Karın germe oldum:)Abdominoplasti-TummyTuck

L Lawemya 1 ay önce arkadaşım senin dr una göğüs dikleştirme silikon artı karın germe oldu ; mini karın germede ameliyat öncesi karar vermişler dr daha az acılı olur demiş bizimkide korkup tamam mini olsun demiş ama çok çekti ben aklına girmiştim karın germe ol diye çok üzüldüm beni baya korkutmuştu bana hastaneyden bi resim attı 4 tane diren 1ay boyunca ben nasıl bu ameliyatı olucam dedim resmen onun yüzünden kızların başının etini yedim çok mu acıyo diye ama hiç öyle olmadı valla silikonda olmadığıma pişmanım şuan sigara çok içiyo bilmiyorum ondan mı o kadar kötü oldu sen de iyi atlattım diosun onunki neden öyle oldu bilmiyorum bana son dakkaya kadar çok zor çok zor deyip durdu
Merhaba canım ,
Sigara içmek hele de çok içmek gerçekten oldukça olumsuz etkiliyor bu tarz operasyonları Arkadaşın için bende çok üzüldüm umarım daha iyidir . Bu gün 16. Günüm hala yatıyorum ama iyiye gidiyor çok şükür . Reha beyden gayet memnun kaldım zaten araştırdım ve gittim . Dikleştirme ile silikon takıldı banada operasyondan 24 saat sonra karnımdan 2 memeden 2 diren çıktı çok şükür bi sorunda olmadı bende tedirgin olmuştum diren konusunda açıkçası

Son düzenleme:
Merhaba canım ,
Sigara içmek hele de çok içmek gerçekten oldukça olumsuz etkiliyor bu tarz operasyonları Arkadaşın için bende çok üzüldüm umarım daha iyidir . Bu gün 16. Günüm hala yatıyorum ama iyiye gidiyor çok şükür . Reha beyden gayet memnun kaldım zaten araştırdım ve gittim . Dikleştirme ile silikon takıldı banada operasyondan 24 saat sonra karnımdan 2 memeden 2 diren çıktı çok şükür bi sorunda olmadı bende tedirgin olmuştum diren konusunda açıkçası
Selam canim, ben yurt disinda yasiyorum buradan arastirmak benim icin pek kolay olmadi- sonunda istanbula bi kac dr lara muayene olmaya gittim iki hafta önce. Karar veremedim. Aslinda karin germe yi düsünüyordum ama fotolari görünce gögüs diklestirmeyide koydum kafama! Doktorlar hepsi bi arada sorunsuz olur diyorlar. Karin germe lipo yanlara ve gögüs diklestirme belki silikonla...
ama simdi yazilanlari okuyunca kafam iyice karisti! Doktorlardan bana en samimi ve sonuclarindan herkezin cok memnun kalan tek bi isim kaldi seceneklerde - dr serdar eren. Digerlerine karsi asiri pahali 3 misli hatta, -ama emin olmak istiyorum , ya bide sonuctan memnun kalmazsam?... senin resimlerini görebilirmiyim? Ödem herkezdemi aceba oluyor?

