Karın germe ameliyatım 5 ay sonra karın şişliği sebebi 😔

ailemm

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
821
1.677
Kasım ayında karın germe ameliyatı oldum 2 aydır karnımda yaygın bir şişlik var 😔
Bunu yaşayanız varmı ?
Yiyecek konusunda da çok dikkatliyim hatta günde 12 bin adım yürüyüş yapmaya başladım ama tık inme yok şişliğimde 🥲😔

Çok geçmiş olsun bende bu hafta gidiyorum tam karın germe olacak süreçlerimizi paylaşabiliriz

Bende Mayıs 27 de oldum tam karın germe bu bir hafta sonra iki ay olacak ama inanılmaz bir şişlik var özellikle geceleri nefes aldırmıyor çok fazla şişiyor şimdi doktora kontrole gittim çok fazla olduğunu söyledi ve ultrason istedi çok morelim bozuldu sizde olan varmı bu durumu yaşayan

Çok geçmiş olsun bende bu hafta gidiyorum tam karın germe olacak süreçlerimizi paylaşabiliriz
Merhaba geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatiniz bende olmayı düşünüyorum ancak cesaret edemiyorum süreç hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Birde dr kimdi ben ist dr arayışı icindeyim. Herkesin aynı olmaz ancak ört bir fiyat bilgiside verebilirseniz sevinirim

Merhaba geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatiniz bende olmayı düşünüyorum ancak cesaret edemiyorum süreç hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Birde dr kimdi ben ist dr arayışı icindeyim. Herkesin aynı olmaz ancak ört bir fiyat bilgiside verebilirseniz sevinirim
Bugün 7. Günüm çok zor günlerdi inanın ben bu denli olacağını tahmin etmişimim hastanede 4 gün kaldım ağladım kendime bunu niye yaptım diye acıdan sonda dren epdural kolda serum gerçektem zorlu süreçti hergün bir kablodan kurtuldukça rahatladım estetik international bursa kağan hoca yaptı operasyonu şuan için memnunum. Süreçleri size yine bildirim. Eğer karar verirseniz mutlaka 4 yada 5 gece hastane ortamı isteyin 3. Gün taburcu etmek istiyorlar ev yatak anlamında konforlu olmuyor. Ben şuan bu süreçleri yaşayacağımı bilsem 10 gün hastanede ilave ödeme yaparak kalmak isterdim. :KK66:)

Kasım ayında karın germe ameliyatı oldum 2 aydır karnımda yaygın bir şişlik var 😔
Bunu yaşayanız varmı ?
Yiyecek konusunda da çok dikkatliyim hatta günde 12 bin adım yürüyüş yapmaya başladım ama tık inme yok şişliğimde 🥲😔
01.08. 2022 de amaliyat oldum karın gerdirme ilk on gün çok şiş Bi şekilde karnım dolandım 2 ay içinde inecegi söylendi 12 gün gece korsa ile yattım gece her yerim ıslak uyandım terledim sandım sonra ikin ci gece aniden yeni yaptırdığım göbek deligi den su gelmeye başladı bu şekilde 1 haftada indi şunu tavsiye edebilirim göbek deligi kesin yaptırılması gerek fazla, sıvının akması için sizin göbek deliginiz varmı bilmiyorum rabbim şifa versin

Karın germe ve liposuction da yapıldı mı? Kaç kiloydunuz? Kaç kilo oldunuz? Bel cavresi kaç cm inceldi? Ben 61 kiloyum bel çevrem 100 cm bu nedenle olucam. Biraz bilgi alabilir miyim

Bugün 7. Günüm çok zor günlerdi inanın ben bu denli olacağını tahmin etmişimim hastanede 4 gün kaldım ağladım kendime bunu niye yaptım diye acıdan sonda dren epdural kolda serum gerçektem zorlu süreçti hergün bir kablodan kurtuldukça rahatladım estetik international bursa kağan hoca yaptı operasyonu şuan için memnunum. Süreçleri size yine bildirim. Eğer karar verirseniz mutlaka 4 yada 5 gece hastane ortamı isteyin 3. Gün taburcu etmek istiyorlar ev yatak anlamında konforlu olmuyor. Ben şuan bu süreçleri yaşayacağımı bilsem 10 gün hastanede ilave ödeme yaparak kalmak isterdim.
Karın germe ve liposuction da yapıldı mı? Kaç kiloydunuz? Kaç kilo oldunuz? Bel cavresi kaç cm inceldi? Ben 61 kiloyum bel çevrem 100 cm bu nedenle olucam. Biraz bilgi alabilir miyim

X