slm arkadaşlar..ben 6 yıl önce bu ameliyatı geçirdim..karnımı gerdikmek için değil di..ikiz çocuklarım var doğumda karın kaslarım yırtılmış daha sonrada göbek fıtığı oluşmuş..bu göbek fıtığının ölümcül olabileceğini öğrendik ve karar verdik..kilolu değildim yağ alınmadı..kaslar dikildi ordan çıkanın hepsi 300 gr dı..bi arkadaşın dediği gibisezeryanın üç misli dikiş..açılma riskine karşı sadece bildiğimiz sonradan alınan dikiş yapılıyo ama kullanılan ip farklı..prety arkadaşımla durumumuz aynı bende 1 gün kaldım hastanede istanbul avrupa hastanesinde oldum..ağrısı 1 hafta sonra hafifliyoo 2 ay korse taktım..bide eski göbek deliğinizin olduğu yerde dikiş oluyoo3 cm falan..
arkadaşlar doktorunuzla konuşun çünkü çok riskli bi ameliyat her vücut aynı tepkiyi vermiyoo..doktorum ameliyattan önce iyice anlatıp başarılı geçipte sonradan tepki veren karın ameliyatlarının resimlerinide göstermişti..karnın bazı yerlerinde siyah çürüme oluşmuş ameliyat resimleri gördüm..çok şükür hiç olumsuzluk yaşamadım..tam olarak iyileşmesi uzun sürüyo..dikişlerin olduğu yerler belli belirsiz ..doktorunuzu iyi seçin ve tüm olumsuzlukları bilerek karar verin..ben başarılı bi ameliyat geçirdim ama gerçekten çok riskli bi ameliyat iyice araştırın
arkadaşlar doktorunuzla konuşun çünkü çok riskli bi ameliyat her vücut aynı tepkiyi vermiyoo..doktorum ameliyattan önce iyice anlatıp başarılı geçipte sonradan tepki veren karın ameliyatlarının resimlerinide göstermişti..karnın bazı yerlerinde siyah çürüme oluşmuş ameliyat resimleri gördüm..çok şükür hiç olumsuzluk yaşamadım..tam olarak iyileşmesi uzun sürüyo..dikişlerin olduğu yerler belli belirsiz ..doktorunuzu iyi seçin ve tüm olumsuzlukları bilerek karar verin..ben başarılı bi ameliyat geçirdim ama gerçekten çok riskli bi ameliyat iyice araştırın