kızlar sonunda karın germe oldum:) çok rahat geçti diyebilirim ağrısız sızısız kurtuldum bugün 9. günüm gayet iyiyim ,gözümde o kadar büyütmüştüm ki nasıl olucak çok acıcak kendimi harap etmişim resmen :KK17:sezeryan tarzı bişey diyebilirim hatta benim kendi sezeryanımdan ki oldukça rahat geçmişti bu daha da kolaydı ilk gün ayılırken biraz sancım oldu ama psikolojik olabilir çünkü kafamda sürekli çok acılar içinde uyanıcam gibi bi düşünce vardı ağrı kesici yapıldı 15 dakka sonra bitti o gün zaten narkoz etkisinde uyudum uyandım hep, akşama doğru tuvalet için kendim kalktım eşim ve arkadaşım şok oldu ben de unuttum ameliyatı dedim gayet rahat kalktım yürüdüm 2. gün dr um çıkabilirsin dedi ben kalmak istedim hastanede çok rahat ettim iyi istiosan kal dedi ben 2 gün kaldım yani 3. gün eve geldik gayet rahat bi şekilde yan yatarak uyudum böyle günler biribirini takip etti ve 9. günümdeyim çok iyiyim diyebilirim fakat çok ödemliyim çok şişim başka da bi sıkıntım yok.. şimdi teşekkür kısmına geçmek istiyorum burda tanışıp sonradan canım arkadaşım olan sevgili @Cherrymerry e 7 aydır benimle uğraştığı için hep yanımda olduğu destek verdiği için binlerce kez tyeşekkürler iyi ki var beraber yürüdük biz bu yollardsa di mi))) ve tabi ki onu görerek beğendiğim dr seçimimde baya etkili olan güzeller güzeli arzum77 arzum77 ye sorularıma hemen cevap verdiği ve beni çok rahatlattığı için içinin güzelliği resmen dışına yansımış çok çok çok saolsun herşey için ve sevgili fitifit fitifit e desteği için çok saolsun herşey için saolun kızlar iyi ki varsınız... ve tabi dr um hasan fındık 'a bana sabrettiği için :))) yazık adamcağıza beni dinlemiyosunuz diodum meğerse ben onu hiç dinlemiyomuşum :KK47:ama müthiş tatlı biri olduğu için normal karşılıyo bunları işinde çok titiz mükemmeliyetçi olabileceğin en iyisini yapmaya çalışan çok bilgili bi dr harika anlatıo ne eksik ne fazla gerçekleri söylüyo herzaman mutlu etmek için uğraşıyo resmen ..bu arada resim koymaya çalışırım kızlar kendinize iyi bakın:KK200::KK200::KK200::KK200:
çok geçmiş olsun bende pztesı gün alcam ama cok korkuyorum acaba senınde tam karın germemi

siz aynı şeyleri olmuşsunuz canım arkadaşımla o sadece mini germe oldu acıcak diye çok korkuyodu şimdi pişman oldu tam olmadığına L Lawemya yoksa o da çok memnun dr undan zaten çok sigara içiomuş ama günde 2.5 paket dedi sanırsam ondan heralde canı çok yandı çok öksürmüş

merhaba canım Aaleyna83 Aaleyna83 kombine olabilirsin ben de silikon taktırmadığıma pişmanım açıkcası burda çok kişi var kombine olan daha iyi olur bence de serdar ereni duydum iyi bi dr ama karın germe görmedim sen daha iyi araştırmışsındır ben burda 2 sonuç görüp gittim kendi adıma konuşayım ödem tabiki herkesten herkese değişiyor ben ödemli bi yapıya sahibim ve çok yavaş iniyo ödemlerim dr um öyle dedi fakat bu hali bile güzel eskiyi düşününce yani o fazlalık deri yok göbek deliği minicik inşallah ilerleyen zamanlardada ödemler inince daha da iyi bi hal alıcak 1ayı tamamlıyim öyle resim koymayı düşünüyorum sen de serdar beyin sonuçlarını gördüysen ve güvenip inandıysan neden kötü sonuç olsun ki öyle düşünme çok güzel olucak diye düşün bence

evet canım tam karın germe korkma sakın ben de çok korkuyodum inanki son ana kdar kaçmayı bile düşünüyodum:)))) ama hiç öyle korktuğum gibi bişey olmadı gayet rahat geçti D dooz0709
3 tane cocugum var 2 sı küçük sayılır devlet hastanesıne tahlillerımı yaptırdım pztesı cıkacak sonuçlar dr.1 gun sonra cıkarsın dedı konuşmadı bıle pztesı detaylı konuşcam fıtıkda var bende onuda halledelim dedı o kadar deger mı bılmıyorum yıllardır hep istıyordum umarım amelıyat sonrası senın gıbı olurum sezeryanlarımda 1 gun sonra ıyı oluyordum ama bakıp gorcez

