Merhaba bayanlar aranızda Prof. Dr. Mübin hoşnutel yada Nejdet şişmana giden giden varmı? Ben Doğumdan sonra karın germe ve meme dikleştirme için gideceğim fakat iki pilastik cerrah arasında kararsız kaldım.eğer giden varsa bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın germe ve meme dikleştirme
- Konu Sahibi Rokoko88
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben karin germe olali 3 hafta oldu.ama serkan baltaya oldum. Sonuc guzel. Ameliyat zor bi ameliyatMerhaba bayanlar aranızda Prof. Dr. Mübin hoşnutel yada Nejdet şişmana giden giden varmı? Ben Doğumdan sonra karın germe ve meme dikleştirme için gideceğim fakat iki pilastik cerrah arasında kararsız kaldım.eğer giden varsa bilgilerini ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim
Herşeye rağmen değiyor diyorsun yani bakalım bu önümüzdeki hafta gün aldım bende sonucu paylaşırım teşekkürlerBen karin germe olali 3 hafta oldu.ama serkan baltaya oldum. Sonuc guzel. Ameliyat zor bi ameliyat
- 31 Ocak 2019
- 15
- 8
- 8
- 49
Ameliyat oldun mu ben de izmirde olmak istiyorum hangi doktoru tercih ettin yardımcı olurmusunHerşeye rağmen değiyor diyorsun yani bakalım bu önümüzdeki hafta gün aldım bende sonucu paylaşırım teşekkürler
- 2 Şubat 2019
- 16
- 1
- 1
- 32
Ameliyat ildunuz mu?Herşeye rağmen değiyor diyorsun yani bakalım bu önümüzdeki hafta gün aldım bende sonucu paylaşırım teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
Ben karın germe,yan lipo,meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Bugün 18. Günüm
6. Günden itibaren dik yürüyebildim Ve bütün işlerimi kendim yapabiliyorum. Bütün izlere ramen şimdiden Harika bir karnım göbek deliğim ve memelerin var
Doktoruma sonsuz teşekkürler
Ben karın germe,yan lipo,meme dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Bugün 18. Günüm
6. Günden itibaren dik yürüyebildim Ve bütün işlerimi kendim yapabiliyorum. Bütün izlere ramen şimdiden Harika bir karnım göbek deliğim ve memelerin var
Çok sevndm adınıza .kime ne kadara oldunuz tam karın germemi cabuk toparlanmissinz 2 ay dik yuruyemiyorum diyen var .bnde olmak istiyorum ama yeni meme estetiği oldum birkac ay sonra ins cesaret edebilirsem düşünüyorum .)Merhaba arkadaşlar
Ben de 2 ay dik yürüyemiyorum diyenlere şaşırıyorum. İşim ağır olmadığı için 10. Gün işime başlayabildim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Cenk Melikoğlu ameliyatımı yaptı ben de operasyondan önce çok araştırdım sitelerdeki bütün yorumları okudum, fotoğraflara baktım en az 15 doktorla görüştüm memlunuyetin fiyatlardan önemli olduğuna karar verdim. Kombine ameliyat olduğu için fiyat vermem doğru olmaz bence . Çok geciktirmeyin deri.mÇok sevndm adınıza .kime ne kadara oldunuz tam karın germemi cabuk toparlanmissinz 2 ay dik yuruyemiyorum diyen var .bnde olmak istiyorum ama yeni meme estetiği oldum birkac ay sonra ins cesaret edebilirsem düşünüyorum .)
Merhaba bende karın germe olmayı düşünüyorum siz kime nerede oldunuz karın germe ve popoya dolgu düşünüyorum cikmu zor gectiArkadaslar eger vucudunuzdan memnun degilseniz gic dusunmeden ameliyati olun derim. Ben karin germe lipo popoya yag enjeksiyonu yaptirdim. 1 yil oldu sonuc mukemmelllll. Keske bu kadarda beklemesymisim. Resmen istedigim vucuda kavustum
Her ameliyatin bi zorlugu oluyor mutlaka. Ama iyilesince iyiki yaptirmisim diyor insan. 10 gun oncede vajina ameliyati oldum.Merhaba bende karın germe olmayı düşünüyorum siz kime nerede oldunuz karın germe ve popoya dolgu düşünüyorum cikmu zor gecti
Dr ismi verebilir misinizArkadaslar eger vucudunuzdan memnun degilseniz gic dusunmeden ameliyati olun derim. Ben karin germe lipo popoya yag enjeksiyonu yaptirdim. 1 yil oldu sonuc mukemmelllll. Keske bu kadarda beklemesymisim. Resmen istedigim vucuda kavustum
- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 663
- 73
Ben Istanbul’dayim ama iki kuzenimin de meme ameliyatini yapan Izmir’deki Ahmet Aksoylar’a meme diklestirme ve karin germe ameliyat olmayi dusunuyorum. Istanbul fiyatlari cok ucuk ve Istanbul’da aklima yatan tek doktor Murat Topalan’di isinin ehli ama verdigi fiyat benim butcemi cok asti digerlerine de guvenemedim acikcasi.Ameliyat oldun mu ben de izmirde olmak istiyorum hangi doktoru tercih ettin yardımcı olurmusun