Karın germe+kol germe+lipo yaptım

Cok gecmis olsun hepsi birden cok fazla cesaretinize hayran kaldim bende karin meme oldum ama ayri ayri

Çok çabuk toparlanırsın merak etme

Çok teşekkür ederim Benimki bir deli cesareti idi girdim ama şu an çok sıkıntılıyım karın germe deki Yaram Yaklaşık 15 santim açıldı 5 santime doğru derim genital bölgede doktorun Korkma diyor Böyle şeyleri bekliyoruz açılsın ne kadar açılıyorsa ölü deriyi temizleyip yeniden dikiş Atacağım diyor ama çok korkuyorum sırt ağrılarım çok fazla bugün 2018 günüm Galiba biraz daha iyi hissediyorum ama karın beni çok üzüyor

Benim kuzende Istanbulda karin germe olmustu 1 hafta sonra diksler acildi ama beklemedi doktor ayni gün tekrar dikis atti

Dikiş yerin mi açıldı?

Dikiş yerin mi açıldı?
Merhaba de Dikiş yeri açılması ne demek yaklaşık nereden bakarsanız bakın genital bölgenin üstünde 30 santime yakın bir açılma oldu üst karında deri ölümü oldu Şu an 25 santime 10 santim yukarıya doğru yarı açık Sürekli ödem var akıyor seruma haftaya gideceğim yarayı dikecekmiş bu hafta temizledi artık kanamada başladı hafif hafif haftaya dikecek Pek ümidim dikildikten sonra tekrar açılmaması çok acı çektim çok acı çektim dua edin bu şekil yarası açılanlar olmuş mu acaba sonuçları ne olmuş ne kadar sürede iyileşmiş ler Merak ediyorum arıyorum ama çok fazla da bir şey bulamıyorum bekliyorum Umarım bu kadar acı çektim değer

Benim kuzende Istanbulda karin germe olmustu 1 hafta sonra diksler acildi ama beklemedi doktor ayni gün tekrar dikis atti
Ben de çok büyük bir deri nekrozu oluştu genital bölgem Ne karın derim uyuşmadı galiba açılma 30 santime yakın bir şey deri ölümü var kapatırsa gene açılır yani iyileşmesi gerekiyor pansuman yapıyoruz ve bu hafta rifocin diye bir ampul verdi onunla pansuman yapıyoruz bakıyoruz temiz bakıyoruz Bakalım artık sanki Yaramı hissetmeye başladım bu kadar büyük açık bir yarayı hissetmiyordum bile şu an artık hissediyorum Yaramın olduğunu İnşallah iyileşiyor dur Haftaya da eğer dikiş atılırsa ve o dikişlerden sonra bir patlama olmazsa iyileşmeyi umut ediyorum bekliyorum

Çok merak ediyorum bu şekilde karın germe ameliyatı olup da 30 santime kadar yara açılması olup uzun süre iyileşmeyen kişiler oldu mu Eğer olduysa bana dönerseniz yaşadıklarınızı anlatırsanız çok sevinirim tek başıma olduğumu zannediyorum ve bu da beni çok korkutuyor

Çok geçmiş olsun Ben de bu kadar zamandır forumu okuyorum böyle bir açılmadan bahseden görmedim, o yüzden şaşırdım. Alkol, sigara falan içiyor muydunuz? Neden açıldı acaba dua edeceğim umarım en kısa sürede iyileşirsiniz

Teşekkür ederim dua için sigara kullanıyorum parmak tiryakisi 8 gün içmedim 5 .günde açılma başladı karnımın ortasindan başladı sadece kenarlara 10 cm kaynadı

