bende Şubat 26 karingerme lipo oldum ilk üç hafta dik duramadim zaten ilk günler göğüslerim aşağı çekilmiş gibi duruyordu gerginlikten ama şimdi dik yürüyebiliyorum ağrı hiç yok gerginlikve şişlik var.Birde anlamadım Dr beş kilo toplamda aldım dedi ama ben hala önceki kilomdayim ama pantolonlarım kalçamda kalıyor anlamış değilim bu arada doktor bana krem olarak silistar jel yazdı üç hafta sonra bantları çıkardıktan sonra sürmeye başladim ve e vitamini yağı aldım iki gündür kullanıyorum
Cok gecmis olsun sizede evet bende ole 3.haftaya girdim tam dik olmasada bira daha rahat yuruyorum şişlikler cok normal hala ödemliyiz ben eşofmanimi bile giyerken zorlaniyorum beli rahatsiz ediyo onceden daha iyidi:)bana hala iz kremi kullan demedi antibiyotik kremle damlaya devam ediyorum bu aksam kantaron yagiyla masaj yapiyim dedim lipo yerine yumru gibi sis ve agriyo baya zor
Cok sanslisiniz sigara icmediginiz icin iyilesmeniz dikisleriniz daha cabuk toparlar. Ben bugun banyo sanrasi cikarttim bantlarimi goz ucuyla baktimicim bi tuhaf oldu antibiyotik krem surdum korsemi giydim ama lipo olan yerlerim tas gibi agri yapiyo onun icinde kantaron yagiyla masaj yapmam gerekiyomus bakalim nasi yapicam hic bilmiyorum
bir hafta sonra gecerBenimde yarin 3 haftam olucak ayni sekilde goguslerimin altindan yirtiliyormua gibi oluyor dun cok gobegimde boyle igne batmasimi desem bi garip garip tarifsiz sizilar oldu doktoruma yazdim dediki olur dokular kayniyor onlar onariyor kendini korkmayindik yurume derken valla bende dik durmaya calisiyorum ama yurusum asla ben degil robot gibi :) eliyemiyorum her yerim aciyor lipo yapilan boyle :)
Cok gecmis olsun sizede evet bende ole 3.haftaya girdim tam dik olmasada bira daha rahat yuruyorum şişlikler cok normal hala ödemliyiz ben eşofmanimi bile giyerken zorlaniyorum beli rahatsiz ediyo onceden daha iyidi:)bana hala iz kremi kullan demedi antibiyotik kremle damlaya devam ediyorum bu aksam kantaron yagiyla masaj yapiyim dedim lipo yerine yumru gibi sis ve agriyo baya zorlandim
Benimde ole helede oturup kalktigim zaman zor dogruluyorum asagi cekiyo goguslerimin altindan bisey agrimi acimi degisik bi his. Karnimda taş gibi his yok sert degisik bisiHeycanlabekliyorummmmm ozamannnnnn hergun degisik garip acimi desem kalktigimda karnimin gerilmesin gogsumun cekmesi tam ortadan cart diye yirtilcam hissi gitsinnn kizlar karniniz bi garip sertmi ? Acaba benimmi boyle ?yarin resim cekicem
Gunduzden net gozuksun diye
Heycanlabekliyorummmmm ozamannnnnn hergun degisik garip acimi desem kalktigimda karnimin gerilmesin gogsumun cekmesi tam ortadan cart diye yirtilcam hissi gitsinnn kizlar karniniz bi garip sertmi ? Acaba benimmi boyle ?yarin resim cekicem
Benimde yarin 3 haftam olucak ayni sekilde goguslerimin altindan yirtiliyormua gibi oluyor dun cok gobegimde boyle igne batmasimi desem bi garip garip tarifsiz sizilar oldu doktoruma yazdim dediki olur dokular kayniyor onlar onariyor kendini korkmayindik yurume derken valla bende dik durmaya calisiyorum ama yurusum asla ben degil robot gibi :) eliyemiyorum her yerim aciyor lipo yapilan boyle :)
Heycanlabekliyorummmmm ozamannnnnn hergun degisik garip acimi desem kalktigimda karnimin gerilmesin gogsumun cekmesi tam ortadan cart diye yirtilcam hissi gitsinnn kizlar karniniz bi garip sertmi ? Acaba benimmi boyle ?yarin resim cekicem
Benimde ole helede oturup kalktigim zaman zor dogruluyorum asagi cekiyo goguslerimin altindan bisey agrimi acimi degisik bi his. Karnimda taş gibi his yok sert degisik bisiAllah yardimcimiz olsun biran once toparlanalim yoksa az kaldi kafayi cizicem
Ben de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))Hakan Öçsel ve Baver Acaban var ama Hakan Öçsel’e daha yakınım tabiki alternatifleride değerlendirmek istiyorum.
Sizede lipo yapildimi yapildiysa hangi bolgeye benim yanlara yapildi ve cok agriyor yumru gibi sisler ve gogsumun altlatina kadar agri yapiyoal bendende okadar
Ben de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))şimdi
Şimdilik Hakan öçsele daha yakınım birincisi daha tecrübeli ikincisi de dikiş izleri sanki daha iyi gibi ama hala tam kararımı veremedim çok zor bir süreçmiş,ertelemek istemiyorum ama aceleye de getirmek istemiyorumBen de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))
Hakkinizda hayirlisi olsun ama dusunuyosaniz cok ertelemeyin cunki yaklasik 3aylik korse suresi oldugu icin yaza denk geliyo havalar isindikca korse cok sıkıntı veriyoŞimdilik Hakan öçsele daha yakınım birincisi daha tecrübeli ikincisi de dikiş izleri sanki daha iyi gibi ama hala tam kararımı veremedim çok zor bir süreçmiş,ertelemek istemiyorum ama aceleye de getirmek istemiyorum
Evet yanlara yapildiSizede lipo yapildimi yapildiysa hangi bolgeye benim yanlara yapildi ve cok agriyor yumru gibi sisler ve gogsumun altlatina kadar agri yapiyo
Bugun kontrole gidicem bakalim ne dicem 24gun oldu benim
Çok teşekkür ederim korse sürecini 6 hafta diye biliyordum 3 aymıHakkinizda hayirlisi olsun ama dusunuyosaniz cok ertelemeyin cunki yaklasik 3aylik korse suresi oldugu icin yaza denk geliyo havalar isindikca korse cok sıkıntı veriyo
Kesinlikle bende katiliyorum yaz gelmeden hemen olun ciksin bitsin gitsin cok arastirip kafada karisiyorÇok teşekkür ederim korse sürecini 6 hafta diye biliyordum 3 aymı.Nisan sonuna kadar ameliyat olamazsam sonbahara ertelerim ama ertelemekte istemiyorum,kafam çok karışık
Doktorunuz ne dediSizede lipo yapildimi yapildiysa hangi bolgeye benim yanlara yapildi ve cok agriyor yumru gibi sisler ve gogsumun altlatina kadar agri yapiyo
Bugun kontrole gidicem bakalim ne dicem 24gun oldu benim
Nerede gördünüz dikişleri? Nasıl, nereden araştırıyorsunuz? Şimdi instagramdan baktım da sayfalarında hasta paylaşımı yok ya da çok az.Şimdilik Hakan öçsele daha yakınım birincisi daha tecrübeli ikincisi de dikiş izleri sanki daha iyi gibi ama hala tam kararımı veremedim çok zor bir süreçmiş,ertelemek istemiyorum ama aceleye de getirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?