Karın germe yaptırdım Bursa!

Nono1234

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2020
78
39
37
Merhabalar
Ağustos ayında özel bir hastanede karın germe ameliyatı oldum.
Kilolu olmamakla birlikte 2.çocuktan sonra çatlayan, göbek fıtığı ve diastezis rekti olan sarkık karnımı yaptırmak ne zamandır aklımdaydı.
Eski haline göre güzel görünsede tam istediğim gibi olmadı
Dikiş izinin yamukluğu dikiş sonlarında oluşan katlar ve büzüşüklük...
Karın germeyi yıllarca araştırdım sonucu böyle olan hiç görmemiştim
Doktor orası bize yanlış yaptı gibi birşeyler dedi kesiyi uzatmam gerekecek dedi ve ben tekrar bir operasyon geçirmek zorunda kalacağım
Bu ameliyatı gerçekten maddi manevi zorluklarla oldum
Şimdi tekrar bir operasyon beni korkutuyor ve üzüyor
Bu arada çok bilinen özel bir hastanede oldum

resimleri ekliyorum
Yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyım
Karnımın Öncesi

Eklentiler

• IMG_20201117_151031.jpg
    IMG_20201117_151031.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 7.162
  • IMG_20201117_150959.jpg
    IMG_20201117_150959.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 7.128
Son düzenleme:
1.foto 3.gün
2.foto 5.günden

Eklentiler

• IMG_20201117_151236.jpg
    IMG_20201117_151236.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 8.000
  • IMG_20201117_151150.jpg
    IMG_20201117_151150.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 6.362
1.ayda her iki yanlarda düzensiz girintili çıkıntılı bir görüntü oldu

Eklentiler

• IMG_20201117_152234.jpg
    IMG_20201117_152234.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 6.904
  • IMG_20201117_152058.jpg
    IMG_20201117_152058.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 6.160
  • IMG_20201117_151956.jpg
    IMG_20201117_151956.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 6.122
1 5 aylık görüntü

Eklentiler

• IMG_20201117_152905.jpg
    IMG_20201117_152905.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 5.955
  • IMG_20201117_152730.jpg
    IMG_20201117_152730.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 6.768
İz görünmediğinde karnım çok iyi görünüyor

Eklentiler

• IMG_20201117_153748.jpg
    IMG_20201117_153748.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 6.689
Canım çok geçmiş olsun. Bende ekim ayında devlet hastanesinde oldum. Yandaki buruşuk derideki üst üste binme hali bende de var. Ama ilk günlere göre çok daha iyi iz bandı kullanıyorum ben. Aklıma takılan göbek deliğin biçimsiz olmuş. Nedenini anlayamadım. Çok geçmiş olsun canım 💐
İz görünmediğinde karnım çok iyi görünüyor

Canım çok geçmiş olsun. Bende ekim ayında devlet hastanesinde oldum. Yandaki buruşuk derideki üst üste binme hali bende de var. Ama ilk günlere göre çok daha iyi iz bandı kullanıyorum ben. Aklıma takılan göbek deliğin biçimsiz olmuş. Nedenini anlayamadım. Çok geçmiş olsun canım 💐
Teşekkürler size de geçmiş olsun. Yeni bir göbek deliği yapıldı çevresinde dikiş izi var neyi biçimsiz olmuş sizce tam olarak? Sizde resim ekler misiniz sizinkini merak ettim. Yara izleri için domuz yağı kullanmanı söyledi doktor bende her gün sürüyorum

Teşekkürler size de geçmiş olsun. Yeni bir göbek deliği yapıldı çevresinde dikiş izi var neyi biçimsiz olmuş sizce tam olarak? Sizde resim ekler misiniz sizinkini merak ettim. Yara izleri için domuz yağı kullanmanı söyledi doktor bende her gün sürüyorum
Özel mesaj gonderdim 💐

Kulakçık kalması kesinin kısa olmasıyla ilgili. Bazı doktor garantici izi uzun tutuyormus bazısı kısa bırakıp sonra gerekirse uzatıyormus. Olmadım ama görüştügüm dr ların tercihi hep farklıydı. Baştan uzatmak istemeyenler gereksiz kesi atmak istemiyor olur da gerek kalmaz diye. Kulakcık kalsa da düzeltmek cok basit ve cabuk iyileşiyor diye de ilave etmişlerdi. Bence korkmayın ne pahalı olur ne de sıkıntı yaşarsınız basit bir müdahale sadece doktorların stili farklı anlayacagınız karın güzel görünüyor zamanla deri daha esneyip dikiş izi de rahatlar sanırım. Gerdirenler de keşke fikir bildirseler.

