• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ve lipo

yiyitgul

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
3
1
6
36
Selam, 2 hafta önce karın germe oldum ama dikişlerim yukarda gibi geliyor bana.Dr sordum normal dedi ama içim rahat değil.Resime bakıp benim gibi olup sonra düzelenler varsa yazabilir mi? Ya da bana mı öyle geliyor anlamadım.Pubis bölgem çok yukarda gibi geliyor bana

Eklentiler

• IMG_9643.webp
    IMG_9643.webp
    28 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_9692.webp
    IMG_9692.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 130
Selam, 2 hafta önce karın germe oldum ama dikişlerim yukarda gibi geliyor bana.Dr sordum normal dedi ama içim rahat değil.Resime bakıp benim gibi olup sonra düzelenler varsa yazabilir mi? Ya da bana mı öyle geliyor anlamadım.Pubis bölgem çok yukarda gibi geliyor bana
yok değil,aralık çok iyi bence, bikinide bile izi görünmez çok iyi ayarlamış.O kadar yeni olmasına rağmen de kavisiniz bile var,şişlik inince müthiş olur .

Kime yaptırdınız İstanbul'sa?

Merhaba . Geçmiş olsun ben de 6 şubatta oldum .

yok değil,aralık çok iyi bence, bikinide bile izi görünmez çok iyi ayarlamış.O kadar yeni olmasına rağmen de kavisiniz bile var,şişlik inince müthiş olur .

Kime yaptırdınız İstanbul'sa?
Şuan tüm şişliklerim indi nerdeyse ve karnım gerçekten mükemmel görünüyor ama doktoruma izin yukardan olduğunu ve beni rahatsız ettiğini söyledim yine.O da sağolsun göbek deliğinin üstünden kesebilmek ve höbek deliği izinin olmaması için çok az yukardan yapmak zorunda kaldım dedi.İyice iyileş izler silinsin biraz yine gözüne batarsa lokal anesteziyle biraz aşağı çekerim ama derinin esnemesi lazım önce dedi.Doktorumdan inanılmaz memnunum.Çok güzel kas hatları yapmış ve çok çok ilgili.Ne zaman arasam asistanı hep çok güzel rahatlattı beni.Her muayenemde darladım baya doktorumu sorularımla ama hep çok güzel cevaplar aldım.İstanbulda Dr Fatih KILIÇ

Geçmiş olsun, son halinizin fotosunu atarmısınız izler nasıl görmek istiyorum.Benim izler kalıcı olursa mutsuzluk sebebi😄
Benim 3 haftam doldu izlerim suan çok güzel ve benim yara iyileşmem çok güzel muhtemelen beyaz bir çizgi gibi kalacak. Fotoğraf şuan atmayim 1 ay geçsin sonra atayim

geçmiş olsun siz nasıl oldunuz,dr kimdi ,güzel olmuş sizin de,ip gibi dikmiş
Eveeet dikişler inanılmaz güzel hala ip gibi. Şuan.cok iyiyim 3 haftam.doldu bu gün dik yürüyorum müzik açıp gobek bile attım ağrım zaten hiç yok sadece malum gerginlik var oda olmalı zaten.

Çok geçmiş olsun valla özelde yaptırmadığın zaman böyle sorunlar çok sık yaşanıyor rif ampul öneririm kurutmak için

Sigara içiyor musunuz karın germe olan arkadaşlar ?
Ben 2 subatda karin germe ve 360 lipo oldum ne yazikki ameliyat öncesi ictim sonrasi 1 hafta icmedim buna ragmen enfeksion ve yag nekrozu oldu tekrar trmizleyip diktiler simdilik icmiyorum ameliyat gibi bir düsünceniz varsa özellikle karin germe kesinlikle sigaraya ara vermenizi tavsiye ederim

Ben 2 subatda karin germe ve 360 lipo oldum ne yazikki ameliyat öncesi ictim sonrasi 1 hafta icmedim buna ragmen enfeksion ve yag nekrozu oldu tekrar trmizleyip diktiler simdilik icmiyorum ameliyat gibi bir düsünceniz varsa özellikle karin germe kesinlikle sigaraya ara vermenizi tavsiye ederim
Ya cok gecmis olsun surec hakkindada bilgi verirmisiniz kac saat surdu agrisi nasildi benimde carsamba gunu nasip olursa cok korkuyorum stresten sigaraya sardim iyice🤦‍♀️😥

Back