiyo.
Bende bi sorun var o zaman.Cildim geç iyileşiyor herhalde.8 saatte benimki de bitse keşke.Kime yaptırdınız?Karnimda 1 ay once yapilan alanda olusan kabuklarin yarisi dokuldu iz sorunu yok suanda tam olarak kendine gelmesi 1.5 ayi buluyor karin gec iyilesiyormus malesef
Bende cok cikmadi ya az cıktı yüzde 30 35 falan.8 saat sadece ilk seans icindi ayni yer icin bir kac seans daha gitmem gerekecek cunku kabuklar dokuluyor tuyler yeniden cikmaya basliyor
Bende cok cikmadi ya az cıktı yüzde 30 35 falan.
Onemli olan alinan sonuc bence izler iyi bakildigi surece mutlaka gecer bir sure sonra ben ilk seansa parca parca gittigim icin sonucuda anlayamadim tam bu da canimi skyor o yuzden 1 - 1,5 ay kadar ara verecegim karn bolgesi icin
yani tabiki cıkıyor ama az ince acık renk kıvrımsız cıkıyo:)bikaç seansla o kök tamamen ölür.hemen moral bozmayın.ki bir tam turu tamamlamışsınız.gerisi kolay bence.nerede yaptırıyorsunuz?
Merhaba kime yaptiriyorsunuz epilasyonu ve kac sean gittiniz acabaBende cok cikmadi ya az cıktı yüzde 30 35 falan.
merhaba tek seans.ikinciye gidemedim.tekrar randevu alıcam.julia hanıma.Merhaba kime yaptiriyorsunuz epilasyonu ve kac sean gittiniz acaba
Merhabalar izleriniz geçti mi acaba? Julia hanıma ben de randevu aldım da memnun musunuz?merhaba tek seans.ikinciye gidemedim.tekrar randevu alıcam.julia hanıma.
Geçti çoğu.Merhabalar izleriniz geçti mi acaba? Julia hanıma ben de randevu aldım da memnun musunuz?
Kaç ayda iyileşti benim de cildim çok hassas iz kalır diye korkuyorumGeçti çoğu.
6/7 ay benimkide öyle.Kaç ayda iyileşti benim de cildim çok hassas iz kalır diye korkuyorum
Gitmedim tekrar zaten karında ufacık bir bölge o bile cok uzun sürüyor.Ben tüm karin istemiştim ama inceleri almiyorlar falan.Bir tarafı bitse bir tarafi bitmese ne olacak.Her şekilde ağda yapıcam zaten.Ve bende izler uzun zaman geçmedi.Sürekli deformasyonu göze alamadim.Ağdaya devamMerhaba 6/7 ay demişsiniz ama tamamen eski haline dönmemiş sanırım halen.Bu süreçte bölgeye ne uyguladınız ve iğneli seanslarınız bitti mi yoksa hala gitmeye devam edıyor musunuz? Karın 2/3 seansta bitme noktasına geliyormuş diye duymuştum.
Aaa Julia hanım inceleri almıyor muuGitmedim tekrar zaten karında ufacık bir bölge o bile cok uzun sürüyor.Ben tüm karin istemiştim ama inceleri almiyorlar falan.Bir tarafı bitse bir tarafi bitmese ne olacak.Her şekilde ağda yapıcam zaten.Ve bende izler uzun zaman geçmedi.Sürekli deformasyonu göze alamadim.Ağdaya devam
yani siz söylerseniz alir tabi de saatlerce sürer işte.Para para para:))Aaa Julia hanım inceleri almıyor muuya ben de tüm karın istiyorum şuan hayal kırıklığı içerisindeyim. Napsam bilemedim
İnanın parası mühim değil yeterki şu tüylerden kurtulayımYan
yani siz söylerseniz alir tabi de saatlerce sürer işte.Para para para:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?