- Konu Sahibi yumurcakburcu
Merhaba canım ,L Lawemya 1 ay önce arkadaşım senin dr una göğüs dikleştirme silikon artı karın germe oldu ; mini karın germede ameliyat öncesi karar vermişler dr daha az acılı olur demiş bizimkide korkup tamam mini olsun demiş ama çok çekti ben aklına girmiştim karın germe ol diye çok üzüldüm beni baya korkutmuştu bana hastaneyden bi resim attı 4 tane diren 1ay boyunca ben nasıl bu ameliyatı olucam dedim resmen onun yüzünden kızların başının etini yedim çok mu acıyo diye ama hiç öyle olmadı valla silikonda olmadığıma pişmanım şuan sigara çok içiyo bilmiyorum ondan mı o kadar kötü oldu sen de iyi atlattım diosun onunki neden öyle oldu bilmiyorum bana son dakkaya kadar çok zor çok zor deyip durdu
Sigara içmek hele de çok içmek gerçekten oldukça olumsuz etkiliyor bu tarz operasyonları Arkadaşın için bende çok üzüldüm umarım daha iyidir . Bu gün 16. Günüm hala yatıyorum ama iyiye gidiyor çok şükür . Reha beyden gayet memnun kaldım zaten araştırdım ve gittim . Dikleştirme ile silikon takıldı banada operasyondan 24 saat sonra karnımdan 2 memeden 2 diren çıktı çok şükür bi sorunda olmadı bende tedirgin olmuştum diren konusunda açıkçası
Son düzenleme: