Arkadaşlar 16 Nisan 2012 günü Eskişehir'de karın germe, meme küçültme, bacak içi ve bel liposuction ameliyatını hepsi aynı anda oldum. Özel bir hatane'de yaptırdım. Bogün tam 3 hafta oldu. deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. çünkü ben de bu ameliyatı olan birini tanımadığım için hep kadınlar kulubünden bilgileniyordum. Benim ameliyatım biraz kapsamlı. Göğüslerim 95 D kaptan taşıyorken şimdi B kap. Doktorum özene bezene yapmış sağolsun. Belim inceldi. Göğüslerimden 8 cm daha dışarda olan karnım dümdüz. 10 Nisan'da 77 kilo idim şimdi 64. 39 yaşında olmama rağmen beden yaşım 48 olarak hesaplanmıştı. şimdi 30 yaşında görünüyorum. korselere alıştım. bu kadar güzelleşmek te epey zorlu oldu ancak benim için. hala dik yürüyemiyorum. direnlerimi ertesi gün aldı doktorum. Bu sefer karnımda sıvı birkimi oldu. Geçen gün 2. kontrolde şırıngayla çekti sıvıyı. Ağrılarım azaldı ancak göğüslerime ara sıra bıçak saplanıyor sank. Göğüs ve liposuction fazla ağrı yapmadı ama karın en zor ameliyatmış gerçekten. Çok geriliyorum. her türlü işimi kendim yapabiliyorum ancak kıstlı düzeyde. bol bol yürüyüş yapıyorum. bu arada fiyat merak edenler için hepsine 10bin TL verdim. İndirim yaptılar. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. İri göğüslü bir kadın görünce acıyorum doğrusu, bence daha fazla çekmeyin, meme küçültmede bir şey yok. Yaptırın gitsin. Sevgiler
Ufuk
Ufuk
Son düzenleyen: Moderatör: