• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın germe ameliyatı için istanbuldan doktor önerisi lütfen

ASYAM3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
31
0
86
İstanbul
merhaba arakadaşlar
ben siteye yeni üye oldum
karın germe ve gögüs dikleştirme operasyonu olmaya karar verdim
istanbul anadolu yakasında yaptığım araştırmalar sonucunda dr hakan beye karar verdim.fakat çok korkmaktayım hem operasyon acaba başarılı olacakmı sonuçları nasıl olacak merak içindeyim.
bu operasyonları geçiren arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ameliyat sonrası agrı sancı durumu nasıl ayrıca operasyon sonrası görüntü nasıl oldu.
hakan beyi tanıyan ve ona ameliyat olan varmı acaba?

Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek bu operasyonları olan yaşadıklarını paylaşacak doktor önerisinde bulunacak kimse yokmu

Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek bu operasyonları olan yaşadıklarını paylaşacak doktor önerisinde bulunacak kimse yokmu

Tabii ki var hem de çok ama bu bölüme pek yazmıyor arkadaşlar.Karın germe konusu vücut estetiği, meme dikleştirme de göğüs estetiği bölümünde. Eğer o konulara göz atarsan senin için çok bilgilendirici olacağına eminim. Sağlıkla kal....

ASYAM3

Ben yaklaşık 4 ay önce anadolu yakasında doç.dr.ibrahim aşkar'a karın germe yaptırdım. Ameliyatım da ameliyat sonrası da çok rahat geçti. Şimdi çok mutluyum. Ben hiç bir doktor için kötü seyler söylemem ama tavsiye istersen ıbrahim Aşkar derim. Sonrasında da bana dua edersin.

yorumunuz için teşekkürler ayşecan
bende anadolu yakasındayım ibrahim beyi duydum fakat görüşmedim.
ücreti nasıldı?
ameliyatı hangi hastanede yaptı?
karnın sahiden dümdüz oldumu?
cevaplandırırsan çok sevinirim

merhaba arakadaşlar
istanbul anadolu yakasında yaptığım araştırmalar sonucunda dr hakan beye karar verdim.fakat çok korkmaktayım hem operasyon acaba başarılı olacakmı sonuçları nasıl olacak merak içindeyim.
bu operasyonları geçiren arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.ameliyat sonrası agrı sancı durumu nasıl ayrıca operasyon sonrası görüntü nasıl oldu.
Merhaba,
Sana Operatör Dr. Nuri Battal'ı öneririm. Mükemmel bir doktor. Karın germe ameliyatında ve gögüs dikleştirmede çok başarılı.ıstanbulda. ıstaersen internetten sitesine girip araştır.

Mrb benım 1. derece yakınım bu amelıyatları Dr Galıp Agaogluna oldu ınanın o kadar mutlukı anlatamam herseyden once lutfen ıcınızdekı korku ısteklerınızın onune gecmesın ve Dr Galıp Agaoglunu zıyaret etmenızı ve bılgı almanızı tavsıye edıyorum

Kuzenim Tayfun Türkaslanda tedavi oldu ameliyat sonrasında sıkıntı yaşamadı arayıp konuşmalısınız bir . zaten çok tanınmış bir doktor.

Karın germe hamilelik sonrasında, yaşlılıkta, hızlı kilo alım ve verişlerde, sezaryen gibi operasyonlar sonrasında ortaya çıkabiliyor.

merhaba arakadaşlar
Merhaba bende senelerdir araştırmalar videolar birsürü sorular sordum hep ama hep korktum sonunda bi cerrah arkadaşıma anlattım karın germe ve meme diklestirme istiyorum diye gel yaparız dedi yine korka korka gittim ve muayene sonrası fazla bilgi almadan güvenerek 2 gün sonra ameliyata gittim şuan 6. Günüm normal yaşantımla hemen hemen aynıyım okadar sene boşuna beklemisim sadece ameliyatan çıkıp uyandıktan sonra ağrıyor ağrı kesicilerle 1 saatte toparlanmaya başlıyorsunuz 2. Gün tamamen değil ama çok daha iyi oluyorsunuz 3. Gün bitti gibi hiç beklemeyin bence araştırma dahada korkuya sebep oluyor benden bukadar bol şans size

Merhaba bende senelerdir araştırmalar videolar birsürü sorular sordum hep ama hep korktum sonunda bi cerrah arkadaşıma anlattım karın germe ve meme diklestirme istiyorum diye gel yaparız dedi yine korka korka gittim ve muayene sonrası fazla bilgi almadan güvenerek 2 gün sonra ameliyata gittim şuan 6. Günüm normal yaşantımla hemen hemen aynıyım okadar sene boşuna beklemisim sadece ameliyatan çıkıp uyandıktan sonra ağrıyor ağrı kesicilerle 1 saatte toparlanmaya başlıyorsunuz 2. Gün tamamen değil ama çok daha iyi oluyorsunuz 3. Gün bitti gibi hiç beklemeyin bence araştırma dahada korkuya sebep oluyor benden bukadar bol şans size
Selam peki siz hangi dr oldunuz???

Merhaba Arkadaslar,

ben Dr. Can Isler Istanbulda karin germe ve Liposuktion yaptirdim ve cok memnunum.
Hepinize tavsiye ede bilirim.
Korkmaniza gerek yok.

Merhaba Arkadaslar,

ben Dr. Can Isler Istanbulda karin germe ve Liposuktion yaptirdim ve cok memnunum.
Hepinize tavsiye ede bilirim.
Korkmaniza gerek yok.
Gecmis olsun sonucunuzu merak ettim bende bu ameliyati oldum resimlerim var beni izlerseniz gorebilirsiniz ama bende sizin sonucunuzu gormek isterim tsk ederim

Dr.irfan Aydın öneririm, isterseniz bir araştırma yapın... Şuan nerede çalıştığını bilmiyorum ama çok iyi ve ilgili bir doktor..

Ha
Harika bende istiyorum ltfn fiyat bilgi tşkr

merhaba arakadaşlar
Özel demi bu doktor devlet hastanesindemi fiyat nedir

Karın germeyi bilemiyorum fakat kendisine meme küçültme ameliyatı yaptırdım sonuç hayal kırıklığı lütfen çok iyi araştırın

Back