• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın Yağlarını Eriten Doğal Kür

guzelım sayfana hiç giripte bakmıyor musun?? onca kişi merak ediyor bişeyleri sporla bıle zor giden yaglar bu kürle mi gidecek şimdi :D

ben sadece biberiye yağı sürüp günde 3-4 saat strec yada naylon torba sarıp günlük işlerimi yaptım bazende spor dans felan ilk seferde bel ölçüm 4 cm eksildi bende inanmamıştım deneyim ne olacak dedim 4 cm tabi hemen yağların eridiğini sanmıyorum ister ödem deyin ne derseniz deyin incelme oluyor baktım ki işe yaradı bende basen bacak bel bölgelerimi ara sıra biberiye yağı sürerek sardım sonuçtan çok memnunum ama her seferinde 4 cm incelmiyorsun tabi ilk seferden sonra bazen 2 bazen 1 bazen hiç incelme olmadı zaten diyet yapıyordum bölgesel incelmelerde baya iyi oluyor moral oluyor hemde görüntüde daha düzgün duruyor sıkılaşmayla birlikte selülit felanda işe yaradı bir kere deneyin bişey kaybetmessiniz umarım yapanlarda işe yarar benim gibi şimdi biberiyeye ek olarak acı biber yağı ve lahana yağı önerdi aldığım aktar ona başladım ama havalar ısındığı için fazla yapamadım baya terliyorsun sıkıcı oluyor bilmiyorum herkes bazı yağlar öneriyor ama biberiyeyi tek başına denedim ve sonuç süper diğerleri için bişey diyemiyeceğim şimdilik hepimize kolay gelsin:16:

Ben bu kürü kullandım her spordan önce sürdüm streçle sardım ve spor yaptım tabi yediklerime dikkat ettim sonuç olarak 90 kgdan 69 indim. Göbeğim 116 cm idi 98 cm oldu. kesinkes yağ mı işe yaradı bilmem ama düzenli bi şekilde kombine olarak yapınca sonuç alacağınızdan eminim :) Tabi daha vermem gereken 10 kg daha var uzun bir süre ara verdim yaptıklarıma 4 kilocuk aldım. hemen yağları temin ettim ve tekrar başlıyorum. :)

ben saraçoğlunun maydonoz limon kürünü kullandım ama 5 gün dayanabildim.. hem hazırlaması zahmetli geldi hemde içmesi.

emzirmeden sonra kullandığım bir bitki karışımı oldu onunla müthiş kilo verdim.... şans eseri rastlamıştım... ürün bitkilerden oluştuğu ve bende bitkiye ota çöpe çok meraklı olduğumdan almıştım ama etkisi müthişti....
başka bir ürün alırken rastladım denemek için almıştım lokman hekim form tozu adı...
"bizde" diye bir site var orda satılıyordu... başkada bir yerde bulamamıştım.... 2 ay kullandım 9,5 kilo vermiştim onunla... ilk ay spor da diyette yapamadım ama 4,5 kilo vermiştim. 2 ay bir paket daha aldım... hergün sabah yarım saat yürüş yaptım ama yine herşeyi yedim 5 kilo verdim...
benden sonra eşimde kullandı 1 ay. o ne spor yaptı nede diyet 5 kilo verdi 1 ayda.... gayet memnun olduğum bir üründü öyle pahalı bişi de değil.

Ben bu kürü kullandım her spordan önce sürdüm streçle sardım ve spor yaptım tabi yediklerime dikkat ettim sonuç olarak 90 kgdan 69 indim. Göbeğim 116 cm idi 98 cm oldu. kesinkes yağ mı işe yaradı bilmem ama düzenli bi şekilde kombine olarak yapınca sonuç alacağınızdan eminim :) Tabi daha vermem gereken 10 kg daha var uzun bir süre ara verdim yaptıklarıma 4 kilocuk aldım. hemen yağları temin ettim ve tekrar başlıyorum. :)

süpersin canım!

bunu denedim soncu pek etkili olmadi ama lahana yagini kullandim 25 gun gibi kisa bi surede gobekden eser kalmadigi gibi bide puruzsuz bi hale getiriyo yani portakal kabugu gorunumi sarkma tamamen yok oldu ama bunu sporun yanisira yaptim hergun iki saate yakin apor yaparim cillop gibi oldum

bunu denedim soncu pek etkili olmadi ama lahana yagini kullandim 25 gun gibi kisa bi surede gobekden eser kalmadigi gibi bide puruzsuz bi hale getiriyo yani portakal kabugu gorunumi sarkma tamamen yok oldu ama bunu sporun yanisira yaptim hergun iki saate yakin apor yaparim cillop gibi oldum
merhaba,
aklımda olan birşeyi dile getirdin.lahana yağı mı biberiye yağı mı yapsam diye düşünürken karşıma çıktın:) şunu sormak istiyorum yağı sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsun acaba? ben streç sarmayı düşünmedim.termal taytım var sürüp onu giymek istiyorum.sanırım bu da olur.
cevap verirsen sevinirim. sevgilerimle.......

merhaba,
aklımda olan birşeyi dile getirdin.lahana yağı mı biberiye yağı mı yapsam diye düşünürken karşıma çıktın:) şunu sormak istiyorum yağı sürdükten sonra ne kadar bekletiyorsun acaba? ben streç sarmayı düşünmedim.termal taytım var sürüp onu giymek istiyorum.sanırım bu da olur.
cevap verirsen sevinirim. sevgilerimle.......[/QUOTE
merhaba,
cevap verirsen sevinirim. sevgilerimle.......

cnm termal tayttan daha iyi geldi bana strec film cok sıkı tutuyo strec.birde lahana yaginin kokusu hos degil esohmana dokundurmamos olursun ama guvenilir bi aktardan al yagi benim kullandigimin adi shiffa hom.normalde bi saat tutulmasi gerekiyo ama ben bir ay boyunca gece yatarkende surdum cok ise yaradi.bi saat durmasi yeter

cnm termal tayttan daha iyi geldi bana strec film cok sıkı tutuyo strec.birde lahana yaginin kokusu hos degil esohmana dokundurmamos olursun ama guvenilir bi aktardan al yagi benim kullandigimin adi shiffa hom.normalde bi saat tutulmasi gerekiyo ama ben bir ay boyunca gece yatarkende surdum cok ise yaradi.bi saat durmasi yeter

birde hergun 1.5 saat spor yaptim bogazimi biraz kistim lahana yagiylada destekledim

Back