Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın ultrasonu ile cinsiyet tahmini lütfen bakar mısınız
En son ultrason fotosu Bu salı günü çekildi, cinsiyet belli oldu ama biz cinsiyeti bilmiyoruz, cinsiyet partisi yapıcaz haftaya pazar günü, eğer bu ultrason dan cinsiyet tahmini yapabilirsen çok sevinirimmmmm
En son ultrason fotosu Bu salı günü çekildi, cinsiyet belli oldu ama biz cinsiyeti bilmiyoruz, cinsiyet partisi yapıcaz haftaya pazar günü, eğer bu ultrason dan cinsiyet tahmini yapabilirsen çok sevinirimmmmm
ACABA KIZ BEBEĞİNİZE OLAN BELİRTİLERİNİZ NELERDİR. BEN COK MİDE BULANTISI YAŞIYORUM. VE UYKUM ÇOK OLUYOR. CİNSİYETİ HAFTAYA ÖĞRENİCEZ ALLAH NASİP EDERSE
Hiç bulantım olmadı çok şükür, meyve istedi canım. Yüzüm sivilcelendi ve saçlarım matlaştı. Bir de çok kilo almadım ama kalça-basen belirginleşti. Et yemek istedim bir de.