Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu kesinlikle kız bebeğe benziyor . Lütfen öğrenince yazar mısınızEn son 7 haftalıkken ultrason yaptık, anlayan tecrübeli anneler yorum yapabilirler mi, cinsiyet merak ediyoruzEki Görüntüle 3559624
13. Hafta, bakabilir misinizBence bu kesinlikle kız bebeğe benziyor . Lütfen öğrenince yazar mısınız
Muhtemelen kız bebek13. Hafta, bakabilir misiniz![]()
Tabikide haftaya pazar günü öğrenicemBence bu kesinlikle kız bebeğe benziyor . Lütfen öğrenince yazar mısınız
En son ultrason fotosu Bu salı günü çekildi, cinsiyet belli oldu ama biz cinsiyeti bilmiyoruz, cinsiyet partisi yapıcaz haftaya pazar günü, eğer bu ultrason dan cinsiyet tahmini yapabilirsen çok sevinirimmmmmMuhtemelen kız bebek6-8 haftalık ultrasonu varsa atar mısınız ?
Kıza benziyorEn son ultrason fotosu Bu salı günü çekildi, cinsiyet belli oldu ama biz cinsiyeti bilmiyoruz, cinsiyet partisi yapıcaz haftaya pazar günü, eğer bu ultrason dan cinsiyet tahmini yapabilirsen çok sevinirimmmmm![]()
Teşekkürler öğrenince söylicem sizeKıza benziyor![]()
Evet kızmış Fetal dna ile öğrendikMuhtemelen kız bebek6-8 haftalık ultrasonu varsa atar mısınız ?
ACABA KIZ BEBEĞİNİZE OLAN BELİRTİLERİNİZ NELERDİR. BEN COK MİDE BULANTISI YAŞIYORUM. VE UYKUM ÇOK OLUYOR. CİNSİYETİ HAFTAYA ÖĞRENİCEZ ALLAH NASİP EDERSEEvet kızmış Fetal dna ile öğrendik![]()
YÜZÜMDE HİÇ OLMADIĞI KADAR SİVİLCELER ÇIKIYOR ACABA KIZ MI CİNSİYETİ DİYE DÜŞÜNÜYORUMEvet kızmış Fetal dna ile öğrendik![]()
Hiç bulantım olmadı çok şükür, meyve istedi canım. Yüzüm sivilcelendi ve saçlarım matlaştı. Bir de çok kilo almadım ama kalça-basen belirginleşti. Et yemek istedim bir de.YÜZÜMDE HİÇ OLMADIĞI KADAR SİVİLCELER ÇIKIYOR ACABA KIZ MI CİNSİYETİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Rica etsem bana da bakabilir misiniz yaaaMuhtemelen kız bebek6-8 haftalık ultrasonu varsa atar mısınız ?