- Konu Sahibi MucizeMiZz
bu yöntemi deneyeceğim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu kürü kullandım her spordan önce sürdüm streçle sardım ve spor yaptım tabi yediklerime dikkat ettim sonuç olarak 90 kgdan 69 indim. Göbeğim 116 cm idi 98 cm oldu. kesinkes yağ mı işe yaradı bilmem ama düzenli bi şekilde kombine olarak yapınca sonuç alacağınızdan eminim :) Tabi daha vermem gereken 10 kg daha var uzun bir süre ara verdim yaptıklarıma 4 kilocuk aldım. hemen yağları temin ettim ve tekrar başlıyorum. :)
merhaba,bunu denedim soncu pek etkili olmadi ama lahana yagini kullandim 25 gun gibi kisa bi surede gobekden eser kalmadigi gibi bide puruzsuz bi hale getiriyo yani portakal kabugu gorunumi sarkma tamamen yok oldu ama bunu sporun yanisira yaptim hergun iki saate yakin apor yaparim cillop gibi oldum
merhaba,
aklımda olan birşeyi dile getirdin.lahana yağı mı biberiye yağı mı yapsam diye düşünürken karşıma çıktın:) şunu sormak istiyorum yağı sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsun acaba? ben streç sarmayı düşünmedim.termal taytım var sürüp onu giymek istiyorum.sanırım bu da olur.
cevap verirsen sevinirim. sevgilerimle.......[/QUOTE
merhaba,
aklımda olan birşeyi dile getirdin.lahana yağı mı biberiye yağı mı yapsam diye düşünürken karşıma çıktın:) şunu sormak istiyorum yağı sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsun acaba? ben streç sarmayı düşünmedim.termal taytım var sürüp onu giymek istiyorum.sanırım bu da olur.
cevap verirsen sevinirim. sevgilerimle.......
cnm termal tayttan daha iyi geldi bana strec film cok sıkı tutuyo strec.birde lahana yaginin kokusu hos degil esohmana dokundurmamos olursun ama guvenilir bi aktardan al yagi benim kullandigimin adi shiffa hom.normalde bi saat tutulmasi gerekiyo ama ben bir ay boyunca gece yatarkende surdum cok ise yaradi.bi saat durmasi yeter