- 6 Şubat 2018
- 11
- 1
- 51
-
- Konu Sahibi Ignedeniplige
Ben devlet hastanesinde ameliyat olmadım ama her iki ameliyatı olan biri olarak bazı sorularınıza cevap verip aydınlatayımOncelikle selamlar yeni uyeyim ..baslikta belirttigim karin germe ve göğüs toparlanmasi icin silikon operasyonu dusunuyoruminternetin basinda kaldim sayfadan sayfaya sörf yaptıkça duygudan duyguya gecmekte zor olmuyo tabi dün kendi devlet hastanemizde plastik cerraha muayene oldum 1yildr spor salonunda elimden geldigince sporumu yapiyorum e malum yaş kafada gec dankladigi için geldik bu hale neyse ne diyordum doktor sporla bunun mümkün olmiyacagini yani toparlanmiyacagini soyledi saolsun ayrica meme operasyonuda yapmadigini belirtti arastirmalarima gore her 2sini tek operasyonla yapan doktorlarimiz var ama devlette varmi bilmiyorum henuz yaptiranlar varsa bilgilenmek isterim yasayanlarin kimi korkmayin diyo kimide pişman acisi cekilecek stresi sonrasina degermi şans işimi doktorun profesyonelligimi sanirim her 2side olmali ve spordan cok fazla uzak kalamam bünyem alisti salona gitmedigimde mutsuz hissediyorum agirlik antremanlarima devam edebilirmiyim bu konuda fitness bilgisi olanlardanda cevap bekliyorum ..hadi baslayalim goruslerinizi alayim prenssesler
Tesekkurler arkadasm 6. Ayda olsa raziyim yeterki spordan kopmayim.. Peki siz nerde oldunuz kime oldunuz kaça oldunuz acaba bu operasyonlari .alisiyomu insan silikona nasil bi duyguki disteki dolgu bile bi sure garip gelir ya hani agizda buda oylemi sonfa sonra unutuyomusun silikon oldugunu .Ben devlet hastanesinde ameliyat olmadım ama her iki ameliyatı olan biri olarak bazı sorularınıza cevap verip aydınlatayım
Her iki operasyonu aynı ameliyatta yapan doktorlar var. Meme estetiği sonrasındada,karın estetiği sonrasındada hemen spor yapıp ağırlık çalışamazsınız. Misal karın germeden üç ay Sonra yavaş yavaş spora izin veriyor doktorlar. O da öyle ağırlık çalışmaları degil! Spor hocası eşliğinde,olduğum ameliyatları bilen ve ona göre program yapan hoca eşliğinde çalıştım ben . Eger dikkat etmez ve ağır sporlar hareketler yaparsanız ameliyat sonucunuzu kötü yöne çekersiniz..
Her iki operasyonumdanda inanılmaz memnunum. İyiki olmuşumYıllardır spor yapmama rağmen böyle bir görüntüye gelemezdim Yani sonuçta sarkan bir deri ve esnemiş boşalmış bir doku varsa ameliyat tek çözüm .
Bu kadar bilgi derken cok anlamadim ne demek istedigini ama evt 3 ay sonra da olsa spordan uzak kalamam hoca esliginde devam ederim operasyondan sonra diye dusunuyorm. ..ssk ya gelince pazartesi gittigm hastane devlet hastanesi idi vede fiyat olarak 1380 tl ddi 90 tlde baska seyler icin fiyat cok dusuk ama doktorun gevmisine ulasmam lazm bi on gorusmeydi benimki uygunluguma bakti ve yaparim ddibu kadar detaylı bilgi forumda kimsede yok meme estetiği için bile kaçsayfa okuyup aydınlanıyorsun ayruca en az bir ay spor ağırlık çalışılmaz karın germeyide ssk karşılamıyor
Dediğim gibi üçüncü aydan sonra yaparsınız sopotunuzu endişe etmeyin. Bu ameliyatlar spora engel degil sonuçtaTesekkurler arkadasm 6. Ayda olsa raziyim yeterki spordan kopmayim.. Peki siz nerde oldunuz kime oldunuz kaça oldunuz acaba bu operasyonlari .alisiyomu insan silikona nasil bi duyguki disteki dolgu bile bi sure garip gelir ya hani agizda buda oylemi sonfa sonra unutuyomusun silikon oldugunu .