Selam canim, ben yurt disinda yasiyorum buradan arastirmak benim icin pek kolay olmadi- sonunda istanbula bi kac dr lara muayene olmaya gittim iki hafta önce. Karar veremedim. Aslinda karin germe yi düsünüyordum ama fotolari görünce gögüs diklestirmeyide koydum kafama! Doktorlar hepsi bi arada sorunsuz olur diyorlar. Karin germe lipo yanlara ve gögüs diklestirme belki silikonla...
ama simdi yazilanlari okuyunca kafam iyice karisti! Doktorlardan bana en samimi ve sonuclarindan herkezin cok memnun kalan tek bi isim kaldi seceneklerde - dr serdar eren. Digerlerine karsi asiri pahali 3 misli hatta, -ama emin olmak istiyorum , ya bide sonuctan memnun kalmazsam?... senin resimlerini görebilirmiyim? Ödem herkezdemi aceba oluyor?
Selam Can'ım
Bende araştırdım ve öyle karar verdim dr uma vede sonuçtan gayet memnunum çok şükür özellikle meme de Reha bey Harika iş çıkarıyor bu işin zirvesinde hatırı sayılır bir de maliyeti var.
Bu gün 2o gün oldu henüz tam olarak iyileşmedim ama sosyal hayatıma döndüm şükürler olsun . Hala bantlıyım karın ve memeden bir hafta sonra çıkacak bantlar ve ödem gerçekten biraz problem ... napalım buna şükür biraz daha zamana ihtiyaç var sanırım
Resim olayını pek bilmiyorum burdan nasıl yapılıyor

kızlar sonunda karın germe oldum:) çok rahat geçti diyebilirim ağrısız sızısız kurtuldum bugün 9. günüm gayet iyiyim ,gözümde o kadar büyütmüştüm ki nasıl olucak çok acıcak kendimi harap etmişim resmen :KK17:sezeryan tarzı bişey diyebilirim hatta benim kendi sezeryanımdan ki oldukça rahat geçmişti bu daha da kolaydı ilk gün ayılırken biraz sancım oldu ama psikolojik olabilir çünkü kafamda sürekli çok acılar içinde uyanıcam gibi bi düşünce vardı ağrı kesici yapıldı 15 dakka sonra bitti o gün zaten narkoz etkisinde uyudum uyandım hep, akşama doğru tuvalet için kendim kalktım eşim ve arkadaşım şok oldu ben de unuttum ameliyatı dedim gayet rahat kalktım yürüdüm 2. gün dr um çıkabilirsin dedi ben kalmak istedim hastanede çok rahat ettim iyi istiosan kal dedi ben 2 gün kaldım yani 3. gün eve geldik gayet rahat bi şekilde yan yatarak uyudum böyle günler biribirini takip etti ve 9. günümdeyim çok iyiyim diyebilirim fakat çok ödemliyim çok şişim başka da bi sıkıntım yok.. şimdi teşekkür kısmına geçmek istiyorum burda tanışıp sonradan canım arkadaşım olan sevgili @Cherrymerry e 7 aydır benimle uğraştığı için hep yanımda olduğu destek verdiği için binlerce kez tyeşekkürler iyi ki var beraber yürüdük biz bu yollardsa di mi))) ve tabi ki onu görerek beğendiğim dr seçimimde baya etkili olan güzeller güzeli arzum77 arzum77 ye sorularıma hemen cevap verdiği ve beni çok rahatlattığı için içinin güzelliği resmen dışına yansımış çok çok çok saolsun herşey için ve sevgili fitifit fitifit e desteği için çok saolsun herşey için saolun kızlar iyi ki varsınız... ve tabi dr um hasan fındık 'a bana sabrettiği için :))) yazık adamcağıza beni dinlemiyosunuz diodum meğerse ben onu hiç dinlemiyomuşum :KK47:ama müthiş tatlı biri olduğu için normal karşılıyo bunları işinde çok titiz mükemmeliyetçi olabileceğin en iyisini yapmaya çalışan çok bilgili bi dr harika anlatıo ne eksik ne fazla gerçekleri söylüyo herzaman mutlu etmek için uğraşıyo resmen ..bu arada resim koymaya çalışırım kızlar kendinize iyi bakın:KK200::KK200::KK200::KK200:

tatlım çok geçmiş olsun sevindim iyi olmana seninki de benim gibi kolay geçmiş demekki malum ben 4. gün avm avm gezmiştim :-) umarım bundan sonra da sorunsuz süreçlerin olur :KK66: ödemler olacak inecek şişecek kaşıntı olabilir ağrı olabilir bunlar hep normal 9 gün geçmiş bile korkma ve dikkat et kendine
Slm . kızlar bende ayin 1 de oldum suan iyiyim ama galiba gobek deligim iltahap kapti ne yapicam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

