Karın germe ve lipo

Benimde yarin 3 haftam olucak ayni sekilde goguslerimin altindan yirtiliyormua gibi oluyor dun cok gobegimde boyle igne batmasimi desem bi garip garip tarifsiz sizilar oldu doktoruma yazdim dediki olur dokular kayniyor onlar onariyor kendini korkmayin dik yurume derken valla bende dik durmaya calisiyorum ama yurusum asla ben degil robot gibi :) eliyemiyorum her yerim aciyor lipo yapilan boyle :)

ne guzel sureclerimizi bu sekilde samimi birbirimize aktarmamiz birbirimize destek vermemiz acikcasi bende karnima bakamiyorum gobek deligime dikis bantlarimmcikinca nasil olcak bilmyorum ben korsesiz nasil yapicamdesem yeridir aslinda o olunca ne bilim daha bi guvende oluyorum gibi ciplak degilmisim gibi geliyor birde bi sorum var herkese bizden ilerde olan arkadaslarimiza benim dikislerimin ustunde sislik var nasil desem bi degisik sivi birikmesi demisti doktor o dagilir dailmazsa cekeriz dedi bunu yasiyan varmi?? Birde boyle karnim hamile sis gibi ilk zamanlar bebek cikmaya baslarya bi degisik gergin :) sizinde oylemi

bir hafta sonra gecer

Heycanla bekliyorummmmm ozamannnnnn hergun degisik garip acimi desem kalktigimda karnimin gerilmesin gogsumun cekmesi tam ortadan cart diye yirtilcam hissi gitsinnn kizlar karniniz bi garip sertmi ? Acaba benimmi boyle ?yarin resim cekicem
Gunduzden net gozuksun diye

Benimde ole helede oturup kalktigim zaman zor dogruluyorum asagi cekiyo goguslerimin altindan bisey agrimi acimi degisik bi his. Karnimda taş gibi his yok sert degisik bisiAllah yardimcimiz olsun biran once toparlanalim yoksa az kaldi kafayi cizicem

al bendende okadar

Ben de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))şimdi

Ben de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))
Şimdilik Hakan öçsele daha yakınım birincisi daha tecrübeli ikincisi de dikiş izleri sanki daha iyi gibi ama hala tam kararımı veremedim çok zor bir süreçmiş,ertelemek istemiyorum ama aceleye de getirmek istemiyorum

Hakkinizda hayirlisi olsun ama dusunuyosaniz cok ertelemeyin cunki yaklasik 3aylik korse suresi oldugu icin yaza denk geliyo havalar isindikca korse cok sıkıntı veriyo

Sizede lipo yapildimi yapildiysa hangi bolgeye benim yanlara yapildi ve cok agriyor yumru gibi sisler ve gogsumun altlatina kadar agri yapiyo
Bugun kontrole gidicem bakalim ne dicem 24gun oldu benim
Evet yanlara yapildi simdi foto yukluyorum benim karnim cok kotuydu ikizlerden dolayi ikizlerim var yani doktorum ilerde biraz gobegimin olabilixegini dedi ve ben onada raziydim yeterki sarkiklik gitsin muhtesemler yarattti bugun 3 haftam yarin bantlarim acilcak doktorumdan cok memnunum benim
Merak ettigim
Tam dikisimin ustundeki sis yumru gibi sizinde oyle nasil desem yanlardan asagiya dogru gelindiginde tam ordatada sis sizinde oyle olan varmi?? Bide lip yapilarn yerlerim dokunamiyorum bile dediginjz gibi amelyat olmadan bir gun once cekilen resmimi yukledim 72 kiloyla girdim dumduz karin olmasini isteseydim 15 kilo vermem gerekicektionuda yapmam imkansizdi dikilerimin yerindende mennunum doktorumdanda sadexe bennim gibi olan varmi? Gobek kisminda

Eklentiler

• IMG_3858.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 27
  • EC5E7C42-C5A3-4562-9994-8A12D0EABBC7.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 19F52129-C3D2-4590-AE5E-893B409E02B7.webp
    9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_5157.webp
    4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5153.webp
    6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5155.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 27
Hakkinizda hayirlisi olsun ama dusunuyosaniz cok ertelemeyin cunki yaklasik 3aylik korse suresi oldugu icin yaza denk geliyo havalar isindikca korse cok sıkıntı veriyo
Çok teşekkür ederim korse sürecini 6 hafta diye biliyordum 3 aymı .Nisan sonuna kadar ameliyat olamazsam sonbahara ertelerim ama ertelemekte istemiyorum,kafam çok karışık

Resimlerde paylasiyorum ki birbirimizw motive olalim diye dogrusuyla yanlisiyla artik ne bilim cok samimi geliyor burasi bana buraya yukledigim resimleri akrabalarima gondermem :) ama burda hepimiz birbirimizden destek fikir alisverisi aldigimiz icin enerjisine cok hosuma gidiyor motive oluyorum acikcasi surexi birlikte takip etmek deneyimli bizden once olanlarin fikrini almak yanlis bir durum varsa erken anlamak kremler vs..

Çok teşekkür ederim korse sürecini 6 hafta diye biliyordum 3 aymı .Nisan sonuna kadar ameliyat olamazsam sonbahara ertelerim ama ertelemekte istemiyorum,kafam çok karışık
Kesinlikle bende katiliyorum yaz gelmeden hemen olun ciksin bitsin gitsin cok arastirip kafada karisiyor simdiden guzelll amelyatlar dilerim

Nerede gördünüz dikişleri? Nasıl, nereden araştırıyorsunuz? Şimdi instagramdan baktım da sayfalarında hasta paylaşımı yok ya da çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…