Fiyat çok çok uygun değil mi. Beni Düşündürdü açıkçası. Son dönemlerde yaptıranlar ın çoğu ortalama 7 bin ile 10 bin lira arasında yaptırdı. Yani devlette olsa bence çok çok düşük bi rakam. Sen onu bi araştır derim ben.Bu kadar bilgi derken cok anlamadim ne demek istedigini ama evt 3 ay sonra da olsa spordan uzak kalamam hoca esliginde devam ederim operasyondan sonra diye dusunuyorm. ..ssk ya gelince pazartesi gittigm hastane devlet hastanesi idi vede fiyat olarak 1380 tl ddi 90 tlde baska seyler icin fiyat cok dusuk ama doktorun gevmisine ulasmam lazm bi on gorusmeydi benimki uygunluguma bakti ve yaparim ddi
Evt bende saskindim umraniye e.arastirmaya gittim doktor takviminden buldugum bir plastik cerraha 7 bin karin 7binde göğüs arti korse ile 15 bin dedi doktor guvende veren biriydi kendisinede bahsettim bu fiyat farkliligi nasil oluyor bir bilgisi olmadigini soyledi garip yani devlet hastaneleri estetik cerrahlari farkli anpasmalarlami topluyor bunyesinde ben bu kaniya vardim ..Fiyat çok çok uygun değil mi. Beni Düşündürdü açıkçası. Son dönemlerde yaptıranlar ın çoğu ortalama 7 bin ile 10 bin lira arasında yaptırdı. Yani devlette olsa bence çok çok düşük bi rakam. Sen onu bi araştır derim ben.
Tskrler arkadasim saglik mutluluk dilerim..darisi hayirlisiyla basima :)genelde silikon operasyonunda ucretin bir kismi protez icin cok buyuk bir kismi doktorun servisi icin keisliri. belki devlet hastanesinde sadece protezin fiyatini charge ettikleri icin o kadar ucuzdur. ben dun sabah gogus estetigi gecirdim. yaklasik 24 saat oldu ve bi saat sonra doktor randevum var kontrol icin. cok agirisi var ama katlanilmicak gibi degil. bence yaptir, hicbir sey senin mutlulugundan onemli degil :)
Bu kadar bilgi derken cok anlamadim ne demek istedigini ama evt 3 ay sonra da olsa spordan uzak kalamam hoca esliginde devam ederim operasyondan sonra diye dusunuyorm. ..ssk ya gelince pazartesi gittigm hastane devlet hastanesi idi vede fiyat olarak 1380 tl ddi 90 tlde baska seyler icin fiyat cok dusuk ama doktorun gevmisine ulasmam lazm bi on gorusmeydi benimki uygunluguma bakti ve yaparim ddi
Bu kadar bilgi derken cok anlamadim ne demek istedigini ama evt 3 ay sonra da olsa spordan uzak kalamam hoca esliginde devam ederim operasyondan sonra diye dusunuyorm. ..ssk ya gelince pazartesi gittigm hastane devlet hastanesi idi vede fiyat olarak 1380 tl ddi 90 tlde baska seyler icin fiyat cok dusuk ama doktorun gevmisine ulasmam lazm bi on gorusmeydi benimki uygunluguma bakti ve yaparim ddi
Hangi hastane ve doktora oldunuz?Bende devlette göğüs oldum silikonu kendimiz alıyoruz medicalden ,sütyenide öyle,, ,silikona 3550 verdik, sütyen 450,,hastane ücreti de 1450₺ ödedik, toplamda 5450ye oldum,, hiç Dr araştırmadım bizim burda bitane plastik cerrah vardı başka bi yerde gitme imkanım yoktu ve güvendim dra oldum, pişmanda olmadım çok şükür herşey çok iyi gitti.1ayım doldu bugün.
(300cc kasaltı yuvarlak mentor high profile konuldu) :)