L Lawemya 1 ay önce arkadaşım senin dr una göğüs dikleştirme silikon artı karın germe oldu ; mini karın germede ameliyat öncesi karar vermişler dr daha az acılı olur demiş bizimkide korkup tamam mini olsun demiş ama çok çekti ben aklına girmiştim karın germe ol diye çok üzüldüm beni baya korkutmuştu bana hastaneyden bi resim attı 4 tane diren 1ay boyunca ben nasıl bu ameliyatı olucam dedim resmen onun yüzünden kızların başının etini yedim çok mu acıyo diye ama hiç öyle olmadı valla silikonda olmadığıma pişmanım şuan sigara çok içiyo bilmiyorum ondan mı o kadar kötü oldu sen de iyi atlattım diosun onunki neden öyle oldu bilmiyorum bana son dakkaya kadar çok zor çok zor deyip durdu
Merhaba bende karin germe liposakşın ve silikon Ameliyatı aynı anda oldum ama gerçekten maf oldum silikon ameliyatıni hic onemsemiyordum acimaz saniyordum ayni sekilde liposakşınida ama kizlar karin germe ameliyatindan felaket korkuyordum ameliyati oldum ve hasil karin germe ameliyatinda korkulacak bisey yok afri kesicilerle kontrol altına aliniyor konforlu geciyor lakin korkmadigim silikon beni maf ettio nasil müthiş bir aci iki buçuk gun kolumu kaldiramadim cok canim yandi bide diklestirme yaptirmadan yaptirdim oda olsaydi felaket olurdu herhalde agri kesiciler bile bi ise yaramadi cok canim acidi yaptirmak isteyenler 10 kere dusunsun benden size tavsiye bu aci cekilmeye değmez

Slm . kızlar bende ayin 1 de oldum suan iyiyim ama galiba gobek deligim iltahap kapti ne yapicam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Geçmiş olsun.. Sizmhanhi doktora ameliyat oldunuz? Geçmiş mesajlara baktım ama yazdığınızı göremedim.
Doktorunuza kontrole gitmiyormusunuz? İltihap öyle basit birşey değildir,doktorunuzla görüşün hemen bence.

Ben almanyadayimdoktorum turkiyede adı Nurgül Altuntas İzmit te doktorum cok titizdi ama benim kan degerlerim yulselmedi kan cok kaybetmisim ameliyattan somra 8 e dusmus iki gun yukselmedi kan takviyesi yapildi 3 unite ama oda cok fayda etmedi hastanede 2 gun yerine 6 gun kaldim doktorum 4 gün daha kalmami.istedi ama ben cok bunladigim.icin ciktim zaten geri de donmem gerekiyordu annemin corbalarini icip kendime geldim almaya ya geldikten iki gun sonra kan doktoruma gittim 10.2 cikmis dahada cikar dediler suan iyi hissediyorum belkide bana oyle geliyor kanim dusuk.diye iltahap riski fazlaymis o yuzden herkes 1 hafta alirken antibiyotik ben 3 hafta kullandim sanki gobek.deligimin ici sari.gibi siznde öyle oldumu

Ben almanyadayimdoktorum turkiyede adı Nurgül Altuntas İzmit te doktorum cok titizdi ama benim kan degerlerim yulselmedi kan cok kaybetmisim ameliyattan somra 8 e dusmus iki gun yukselmedi kan takviyesi yapildi 3 unite ama oda cok fayda etmedi hastanede 2 gun yerine 6 gun kaldim doktorum 4 gün daha kalmami.istedi ama ben cok bunladigim.icin ciktim zaten geri de donmem gerekiyordu annemin corbalarini icip kendime geldim almaya ya geldikten iki gun sonra kan doktoruma gittim 10.2 cikmis dahada cikar dediler suan iyi hissediyorum belkide bana oyle geliyor kanim dusuk.diye iltahap riski fazlaymis o yuzden herkes 1 hafta alirken antibiyotik ben 3 hafta kullandim sanki gobek.deligimin ici sari.gibi siznde öyle oldumu
Çok geçmiş olsun.. Büyük bir ameliyat bence karın germe,biraz sıkıntılı yaşamışsınız tabi..
Bende öyle bir durum olmadı ama göbek iltihap olması riskli bir durum,eğer böyle birşey varsa ilaç veya krem şeklinde antibiyotikler kullanmak gerekli. Batıconla temizlemek gerekli. Doktorunuzla irtibata geçin derim,foto yollayın. Olmadı oturduğunuz muhitte bir doktora gidip muayene olun. Sorun varsa gerçekten tedavi olun,ihmal etmeyin..

