Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uzun sürmüş sabah 9 da girip akşam 18.30 da odadaydım. Uyananamışım çünkü ben işlemde uzun olmuş hiç beklemiyoduk böyle bişeyKaç saat sürdü peki ameliyat sizin
Ovv inşallah benimde öyle olur 85 d benimdeAtlatırsın inşallah benim çok büyük değildi bedenim 85 c cupdan B ye dönüş yaptım ama genç kız memesi gibi oldu :) füze huhhu
Sizin oralarda fiyat nasıl :)Ovv inşallah benimde öyle olur 85 d benimde
Baya fazla neden uyanamadiniz ki sigara içiyormusunuzÇok uzun sürmüş sabah 9 da girip akşam 18.30 da odadaydım. Uyananamışım çünkü ben işlemde uzun olmuş hiç beklemiyoduk böyle bişey
Burda daha uygun yılbaşı öncesi gün aldım ben şimdi artmış 150 bin ikisineSizin oralarda fiyat nasıl :)
Korkma memeden gerçekten kolay
Evet malesef kullanıyorum belki onunda etkisi var ama bilmiyorum ki ilk defa narkoz aldım benBaya fazla neden uyanamadiniz ki sigara içiyormusunuz
Valla çok düşündüm açıkçası şu şartlarda bu parayı oraya vermeye ama dediğim gibi mutsuzum inanın gözden çıkardım benimde tanındık doktor dedim riske atamaz diye düşünüyorum hayırlısı uygun yerler var burada ben araştırdım ama göze alamadım inanEvet malesef kullanıyorum belki onunda etkisi var ama bilmiyorum ki ilk defa narkoz aldım ben
Fiyat üç aşağı beş yukarı aynı demekki ülke geneli
Daha uygun yerlerde vardı ama ben profesör olduğu için güvenip gittim delilik gibi geliyor bazen 200 bin lira bayılmak
İlk olunca ondanda olur sigara erken maalesef bende kullanıyorum bırakamadımEvet malesef kullanıyorum belki onunda etkisi var ama bilmiyorum ki ilk defa narkoz aldım ben
Fiyat üç aşağı beş yukarı aynı demekki ülke geneli
Daha uygun yerlerde vardı ama ben profesör olduğu için güvenip gittim delilik gibi geliyor bazen 200 bin lira bayılmak
Hakkında hayırlısı olsun inş.İlk olunca ondanda olur sigara erken maalesef bende kullanıyorum bırakamadım
İnşallah hepimizin hakkın da hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun inş.
Yaparım tabiiki sırt üstü yatmaktan 12 de yatıp 4 5 gibi kalkıyorum sırt ağrısından onun dışında sorun yok. Berjer De oturarak uyumaya devamArada bilgilendirme yaparmisin ameliyatan sonra si okurum inşallah iyimisin şimdi uyuyabiliyormusun mesela
Çok teşekkür ederim inşallah herşey istediğin gibi olur yaza çok çok mutlu oluruz iyi gecelerYaparım tabiiki sırt üstü yatmaktan 12 de yatıp 4 5 gibi kalkıyorum sırt ağrısından onun dışında sorun yok. Berjer De oturarak uyumaya devam
Son durumunuzu merak ediyorum nasılsınız inşallah iyisinizdirYaparım tabiiki sırt üstü yatmaktan 12 de yatıp 4 5 gibi kalkıyorum sırt ağrısından onun dışında sorun yok. Berjer De oturarak uyumaya devam
Çok şükür ağrılarım bitti gitti , dünya varmış dedim elhamdülillahSon durumunuzu merak ediyorum nasılsınız inşallah iyisinizdir
Çok şükür benim de 3 günüm kaldı ameliyataÇok şükür ağrılarım bitti gitti , dünya varmış dedim elhamdülillah
Ama halâ desteksiz yataktan kalkamıyorum onun dışında sorun yok
Siz naptınız ameliyat tarihi ne zaman ?