• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ve kol germe ameliyatı sürecim

mervolimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
3
0
1
33
20 gün önce kol germe karın germe ve yüzüme yağ enjekte ettirdim aynı ameliyatta ameliyata girmeden önce konuyla ilgili çok araştırma yaptım çok fazla yazı bulamadım o yüzden paylaşmak istedim.
Bu ameliyat öncesinde göbek fıtığı ameliyatı ve tüp mide ameliyatı olmuştuM onlarla ilgili sürecimi de başka bir yazıda aktaracagim. Tüp medya ameliyatından sonra kol ve karnımda sarkmalar oldu tam karın germe değil minik karın germe oldum . Trabzon’da bir devlet hastanesinde ücretli ve doktorunla ilgili bilgi almak isteyenler özelden yazabilir. ameliyat olmadan bir hafta önce doktoruma muayeneye gittim. Bir hafta sonra ameliyat olabilecegimi söyledi. Kan tahlili verdim. Doktorumla ne kadarlık bir alım olacağını ve nasıl bir görüntü olacağını konuştuk. Ameliyata girmeden önce ilk defa bir ameliyattan tedirgin oldum bunun sebebi de yakın dönemde karın germe ameliyatından vefat eden bir fenomen olamsıydı. Ameliyat günüm hastaneye gittim öğleye doğru ameliyathaneye alındım biraz tedirgindim o yüzden sanırım sakinleştirici yaptılar. Ameliyata girmeden önce ameliyathanede vücut çizimleri yaptılar. Ameliyatı 4 saat civarı sürdü. ameliyattan çıktıktan sonra hemen hemen hiç ağrım yoktu. İki tane diren vardı . 2 saatte 1 pansuman yaptılar. Sonraki gün eve geldim. Biraz eğik yürüyordum. Ve korkulacağı gibi ağrı sızı kesinlikle yaşamadım.suan hafif ödem var . korktuğum gibi bir ameliyat asla değildi ağrı derseniz de kesinlikle ağrısız yarın işe başlayacağım sadece şu an yürürken egik yürüyorum ve kollarımı tam açamıyorum onun haricinde normal hayatıma döndüm dikiş izleri şu an bayağı belirgin böyle kalmayacağını söyledi doktorum hala daha kızarık ve şiş gececek inşallah ilerleyen süreçle ilgili soru sormak isteyen olursa yazabilir . Ha Unutmadan karnımımdan yağ alındı ve bu yağlar bir kısmı yüzümdeki Çöktükten dolayı yanaklarım enjekte edildi ilk çıktığımda ameliyattan şişlik vardı şu an normal wow bir değişiklik olmadı ama yüzümün Çöküklüğü yarıya indi . Yüzümde de herhangi bir ağrı vs yok doktorum işlemin %30 unun kalacağını söyledi .Burdan görmezsem mervolimm instagram hesabım . Sağlıklı günler 💙♥️

Bu arada direnler çıkarken hafif acıdım tek acı duyduğum şey olmuştu ama dayanamayacak bir acı değil

Back