Merhaba ,
Öncelikle çok geçmiş olsun bize ☺️ Çünkü benimde bu gün 12. Günüm karın germe ve meme dikleştirme artı liposuktion yapıldı bel çevreme. Bende çok tedirgin vede korkarak girdim amaliyata ama senin gibi rahat atlattım çok şükür öyle operasyona bağlı değilde iyileşme süreci ile ilişkili Ağrı'lar oluyor evet ama dayanılmaz değil . 3 sezaryan doğum vede 3 kez 30 kilo alıp verdim dolayısıyla çok deforme oldum .şimdiden özgüvenim yerine geldi 33 yaşımdayım ve şimdiden özgüvenim yerine geldi çok şükür . Artık bir an önce normale dönmek ümidi ile ✌️
Merhaba Lawemya ,ben de tam olarak seninle aynı operasyonları geçirmek istiyorum bi kerede bitsin diye fakat hem çok dr var hem acı eğrim düşük aklım karmakarışık ,3 aylık evliyim ve kesinlikle kendimle mutlu olmam için tek çarem bu.Forumda yeniyim hepsini bi kerede olmak çok mu acı verir tamamen ne kadar sürede normal hayatına dönüyorsun ve dr un istanbuldaysa adını ve en önemli konu olarak ortalama toplam masrafı öğrenebilirsem çooook mutlu olurum Forumda Can çınar ın adını okumuştum ilk pinkfloyd isimli bi arkadaştan o da çok iyiymiş ama hiç fiyat alamadım henüz çalışmıyorum malum yeni de evliyim masrafı da korkutuyor gözümü ,burda çok güzel arkadaşlıklar edinildiğini görüyorum ve şimdiden teşeküt ederim cevabına:) özelden yazmayı bilmiyorum henüz ayrıca yoksa fiyatı oradan sormalıydım farkındayım

Merhaba yeniyim karın germe göğüs dikleştirme ve lipo olmam gerek o nedenle araştırırken burada buldum kendimi ,dr ismi vermişsiniz sağolun sormama gerek kalmadı ama genel ücretlendirmelerle ilgili dr unuzun veya araştırma yaparken edndiğiniz fiyat bilgilerinizi siz veya diğer arkadaşlar paylaşabilirse çok çok sevineceğim istanbuldayım dr önerilerinize de açığım kafam çok karıştı araştırırken biraz da şans işi belki de birinin iyi dediğine başkası hayır dr bilmemkim çok daha başarılı diyebiliyor.Sizin adınıza kendimmiş gibi mutlu oldum ayrıca umarım ameliyatı olan her arkadaşın süreci güzel geçer böyle.

Merhaba bende karin germe liposakşın ve silikon Ameliyatı aynı anda oldum ama gerçekten maf oldum silikon ameliyatıni hic onemsemiyordum acimaz saniyordum ayni sekilde liposakşınida ama kizlar karin germe ameliyatindan felaket korkuyordum ameliyati oldum ve hasil karin germe ameliyatinda korkulacak bisey yok afri kesicilerle kontrol altına aliniyor konforlu geciyor lakin korkmadigim silikon beni maf ettio nasil müthiş bir aci iki buçuk gun kolumu kaldiramadim cok canim yandi bide diklestirme yaptirmadan yaptirdim oda olsaydi felaket olurdu herhalde agri kesiciler bile bi ise yaramadi cok canim acidi yaptirmak isteyenler 10 kere dusunsun benden size tavsiye
Y yumurcakburcu öncelikle geçmiş olsun. ben de karın germe ve göğüs silikon ameliyatı olmak için doktor araştırıyorum. daha önce lazer lipo oldum memnun kalmadım. doktorunuzun adını yazmışsınız. @Cherrymerry fitifit fitifit arzum77 arzum77 de aynı doktora mı ameliyat oldu. beni izlemeye alirsaniz resimlerinizi görebilirmiyim lütfen. birsürü topikte yazdım destek istedim. kusura bakmayın ama çok heyecanliyım ve ćok geriyor beni bu konu. biran önce olup kurtulmak istiyorum

fotoğraf görmeyi bende isterim kendim karar verdim eşimi ikna edemiyorum birazda korkuyorum süreçleilgili bilgi verebilir misiniz?

Back
X