Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek bu operasyonları olan yaşadıklarını paylaşacak doktor önerisinde bulunacak kimse yokmu
Merhaba,merhaba arakadaşlar
ben siteye yeni üye oldum
karın germe ve gögüs dikleştirme operasyonu olmaya karar verdim
istanbul anadolu yakasında yaptığım araştırmalar sonucunda dr hakan beye karar verdim.fakat çok korkmaktayım hem operasyon acaba başarılı olacakmı sonuçları nasıl olacak merak içindeyim.
bu operasyonları geçiren arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ameliyat sonrası agrı sancı durumu nasıl ayrıca operasyon sonrası görüntü nasıl oldu.
hakan beyi tanıyan ve ona ameliyat olan varmı acaba?
Merhaba bende senelerdir araştırmalar videolar birsürü sorular sordum hep ama hep korktum sonunda bi cerrah arkadaşıma anlattım karın germe ve meme diklestirme istiyorum diye gel yaparız dedi yine korka korka gittim ve muayene sonrası fazla bilgi almadan güvenerek 2 gün sonra ameliyata gittim şuan 6. Günüm normal yaşantımla hemen hemen aynıyım okadar sene boşuna beklemisim sadece ameliyatan çıkıp uyandıktan sonra ağrıyor ağrı kesicilerle 1 saatte toparlanmaya başlıyorsunuz 2. Gün tamamen değil ama çok daha iyi oluyorsunuz 3. Gün bitti gibi hiç beklemeyin bence araştırma dahada korkuya sebep oluyor benden bukadar bol şans sizemerhaba arakadaşlar
istanbul anadolu yakasında yaptığım araştırmalar sonucunda dr hakan beye karar verdim.fakat çok korkmaktayım hem operasyon acaba başarılı olacakmı sonuçları nasıl olacak merak içindeyim.
bu operasyonları geçiren arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ameliyat sonrası agrı sancı durumu nasıl ayrıca operasyon sonrası görüntü nasıl oldu.
Selam peki siz hangi dr oldunuz???Merhaba bende senelerdir araştırmalar videolar birsürü sorular sordum hep ama hep korktum sonunda bi cerrah arkadaşıma anlattım karın germe ve meme diklestirme istiyorum diye gel yaparız dedi yine korka korka gittim ve muayene sonrası fazla bilgi almadan güvenerek 2 gün sonra ameliyata gittim şuan 6. Günüm normal yaşantımla hemen hemen aynıyım okadar sene boşuna beklemisim sadece ameliyatan çıkıp uyandıktan sonra ağrıyor ağrı kesicilerle 1 saatte toparlanmaya başlıyorsunuz 2. Gün tamamen değil ama çok daha iyi oluyorsunuz 3. Gün bitti gibi hiç beklemeyin bence araştırma dahada korkuya sebep oluyor benden bukadar bol şans size
Gecmis olsun sonucunuzu merak ettim bende bu ameliyati oldum resimlerim var beni izlerseniz gorebilirsiniz ama bende sizin sonucunuzu gormek isterim tsk ederimMerhaba Arkadaslar,
ben Dr. Can Isler Istanbulda karin germe ve Liposuktion yaptirdim ve cok memnunum.
Hepinize tavsiye ede bilirim.
Korkmaniza gerek yok.
merhabalarGecmis olsun sonucunuzu merak ettim bende bu ameliyati oldum resimlerim var beni izlerseniz gorebilirsiniz ama bende sizin sonucunuzu gormek isterim tsk ederim
Harika bende istiyorum ltfn fiyat bilgi tşkrMerhaba bende senelerdir araştırmalar videolar birsürü sorular sordum hep ama hep korktum sonunda bi cerrah arkadaşıma anlattım karın germe ve meme diklestirme istiyorum diye gel yaparız dedi yine korka korka gittim ve muayene sonrası fazla bilgi almadan güvenerek 2 gün sonra ameliyata gittim şuan 6. Günüm normal yaşantımla hemen hemen aynıyım okadar sene boşuna beklemisim sadece ameliyatan çıkıp uyandıktan sonra ağrıyor ağrı kesicilerle 1 saatte toparlanmaya başlıyorsunuz 2. Gün tamamen değil ama çok daha iyi oluyorsunuz 3. Gün bitti gibi hiç beklemeyin bence araştırma dahada korkuya sebep oluyor benden bukadar bol şans size
Özel demi bu doktor devlet hastanesindemi fiyat nedirmerhaba arakadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?