karın sertliği...

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
hanımlar 27. haftamdayım karnımda kı sertlık normal mı acaba dokunuyorum taş gıbı onceden boyle degıldı sızde de oluyormu?

hanımlar 27. haftamdayım karnımda kı sertlık normal mı acaba dokunuyorum taş gıbı onceden boyle degıldı sızde de oluyormu?

canm bebişinin dönüşlerini hissediyosun işte tırstırıcı bıraz ama merak etme buyudugu ıcın artık dönüşlerini hissetmen normal onlardan biri poposu biri kafası opuyorumnanaktan

aynen bendeöyle hıssedıyorum sakı karnım ordadan yarılacak bazen okdar cok sertleşiyor ki

hadıı cok sasırdım vede cok sevındım bende korkuyordum kotu bısı olabılırmı diye saolasın canım ıcımı rahatlattın ve bı okadar da sevındırdın :)))

en hala tırsıyom kızlar yaaa
bazen sag tarafıma ayaklarını poposunu dıkıyo

benim yavrumda fenaaa dayıyo biyerlerini karnıma...sanki çıkcakmış gibi oluyo..geçenlerde göbek deligimden sivri biyerini çıkarcaktı nerdeyse.

canım benimde sık oluyo bu ara ve geriliyo doktoruma sordum o taş gibi olma rahim kasılmalarıymış, doğuma hazırlık için rahim alıştırmalara başlıyomuş.. hatta 2 saat boyunca çok sık oluyosa ve uzun sürüyosa mutlaka hastaneye gel dedi dün bana. evham yapmıyalım tabi ama bilgimiz olsun.

cnm bildiğim kadarıyla bebek hareket ederken sertleşio sorun yok ama bebek hareketsiz ve karnın sertleşiosa o zaman arkadasın dediği gibi kasılma oluomus.dr. bana 28-29 dayken günde 5 kereden fazla olursa gel demişti..

X