- 13 Şubat 2018
- 713
- 572
-
- Konu Sahibi Ignedeniplige
Banamı sordunuz acaba?Doktorunuzun ve hastanenin adını öğrenebilir miyim acaba
ameliyatı hangi hastanede ve ne kadara oldunuzzBende devlette göğüs oldum silikonu kendimiz alıyoruz medicalden ,sütyenide öyle,, ,silikona 3550 verdik, sütyen 450,,hastane ücreti de 1450₺ ödedik, toplamda 5450ye oldum,, hiç Dr araştırmadım bizim burda bitane plastik cerrah vardı başka bi yerde gitme imkanım yoktu ve güvendim dra oldum, pişmanda olmadım çok şükür herşey çok iyi gitti.1ayım doldu bugün.
(300cc kasaltı yuvarlak mentor high profile konuldu) :)
Özelden yanıtladım cnmameliyatı hangi hastanede ve ne kadara oldunuzz
Bana da özelden bilgi verebilir misiniz?Özelden yanıtladım cnm
Merhaba bende memediklestirme +implant ve karin germe olucam 31 ocakta cok korktum buralari okuyunca herkes cok aci cekmis.siz asiri aci cektiniz mi anne ameliyati miydi sizinkiBen devlet hastanesinde ameliyat olmadım ama her iki ameliyatı olan biri olarak bazı sorularınıza cevap verip aydınlatayım
Her iki operasyonu aynı ameliyatta yapan doktorlar var. Meme estetiği sonrasındada,karın estetiği sonrasındada hemen spor yapıp ağırlık çalışamazsınız. Misal karın germeden üç ay Sonra yavaş yavaş spora izin veriyor doktorlar. O da öyle ağırlık çalışmaları degil! Spor hocası eşliğinde,olduğum ameliyatları bilen ve ona göre program yapan hoca eşliğinde çalıştım ben . Eger dikkat etmez ve ağır sporlar hareketler yaparsanız ameliyat sonucunuzu kötü yöne çekersiniz..
Her iki operasyonumdanda inanılmaz memnunum. İyiki olmuşumYıllardır spor yapmama rağmen böyle bir görüntüye gelemezdim Yani sonuçta sarkan bir deri ve esnemiş boşalmış bir doku varsa ameliyat tek çözüm .
Merhaba, hayır çok acı çekmedim. Karın germe agır bir ameliyat, ama agrısı öyle çok yok.Ameliyat sonrası yatmak, kalkmak, ilk yürüme sıkıntılıdır. Ama yürüdükçe açılacak sın, daha iyi olacaksın. Hastanede yapılan agrı kesiciler süreci çok rahat, atlatmanızı saglıyor. En önemlisi ameliyat sonrası istirahat. Meme ameliyatı sonrası da, karın germe ameliyatı sonrası da istirahat önemli.Merhaba bende memediklestirme +implant ve karin germe olucam 31 ocakta cok korktum buralari okuyunca herkes cok aci cekmis.siz asiri aci cektiniz mi anne ameliyati miydi sizinki
2 gun hastanede yaticam. Sizce ise kac gun sonra baslayabilirim. Is yerinden gizliyorumMerhaba, hayır çok acı çekmedim. Karın germe agır bir ameliyat, ama agrısı öyle çok yok.Ameliyat sonrası yatmak, kalkmak, ilk yürüme sıkıntılıdır. Ama yürüdükçe açılacak sın, daha iyi olacaksın. Hastanede yapılan agrı kesiciler süreci çok rahat, atlatmanızı saglıyor. En önemlisi ameliyat sonrası istirahat. Meme ameliyatı sonrası da, karın germe ameliyatı sonrası da istirahat önemli.
Bir de hakan bulam milano klinikte olucam ameliyat bir fikriniz var mi?Merhaba, hayır çok acı çekmedim. Karın germe agır bir ameliyat, ama agrısı öyle çok yok.Ameliyat sonrası yatmak, kalkmak, ilk yürüme sıkıntılıdır. Ama yürüdükçe açılacak sın, daha iyi olacaksın. Hastanede yapılan agrı kesiciler süreci çok rahat, atlatmanızı saglıyor. En önemlisi ameliyat sonrası istirahat. Meme ameliyatı sonrası da, karın germe ameliyatı sonrası da istirahat önemli.
2 gun hastanede yaticam. Sizce ise kac gun sonra baslayabilirim. Is yerinden gizliyorum
selamlar bende ameliyatımın üzerinden 1,5 ay geçmiş biri olarak size bilgi vereyim dedim. eğer işiiz masabaşında ise biraz daha rahat olur 10-15. gün başlayabilirsiniz ama diğer türlü en az 1 ay diyorum. ben masabaşı çalışıyorum 11.gün iş başı yaptım ilk 3-4 gün zorlanmadım desem yalan olur. 15 gğn dinlensem daha iyi olacakmış. Şmiden geçmiş olsun
Nerede olmustunuzbu arada yazmayı unutmuşum.. ben sadecekarın germe oldumm. s
bu arada yazmayı unutmuşum.. ben sadecekarın germe oldumm. s
Sagolun insllhİstanbul'da prof. mithat akan yaptı benim ameliyatımı.. ve çok menmun kaldım. ama ne olursa olsun iyleşme süreci çok kolay bir ameliyat değil.. Çok acı hissetmiyorsunu ama hareket ksııtlılığınız oluyor. Herşeye rağmen yine olsa yine yaptırım diyormn:)darsı başınıza
Geçmiş olsun operasyonlarınızı oldunuz mu fikir verebilirmisiniz fiyat dr vs surecMerhaba bende memediklestirme +implant ve karin germe olucam 31 ocakta cok korktum buralari okuyunca herkes cok aci cekmis.siz asiri aci cektiniz mi anne ameliyati miydi sizinki
Merhaba 20 haziranda oldum karin germe ve lipo. Harika gecti ameliyat .hic kotu bir durum yasamadim.korktugum gibi olmadi. Sadece koronadan dolayi cabuk ciktigim icin inanilmaz bas agrim oldu bikac gun.acayip bas ve boyun agrisi cektim.beyin amleiyati oldum sanki. O da benim şansıma oldu.olmazmis normalde.onun haricinde 1 hafta bakici tuttum.sonrasinda disari bile cikmaya basladim.karnim harika.gobek deligim guzel.estetichada dr mehmet hasim guner e yaptirdim. Iyi ki onu seçmişim. Cok mutluyumGeçmiş olsun operasyonlarınızı oldunuz mu fikir verebilirmisiniz fiyat dr vs surec
ne kadar ödediniz acabaMerhaba 20 haziranda oldum karin germe ve lipo. Harika gecti ameliyat .hic kotu bir durum yasamadim.korktugum gibi olmadi. Sadece koronadan dolayi cabuk ciktigim icin inanilmaz bas agrim oldu bikac gun.acayip bas ve boyun agrisi cektim.beyin amleiyati oldum sanki. O da benim şansıma oldu.olmazmis normalde.onun haricinde 1 hafta bakici tuttum.sonrasinda disari bile cikmaya basladim.karnim harika.gobek deligim guzel.estetichada dr mehmet hasim guner e yaptirdim. Iyi ki onu seçmişim. Cok mutluyum