• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ve meme dikleştirme

Rokoko88

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
25
10
6
36
Merhaba bayanlar aranızda Prof. Dr. Mübin hoşnutel yada Nejdet şişmana giden giden varmı? Ben Doğumdan sonra karın germe ve meme dikleştirme için gideceğim fakat iki pilastik cerrah arasında kararsız kaldım.eğer giden varsa bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim

Merhaba bayanlar aranızda Prof. Dr. Mübin hoşnutel yada Nejdet şişmana giden giden varmı? Ben Doğumdan sonra karın germe ve meme dikleştirme için gideceğim fakat iki pilastik cerrah arasında kararsız kaldım.eğer giden varsa bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Ben karin germe olali 3 hafta oldu.ama serkan baltaya oldum. Sonuc guzel. Ameliyat zor bi ameliyat

Hem karın germe hemde gögüs dikleştirme ameliyatı biraz zorlu gecen süreçte olan bir ameliyat

Arkadaslar eger vucudunuzdan memnun degilseniz gic dusunmeden ameliyati olun derim. Ben karin germe lipo popoya yag enjeksiyonu yaptirdim. 1 yil oldu sonuc mukemmelllll. Keske bu kadarda beklemesymisim. Resmen istedigim vucuda kavustum

Merhaba arkadaşlar
Ben karın germe,yan lipo,meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Bugün 18. Günüm
6. Günden itibaren dik yürüyebildim Ve bütün işlerimi kendim yapabiliyorum. Bütün izlere ramen şimdiden Harika bir karnım göbek deliğim ve memelerin var 😀
Doktoruma sonsuz teşekkürler 🙏🙏

Merhaba arkadaşlar
Ben karın germe,yan lipo,meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Bugün 18. Günüm
6. Günden itibaren dik yürüyebildim Ve bütün işlerimi kendim yapabiliyorum. Bütün izlere ramen şimdiden Harika bir karnım göbek deliğim ve memelerin var 😀
Doktoruma sonsuz teşekkürler 🙏🙏
Çok sevndm adınıza .kime ne kadara oldunuz tam karın germemi cabuk toparlanmissinz 2 ay dik yuruyemiyorum diyen var .bnde olmak istiyorum ama yeni meme estetiği oldum birkac ay sonra ins cesaret edebilirsem düşünüyorum .)

Çok sevndm adınıza .kime ne kadara oldunuz tam karın germemi cabuk toparlanmissinz 2 ay dik yuruyemiyorum diyen var .bnde olmak istiyorum ama yeni meme estetiği oldum birkac ay sonra ins cesaret edebilirsem düşünüyorum .)
Ben de 2 ay dik yürüyemiyorum diyenlere şaşırıyorum. İşim ağır olmadığı için 10. Gün işime başlayabildim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Cenk Melikoğlu ameliyatımı yaptı ben de operasyondan önce çok araştırdım sitelerdeki bütün yorumları okudum, fotoğraflara baktım en az 15 doktorla görüştüm memlunuyetin fiyatlardan önemli olduğuna karar verdim. Kombine ameliyat olduğu için fiyat vermem doğru olmaz bence . Çok geciktirmeyin deri.m

Arkadaslar eger vucudunuzdan memnun degilseniz gic dusunmeden ameliyati olun derim. Ben karin germe lipo popoya yag enjeksiyonu yaptirdim. 1 yil oldu sonuc mukemmelllll. Keske bu kadarda beklemesymisim. Resmen istedigim vucuda kavustum
Merhaba bende karın germe olmayı düşünüyorum siz kime nerede oldunuz karın germe ve popoya dolgu düşünüyorum cikmu zor gecti

Merhaba bende karın germe olmayı düşünüyorum siz kime nerede oldunuz karın germe ve popoya dolgu düşünüyorum cikmu zor gecti
Her ameliyatin bi zorlugu oluyor mutlaka. Ama iyilesince iyiki yaptirmisim diyor insan. 10 gun oncede vajina ameliyati oldum.

Dr ismi verebilir misiniz

Ameliyat oldun mu ben de izmirde olmak istiyorum hangi doktoru tercih ettin yardımcı olurmusun
Ben Istanbul’dayim ama iki kuzenimin de meme ameliyatini yapan Izmir’deki Ahmet Aksoylar’a meme diklestirme ve karin germe ameliyat olmayi dusunuyorum. Istanbul fiyatlari cok ucuk ve Istanbul’da aklima yatan tek doktor Murat Topalan’di isinin ehli ama verdigi fiyat benim butcemi cok asti digerlerine de guvenemedim acikcasi.

Back