• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın Yağlarını Eriten Doğal Kür

MucizeMiZz

Hoşgel Meleğim❤️️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
301
184
303
- 1 Çorba kaşığı limon suyu
- 1 Çorba kaşığı susam yağı
- 1 Çorba kaşığı biberiye yağı
- 1 Çorba kaşığı okaliptüs yağı
Bu 4 ürünü bir kabın içerisine koyup karıştırın daha sonra karın kısmınıza yuvarlak bir şekilde hareket ettirerek masaj yapın.

aynen bende merak ediyorum sonuc alanlar yazsın :)

ne gibi bi etkisi olabilr ki bnde merak ettim gerçekten bu kürden fayda gören varmı ???

bu kür gerçekten etkili midir lahana yağı duymuştum sürüp streç filmle sarılırsa eritiyormuş forumda bi arkadaşımız paylaşmıştı hangisi daha etkilidir acaba ?

bu kür gerçekten etkili midir lahana yağı duymuştum sürüp streç filmle sarılırsa eritiyormuş forumda bi arkadaşımız paylaşmıştı hangisi daha etkilidir acaba ?

Ben lahana çorbası ile 2 haftada 6 kilo verdim ama lahanayı karnımıza nasıl surcez?

Sonunda deneme şansına ulaştım arkadaşlar gerçekten işe yarıyor. Bir hafta her akşam yaptım ben bölgemde 3cm incelme oldu :21:

konuyu açan arkadaş tariflerini vermek istemeyen aşçı gibisin vallahi :) nasıl yaptın ince ayrıntısına kadar anlatırsan bizde faydalanalım bu kürden. streç mi sardın yoksa sadece sürdün öyle mi kaldı yoksa sürüp spor mu yaptın bunun ile birlikte diyet yaptın mı sadece bunu yapıp yediklerine dikkat mi ettin bilgilendirirmisin lütfen.

Ayyy çok vakit gecmis aradan. Valla ne yalan söyleyeyim o yoruma ben de güldüm. Doğru söylemiş :) neyse gelelim
Lahana diyetine: aslında ben de internetten arayıp buldum. Çorba ve talimatlara uygun olan diğer malzemelere zor bir hafta geçiyor ama deger. Tarifi yazmıyorum çünkü artınca Birsuru tarif çıkıyor. İyi geceler hanımlar

bu konu zaman kaybı,dışardan hiç bir kür hiç bir şekilde etki etmiyor,göbek yağlarına,ancak ve ancak mekik çekmek ve belki içilebilir çaylar eritir bence

Back