Lazer Epilasyon Karın yada bel oyuğu gibi bölgelere lazer yaptıran var mı?

mavirenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
100
1
96
Ankara
Ben karın bölgeme lazer yaptırmak istiyorum ama tüyler daha ince.Karın,bel oyuğu,üst kol gibi bölgelere lazer yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu bölgelerdeki tüyler daha ince olduğu için kalınlaşma ihtimali var mıdır? Bu bölgeler için nd yag mı alex mi daha iyi sonuç verir?

canım ben karnımın sadee bir kısmınayaptırdım..siyahtı bayağı göbek deliğinin altından iti baren yaptırdım ilk seansta güzel sonuç aldım..2 seası yaptırcam..bence sende hertarafı değil sadcee seni rahatsız eden yerleri yaptır

Ama beni rahatsız eden geniş bir alan.Tüyler ince ama beyaz tenli olduğum için görünümü rahatsız ediyor.İğneli yaptırmayı düşüyorum artık

bende yaptırdım ve 4.seansımda bitti...tavsiye ediyorum...

endangel ve ulker yıldızı bende ANKARA'lıyım. Nerede yaptırdınız? Kaç seansta bitti?

Ben de merak ediyorum ayrıca karın dediğiniz bölge tam olarak neresi? Göbekten aşağısı mı? Göbeğin üstü yanları vs. mi? Benim göbeğimin aşağısındakiler siyah, orda alex kesin etki eder ama göğsüme doğru olan bölgedekiler de beni çok rahatsız ediyor.Göbeğimin alt kısmına lazer yaptırırsam orası tüysüz diğer yerler tüylü olacak bu sefer.Birde tüylerinizin kalınlığı nasıldı? Hangi cihaz kullanıldı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Cilt rengim beyaz. 2 hafta önce karında küçük bir bölgeye yaptırmıştım.

Beyaz ciltli iseniz beyaz renk leke kalması enteresan bir durum. Uygulama doğru yapıldı ise bunun olmaması gerekir aslında. kabuklanma olmuşmuydu acaba?Oldu ise kabuklar kaç günde döküldü?CADIARZU

Beyaz ciltli iseniz beyaz renk leke kalması enteresan bir durum. Uygulama doğru yapıldı ise bunun olmaması gerekir aslında. kabuklanma olmuşmuydu acaba?Oldu ise kabuklar kaç günde döküldü?CADIARZU

Beyaz lekeler skar dokusu gibi bişey.Kabuklanmanın kaç günde döküldüğünü hatılamıyorum.

arkadaşlar bahsettiğiniz bölgeler(karın gögüs bel çukuru) tıpkı yüz bölgesinde olan kıllar gibi zayıf ve cılız oluyo bence yüz ne kadar geç sonuç veriosa bu bölgelerde o kadar geç sonuç verio hatta yayılma riski bile vardır muhakkak... en mantıklısı bence iğneli fakat bu kadar büyük alanlara iğneliyle nasıl dayanılır ki üstelik de saatlerce sürer yok mu bu ayva tüylere başka bi çözüm yaa ince cılız renksiz tüyler için tek çözümün gemini lazer olduğunu duydum bu konuda bilgisi olan var mı ? Diğer lazerleri bence sakın denemeyin azaltayım derken azdırırsınız

ben de bu sefer sordum göbek alt çizgisini yaptırıyorum yanlardaki tüğleri de yaptırsam sonuç alabilirmiyiz diye yapmayalım dedi önce lazerin tüğleri alğılaması için oyulaştırması gerekir sonra da bitireceğiz dedi ama bu çok riskli ve uzun sürer boşver dedi
tüğ sarartıcı kullanıyorum ben belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…