6 sene önce göğüs küçültme ameliyatı olmuştum O zaman da çok sorun yaşadım bütün göğsüm bütün ameliyat olan bölgelerin hepsi açıldı daha sonra çayı 3 ay içinde iyileşti ama sanki Göğüslerim yanmış gibi bir görüntü vardı O zaman da çok sorun yaşadım Şimdi bu ameliyatla beraber göğüs revizyonu da oldu Şu an 1 ay oldu onlar kapanmış gibi görünüyor kollarımda kapanmış gibi görünüyor ama bu karnım o kadar Beni korkutmaya başladı ki her an kollarım Göğüslerim açılacakmış korkusunu yaşıyorum Haftaya çarşamba günü eğer Yaram müsait olursa dikecekler Şu an onu bekliyorum bakalım deli cesareti derken bunu kast etmiştim Benim yaralarım iyileşmiyor ama ilk ameliyatında Göğüslerim öyle büyük bir sorun oldu ki şu an problem yok Ben de bunu anlayamıyorum şu an problemin karnım Öyle üzüntülüyüm ki hayatımda 4 seneden beridir düşündüğüm ameliyatı oldum Ama gel gör ki Bu Yaşadığım sorundan dolayı hiçbir şeyi gözüm görmüyor ayıf görünüyorum İnce mi görünüyorum düzgün mi görünüyorum şu an hiçbir şey umurumda değil en azından şu an acılarım azaldı Ağrı kesicileri daha az kullanıyorum Daha rahat oturuyorum Daha rahat uyuyorum Buna da şükrediyorum sadece dikişlerim dikildiğinde tutarsa dünyada benden mutlu insan olmaz dilerim Rabb'imden bütün Şifa bekleyenlere şifa versin Bana da beraber

Merhaba , Altan Yücetaş a kombine ameliyatımı oldum. Yazdıklarınızı birebir yaşadım diyebilirim.

Ameliyat öncesi buralarda yazılan çizilenin akisine sizin yazdıklarınız bana moral vermişti. O yüzden sayfanızda tekrar yazmak istedim.

Dayanılmaz ağırlarım olmadı çok şükür benim de sizin gibi.. Sadece hareket kabiliyetimin kısıtlı olması ve uyku posizyonu rahatsız etti beni

Kombine ameliyat olmak isteyen ancak korktukları için ertelemek zorunda kalanlar için de yazmak istiyorum. Asıl mesele Sürekli sırt üstünde yatmak zorunda kalmak ve korsenin de verdiği o gerginlik.. bi neci mumya gibi paketlenmiş vaziyette yatmaya çalışmak…

Bu arada Karnım çok güzel oldu. Altan bey çok güzel lipo yapıyor gerçekten. Sırtımdaki tüm yağlar gitti. Simitlerim de gidince belim be karnım çok güzel oldu. Sonuç mükemmel olunca insan yaşadığı sıkıntıları unutuyor.

merhaba kemalettin ve ömer hocaya mı ameliyat oldunuz memnun kaldınızmı

merhaba kemalettin ve ömer hocaya mı ameliyat oldunuz memnun kaldınızmı
Merhaba evet Ömer hoca Kemalettin hocaya ameliyat oldum Allah onlardan razı olsun Neredeyse 2 aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşadım ama hiç beni bırakmadılar 3kere daha hastaneye yattım tekrar ameliyat oldum tek kuruş dahi talep etmediler hep yanımdaydı lar 6 gün önce 2 ameliyatımı oldum O büyük açılmış dikişi kapattılar Pazartesi tekrar kontrolüm var tek duam yeniden açılmasın yaptıkları her işlemin arkasında lar daha önce de doktorlarıyla işim olmuştu Ama bu iki doktor kadar iyisine bugüne kadar hiç rastlamadım gözün kapalı tavsiye ediyorum onları daha önce de karın germe ameliyatı olduğum için o zaman da çok sıkıntı yaşamıştım yaralarım çok geç kapanmıştı Bundan dolayı aynı sıkıntı Yeniden yaşadım Tabii bu sefer çok daha fazla açıldı ama şu an çok daha güzel yaptılar kapansa tamamdır

Ya çok sevindim çok mutlu oldum senine adına. Çok geçmiş olsun

merhaba, nasıl oldunuz merak ettim. yaralar açılmamıştır umarım bir daha .

merhaba, nasıl oldunuz merak ettim. yaralar açılmamıştır umarım bir daha .
Merhaba Çok teşekkür ederim ameliyat bantların daha duruyor Önceden açılan yerden gene bir açılma oldu tam açılma değil ama böyle kesik gibi bir 5 santim kadar bir açılma var pansuman yapıyorum korkuyorum �nşallah gene açılmaz tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…