Karın germe yerine yağ aldırma yaptırsaydınız keşke göbek deliğiniz gerçekten kötü duruyor. Geri kalan kısımda bir fikrim yok geçmiş olsun...

Kulakçık kalması kesinin kısa olmasıyla ilgili. Bazı doktor garantici izi uzun tutuyormus bazısı kısa bırakıp sonra gerekirse uzatıyormus. Olmadım ama görüştügüm dr ların tercihi hep farklıydı. Baştan uzatmak istemeyenler gereksiz kesi atmak istemiyor olur da gerek kalmaz diye. Kulakcık kalsa da düzeltmek cok basit ve cabuk iyileşiyor diye de ilave etmişlerdi. Bence korkmayın ne pahalı olur ne de sıkıntı yaşarsınız basit bir müdahale sadece doktorların stili farklı anlayacagınız karın güzel görünüyor zamanla deri daha esneyip dikiş izi de rahatlar sanırım. Gerdirenler de keşke fikir bildirseler.
Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım ekstra bir ücret talep etmez. İyi para verdim çünkü 😅 sonuçta bu onun hatası 👍 umarım iyileşmesi kısa sürer ve düzelir doktoruma hiç güvenim kalmadı. Bu süreçte yani ameliyat öncesinde de sonrasında da hiç yanımda olmadı moral motivasyon sıfır. Telefona bile çıkmıyor asistan yoluyla kulaktan kulağa oynuyoruz sözde özel estetik! Hastanesi

Karın germe yerine yağ aldırma yaptırsaydınız keşke göbek deliğiniz gerçekten kötü duruyor. Geri kalan kısımda bir fikrim yok geçmiş olsun...
Yağ alma ile düzelecek bir durum değildi. Göbek fıtığım vardı ve karın içi kaslarımın dikilmesi gerekiyordu bu konuda doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Göbek deliği benimde gözüme batıyor dikiş izleri geçince daha iyi görünecekmiş 🙄

Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım ekstra bir ücret talep etmez. İyi para verdim çünkü 😅 sonuçta bu onun hatası 👍 umarım iyileşmesi kısa sürer ve düzelir doktoruma hiç güvenim kalmadı. Bu süreçte yani ameliyat öncesinde de sonrasında da hiç yanımda olmadı moral motivasyon sıfır. Telefona bile çıkmıyor asistan yoluyla kulaktan kulağa oynuyoruz sözde özel estetik! Hastanesi
Bence kotu bir operasyon olmamis gobek deligi de real self de ornegini cok gordum erken donemde degisik sonuclar var ama sonra fistik gibi gorunuyor. Bir de estetik dikis buzerek yapilirmis o yuzden cildin kendini tamir etmesi oturmasi zaman aliyor. Ama isin ozu bu caninizi siktiginiza degmez buyuk denizi gecip dereden urkmeyin harika olmus kulakcik zamanla ya duzelecek ya da kisa bir operasyonla toparlanacak size harika bir karin dilerim sevgiler

Bence kotu bir operasyon olmamis gobek deligi de real self de ornegini cok gordum erken donemde degisik sonuclar var ama sonra fistik gibi gorunuyor. Bir de estetik dikis buzerek yapilirmis o yuzden cildin kendini tamir etmesi oturmasi zaman aliyor. Ama isin ozu bu caninizi siktiginiza degmez buyuk denizi gecip dereden urkmeyin harika olmus kulakcik zamanla ya duzelecek ya da kisa bir operasyonla toparlanacak size harika bir karin dilerim sevgiler
Bende bu yüzden düzeltme ameliyatını 6.ayımı doldurmadan yaptırmak istemiyorum, aslında üstünden 1 yıl geçmeden çok net belli olmuyormuş ama bir yazı daha dikişlerle geçiremem☺️ teşekkürler

Bende bu yüzden düzeltme ameliyatını 6.ayımı doldurmadan yaptırmak istemiyorum, aslında üstünden 1 yıl geçmeden çok net belli olmuyormuş ama bir yazı daha dikişlerle geçiremem☺️ teşekkürler
Hayatım kulakcıklara degil genele odaklan kocaman göbüş yerine incecik olmuş beline dümdüz karnına odaklan deli misin keyfine bak giy uygun bikiniyi salın ortalarda sonbaharda bakarsın çaresine o ameliyat bile sayılmaz dert ettiğine değmez. Doktor tedbirliymiş en baştan istese garantici olup kocaman kesi yapardı ama deriye bir şans vermek istemiş. Bir sürü doktor böyle düşünüyor bildikleri bişey var yani.

Doktorunuzu merak ettim bursadan bir dr la görüştüm cok sevilen biriydi çok tavsiye edildi internetten ön görüşme yaptım acaba aynı kişi m? Bana mesaj atar mısınız rica etsem...

X