Bende ayni durumdayim malesef kizlar
, bugday tenli oldugum icin en ince tuyler bile gozumde kalin gibi gozukuyor. Gogusumdeki killari bir kac sene once kendi salakligimdan jiletle almistim, sonrasinda tahmin edersiniz ki kalinlasarak cikti ve basima bela aldim, aynisini gobek bagi cevresinede yapmistim simdi onlarla basim belada.
Herseyi denedim bu gune kadar... gogusum icin lasere gidiyorum ve cok sukur cogu kayboldu, 3 seans gittim ve ilkinde hemen azaldi
Yakinda birde dugunum var
o tuylerden nasil kurtalacagimi bilemiyorum, sirtimi ve gobegimi cok sefer agdayla aldim ama sonu gelmiyor malesef
Forumda bir yerde okumustum; agda sonrasi tuz ve limon suyu surun diye, hemen denedim kollarima ilk once, ve yuzde 70 azaldi diyebilirim, okadar mutlu oldum ki anlatamam !
yaklasik 3 hafta oncede gobegime uyguladim ve yararini gordum gercekten (tavsiye ederim)
ama sirt tuyleri bir problem olarak kaliyor, agdaciya gidip aldirmayi dusunuyorum ama bir tarafi aldirip digerini birakinca gozumde cok belli ediyor..
sarartmayi dusunuyorum ama simdilik buna annem yardimci oluyor evlenince kocam yapacak dusuncesi utandiriyor
sorun edermi etmezmi bilmiyorum ama kendisi kuafor ve kaslarini biyigini ben alirim diyo surekli
(isime yarar tabiki)
yuzumdeki tuyleri laserle yok ettim, biyigimda cikmiyor
napacaz biz bu tuylerle
bilemiyorummmmm
annem ablam cok abartiyorsun diyorlar, hic gozukmuyor diyolar, ama ben cok asiri killi olarak goruyorum kendimi, ki kendimden killisinida cok gordum ama psikolojik olarak beni cok kotu duruma soktu yillarca bu killarim