Karın/kasık ağrısı

Ayeaye

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
290
226
Son adetim 7 Ocak , adet tam bitiş 16 ocak.

4 gündür sol kasığım felaket ağrıyor ama bazen karına yayılıyor ağrı azda olsa. Bunun sebebi nedir bilen var mı muhtemelen yumurtlama dönemi diyen olacak hak veriyorum ama 4 gün ağrısını hiç yaşamadım resmen adet gibi ve biraz üst bacağıma vuruyor gibi ağrısı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Bennnn bugün dayanmadım doktora gittim kum döküyormuşum bence bir tahlil yaptırın sizde

Bennnn bugün dayanmadım doktora gittim kum döküyormuşum bence bir tahlil yaptırın sizde
Suan lavaboya gittiğimde kanamam oldu ya adet oldum yada bilmiyorum bu kadar erken belli olur mu her şey hala karnim ağrıyor çok

gec yumurtlamaysa bir ihtimal. yoksa yumurtlamanin bir hafta kadar once olmasi lazim. usuttunuz ya da enfeksiyon var?

bu arada reglin 9 gun surmesi uzun bir sure. ben iki yil gebe kalamayinca dr a gittim ve bu 8-9 gun surmesini uzun buldu. ilac tedavisi gordum yumurtlama icin regl suresi 4-5 gune indi.

ara kanama olabilir ya da adetiniz erken geldi.

Bende bunun için doktora gitmiştim fakat normal gördü çünkü 4 günden sonrası lekelenme şeklinde geliyor kan değil:)) bilginiz için teşekkür ederim

Bende bunun için doktora gitmiştim fakat normal gördü çünkü 4 günden sonrası lekelenme şeklinde geliyor kan değil:)) bilginiz için teşekkür ederim
kan veya lekelenme olmasi onemli degil. leke de olsa gelmesi rahim duvarinin dökülmeye devam ettigini gosterir. tamamen kesilip beyaz akinti gelmeye basladiginda yumurta gelisimine hazirlaniyor rahim. ozellikle 14. gunden sonra kalinlasmaya basliyor ki dollenme olursa bebek rahime tutunabilsin. ben yurtdisinda yasiyorum buradaki dr umun soyledigi bu. iki adet arasi temiz kaldigin sure onemli. ikinci yariya luteal faz deniyor ve gebe kalamama etkenlerinden biri. gecmis olsun.

Evet dediğiniz gibi iki adet arası temiz kalma sürem normal bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…