Karın içi acıması:(

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
42
2.hamileligim olmasına rağmen 7. ayda karnimin içi inanılmaz acıyor... Sanki yirtiliyor gibi:( Benim gibi yaşayan var mı ve bir çaresi var mı?

Ilk doğumun Sezeryanmiydi benim ilk doğumu Sezeryan olan arkadaşımın ikinci doğumunda iç dikişleri patlamışti belki öyle bişeydir buarada ikinci çocuğuda çok sağlıklı ve arkadaşımın sağlığı da gayet yerinde

2.hamileligim olmasına rağmen 7. ayda karnimin içi inanılmaz acıyor... Sanki yirtiliyor gibi:KK43: Benim gibi yaşayan var mı ve bir çaresi var mı?
Aramızda bir gün var benim de iki gündür içten bir ağrı var. Ancak sürekli yatınca geçiyor. Yoksa hep ağrıyor

Ilk doğumun Sezeryanmiydi benim ilk doğumu Sezeryan olan arkadaşımın ikinci doğumunda iç dikişleri patlamışti belki öyle bişeydir buarada ikinci çocuğuda çok sağlıklı ve arkadaşımın sağlığı da gayet yerinde
Hayır normal dogumdu. Bebek büyüyor ama bu kadar yirtilircasina acıması normal mi???

Hayır normal dogumdu. Bebek büyüyor ama bu kadar yirtilircasina acıması normal mi???
canım ilk hamileligne göre ikinci hamileligininde karnin dahada büyüyor olmasın belki ondan öyle hissediyorsundur doktorunla konusma Şansın oldumu o ne diyor

Canım benim ağrım daha belirginleşti. Sağ tarafimda göbeğimin yan tarafının biraz üstünde sadece bir noktada ağrı var. Içten yırtılıyor gibi. Hatta o ağrıyan yerde bir yükseklik var diğer yerlere göre. Acaba kafası mı ki? Başka yerde ağrı yok. Korkmama gerek var mı? Cuma günü doktor kontrolünde her şey yolundaydı.

Canım benim ağrım daha belirginleşti. Sağ tarafimda göbeğimin yan tarafının biraz üstünde sadece bir noktada ağrı var. Içten yırtılıyor gibi. Hatta o ağrıyan yerde bir yükseklik var diğer yerlere göre. Acaba kafası mı ki? Başka yerde ağrı yok. Korkmama gerek var mı? Cuma günü doktor kontrolünde her şey yolundaydı.
Kıpırdıyorsa bence sıkıntı yoktur ama İstersen git tekrar...

Olabilir... Dayamıştır belki kafasını sıpa:KK46:
Ilk hamilelik olunca hangi ağrı önemli hangisi önemsiz hiç bilemiyorum :) oturunca ağrı olmayınca korkmuyorum pek ama insan takıyor yine de. Çok sağ ol canım cevap için :)

Back
X