Karın germe 2022

Tbbhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
10
8
30
Arkadaşlar karın germe oldum 2 ay oldu dikiş yerimle göbek deliğimin arasındaki yer şiş gözüküyor. Başlarda ödem sandım geçer dedim ama hala aynı eskiye göre evet daha belim ince ama tam istediğim incelikte görüntüde olmadı üzerime tam yapışan kıyafet giydiğimde o altta popluk gözüküyor bu geçici mi bilmiyorum olanlar yorum yaparsa sevinirm. Olmayanlar için de ilk 1 hafta çok acılı geçiyor her harekette dikkatli olmak gerek. Bu arada çanakkale araştırma hastanesi dr erkan orkun yaptı ameliyatımı

Merhabalar bende Antalyada oturuyorum Devlet hastanesinden 18 nisan randevu aldım bakalım ameliyat günü ne zamana verecek. Birde sizin ücret ödemeniz ne kadardı acaba aşağı yukarı fikir edineyim bende. Birde özelden öncesi sonrası resim varsa atabilir misiniz?

Merhaba müsait olduhum zamanda mesaj atarım sigorta ameliyat masrafını karşılıyor ben hiç ücret ödemedim. Gecen sene göğüs küçültme bu sene 4 Nisan'da karın germe oldum ikisine de ücret ödemedim sigorta ameliyat için geçen sene 2000 ödemiş bu sene ne kadar ödedi bilmiyorum herhangi bir bilgi grlmedi

Özel sigorta değil mi ? Geçmiş olsun. Bu tür ameliyatlarda sabırlı olup beklemeli.

Çok teşekkür ederim bilgi için sizede çok geçmiş olsun karın germe ameliyat süreci ve sonrası nasıl geçti acaba bende çok kprkuyorum ameliyat sonrası süreçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…